Pozytywnie. Bez uwag.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo cieszymy się, że mieli Państwo pozytywne wrażenia z pobytu. Celem naszego zespołu jest zapewnienie wszystkim gościom komfortowych doświadczeń, a Państwa ocena motywuje nas do dalszej pracy. Cieszymy się, że nasze usługi spełniliśmy Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli ponownie gościć Państwa w naszym obiekcie.
By Kilian
Date of experience: 01/2025

Nie wrócimy, ponieważ w hotelu jest zakaz z korzystania z sauny dla dzieci poniżej 16 roku życia. W pokoju było zimno, mimo klimatyzacji cały czas włączonej na full. Nie odpowiada mi też kultura wypraszania gości z sauny z powodu kostiumu. Szkoda, bo ogólnie dobre wrażenie, hotel ładnie położony, duży wybór w restauracji.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Bardzo cenimy sobie uwagi naszych gości i traktujemy je jako cenne wskazówki do dalszej poprawy naszych usług. Przykro nam z powodu trudności, które napotkał Pan podczas pobytu. Proszę być pewnym, że przekażemy Pana uwagi odpowiednim działom operacyjnym. Państwa opinie są dla nas niezwykle ważne i pomagają nam w tworzeniu lepszego doświadczenia dla wszystkich odwiedzających.

Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się swoimi spostrzeżeniami.

Wszystko OK

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas bardzo ważne i motywuje nas do dalszego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy gościć Państwa w przyszłości i że każde kolejne doświadczenie w naszym obiekcie będzie równie satysfakcjonujące. Dziękujemy za zaufanie.
By Werbinski
Reviewed: 3 months ago (20/01/2025)

Ok

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią o naszym obiekcie. Cieszymy się, że każdy aspekt Państwa pobytu spełnił oczekiwania, co widać w wystawionych ocenach. Państwa zadowolenie jest dla nas najwyższym priorytetem. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy przyszły pobyt był równie satysfakcjonujący i komfortowy. Mamy nadzieję wkrótce gościć Państwa ponownie, aby jeszcze bardziej umilić Państwa dni spędzone w naszym obiekcie.
Reviewed: 3 months ago (20/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Jestem bardzo zadowolony z kolejnej wizyty w Waszym hotelu. Hotel rozwija się i wg. mnie podnosi poziom obsługi.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym Hotelu. Cieszymy się, że zauważa Pan postępy, które staramy się wprowadzać, aby poprawić jakość usług dla naszych Gości. Państwa uznanie to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. Zapraszamy do kolejnej wizyty i mamy nadzieję, że każde następne doświadczenie będzie dla Pana równie satysfakcjonujące.
By Bruno Brilhante
Reviewed: 3 months ago (18/01/2025)
Date of experience: 01/2025

A charming hotel where friendliness and courtesy are key. A very healthy and tasty breakfast, a very professional bar service and the best restaurant I've ever had the pleasure of visiting. The chefs are complete stars who cook everything with Love, something you can feel in every bite you take. The restaurant's non-luxurious appearance hides the wonderful service they provide. Simply perfect. Absolutely recommended

Dear Mr. Bruno Brilhante,

Thank you for sharing your opinion. We are glad that your stay at our hotel met your expectations. Our team constantly strives to provide the highest quality of service, so that each of our guests can enjoy an unforgettable experience. We appreciate your recommendations and hope that you will visit us again. Your opinion is a great motivation for us to continue working. Thank you very much for choosing our hotel and we invite you to visit us again.
By Sztuk-Prokopczyk
Reviewed: 3 months ago (18/01/2025)
Date of experience: 01/2025

To już nasz kolejny pobyt w Gwieździe Morza. Pyszne i świeże jedzenie, czyste pokoje, przyjaźni ludzie tam pracujący. I przede wszystkim, doskonała lokalizacja.
Idealny dla rodzin z dziećmi. Trzy strefy na basenie, atrakcyjna bawialnia dla dzieci. Wracamy tam z przyjemnością!❤️

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za Państwa wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że mogą Państwo cieszyć się kolejnym pobytem w Gwieździe Morza. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym gościom jak najlepsze doświadczenia. Państwa satysfakcja z czystości i jakości świadczonych przez nas usług jest dla nas niezwykle ważna. Doceniamy również, że uznali Państwo naszą lokalizację i udogodnienia, szczególnie te dla rodzin z dziećmi, za doskonałe. Z niecierpliwością oczekujemy Państwa kolejnej wizyty.

Dziękujemy za zaufanie i do zobaczenia
Reviewed: 3 months ago (15/01/2025)

Pozytywnie

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za wysoką ocenę naszego Hotelu. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z poziomu czystości i jakości obsługi. Pańska pozytywna opinia jest dla nas niezwykle wartościowa i motywuje nas do dalszej pracy na wysokim poziomie. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli ponownie gościć Pana u nas. Pańska rekomendacja dla znajomych i współpracowników jest dla nas ogromną pochwałą. Dziękujemy serdecznie za Pański czas i opinie.
Reviewed: 4 months ago (13/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Nowoczesny hotel ze wszystkimi udogodnieniami dostosowanymi do indywidualnych potrzeb. Kulinarny raj , przygoda smakowa dla podniebienia. Niestety trafiliśmy na duże obłożenie i nie skorzystaliśmy ze strefy basenowej i sauny. Natomiast ścieżki spacerowe pięknie oświetlone i zapraszają na wieczorne spacery prosto nad morze.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym Hotelu. Cieszy nas, że doceniacie Państwo nasze nowoczesne udogodnienia i pięknie oświetlone ścieżki spacerowe. Przykro nam, że nie mogli Państwo skorzystać ze strefy basenowej i sauny z powodu dużego obłożenia. Ciągle pracujemy nad tym, aby spełniać oczekiwania naszych gości i zapewnić jak najlepsze doświadczenia. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję znowu gościć Państwa u nas.
Reviewed: 4 months ago (13/01/2025)

Bardzo przyjemne

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy wdzięczni za to, że wybrali Państwo nasz Hotel i i ciągle dążymy do zapewnienia jak najlepszych wrażeń. Czekamy na Państwa ponowną wizytę i kolejne wspaniałe doświadczenia.