Reviewed: 4 months ago (17/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Ok. ale bez szału. W porównaniu z rokiem ubiegłym - gorsze jedzenie, brak wina do kolacji, gorsza kawa. Niestety widzę delikatną tendencję spadkową...

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Doceniamy, że zechciał Pan po raz kolejny skorzystać z naszych usług i podzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi obecnego pobytu w porównaniu z rokiem ubiegłym.

Przykro nam słyszeć, że jakość posiłków, dostępność wina do kolacji oraz kawa nie spełniły tym razem Pana oczekiwań. Zwróciliśmy uwagę na sygnalizowaną przez Pana tendencję spadkową w tych aspektach, ponieważ satysfakcja naszych gości jest dla nas priorytetem.

Dziękujemy za ocenę obsługi oraz przesłane wskazówki dotyczące pokoju i czystości. Państwa uwagi są dla nas bardzo istotne i pozwalają nieustannie podnosić standardy świadczonych usług.
By Marta B
Reviewed: 4 months ago (16/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Musicie Państwo trochę popracować żeby gość chciał wrócić.
Tu cały czas jest się klientem a nie gościem.
Kuchnia to często odgrzewanie mrożonek. Poniżające dla takiej klasy obiektu.
Miejsce jest przepiękne, szkoda że tak marnuje potencjał.

Szanowna Pani Marto,

Dziękujemy za przekazanie opinii na temat pobytu w naszym hotelu. Jest nam przykro, że nie udało się zapewnić atmosfery, w której można poczuć się w pełni komfortowo i wyjątkowo jako nasz gość. Państwa odczucia dotyczące podejścia obsługi są dla nas bardzo cenną informacją i stanowią sygnał do refleksji nad standardami, które pragniemy oferować.

Z żalem przyjmujemy także uwagi dotyczące doświadczeń kulinarnych. Zależy nam, aby każdy posiłek był powodem do zadowolenia, dlatego zgłaszane przez Panią spostrzeżenia są dla nas istotnym wskazaniem do dalszych działań i pracy nad udoskonaleniem naszej oferty gastronomicznej.

Doceniamy również pozytywną ocenę lokalizacji i standardów czystości, które są dla nas bardzo ważne. Jednocześnie mamy świadomość potencjału miejsca i nieustannie staramy się, by jego wyjątkowy charakter miał swoje odzwierciedlenie w jakości świadczonych usług oraz ogólnym doświadczeniu naszych gości.

Dziękujemy za szczegółowy i szczery komentarz, który jest dla nas istotną wskazówką w dalszym doskonaleniu naszej oferty. Państwa opinia jest dla nas niezmiernie cenna.
By Hankiewicz
Reviewed: 4 months ago (15/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Bardzo ładny hotel i miła obsługa

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszy nas, że zarówno estetyka obiektu, jak i uprzejmość personelu spotkały się z uznaniem z Pana strony.

Doceniamy wysokie noty przyznane za standard pokoju, czystość oraz poziom obsługi. Pańska gotowość do polecenia naszego hotelu innym jest dla nas szczególnym wyróżnieniem i motywuje nas do dalszego podnoszenia jakości naszych usług.

Pańska satysfakcja i pozytywna opinia mają dla nas wyjątkową wartość.
Reviewed: 4 months ago (12/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Wspaniały pobyt, na pewno wrócimy

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że doświadczenie okazało się tak udane i sprawiło, że rozważają Państwo ponowną wizytę.

Doceniamy szczególnie wysokie oceny dotyczące komfortu pokoju, czystości oraz poziomu obsługi. Państwa deklaracja gotowości do polecenia naszego obiektu jest dla nas ogromnym wyróżnieniem oraz motywacją do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Państwa zadowolenie pozostaje dla nas priorytetem, a opinie takie jak Państwa mają dla nas wyjątkową wartość.
Reviewed: 4 months ago (10/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Ogólnie jak zawsze bardzo pozytywnie tylko z tym łóżkiem coś dziwnego było

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że po raz kolejny ocenił Pan swoje doświadczenia jako bardzo pozytywne i docenił wysoki poziom czystości oraz obsługi.

Zwróciliśmy uwagę na Pana komentarz dotyczący łóżka w pokoju. Każda taka informacja jest dla nas ważna i motywuje do ciągłego doskonalenia jakości świadczonych usług.

Doceniamy również Pańską gotowość do polecenia naszego hotelu innym. Państwa zadowolenie jest dla nas kluczowe i stanowi największą wartość dla całego zespołu.
By Matusiak

Wszystko super

Szanowny Panie,

Cieszymy się, że oceniają Państwo doświadczenie jako w pełni satysfakcjonujące. Państwa pozytywna ocena wszystkich aspektów pobytu, w tym standardu pokoju, poziomu czystości oraz jakości obsługi, jest dla nas niezwykle ważna i stanowi motywację do dalszego doskonalenia naszych usług.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom traktujemy jako szczególne wyróżnienie. Państwa opinia jest dla nas nieoceniona.
By Guzowska
Date of experience: 06/2025

Świetna lokalizacja blisko morza i bardzo dobry wybór na obiadokolacje

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Jest nam bardzo miło, że doceniła Pani naszą lokalizację blisko morza oraz szeroki wybór dań podczas obiadokolacji.

Cieszymy się również z wysokich ocen dotyczących komfortu pokoju, czystości oraz obsługi. Satysfakcja naszych gości jest dla nas najważniejsza i stanowi motywację do dalszego podnoszenia standardów.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu znajomym i współpracownikom jest dla nas dużym wyróżnieniem. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli Panią gościć, oferując równie przyjemne doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna.
Date of experience: 06/2025

widok z pokoju fantastyczny, jedzenie w restauracji a la carte wysmienite
niestety jakosc sprzatania oraz czasami podejscie obslugi powinno byc na wyzszym poziomie

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że widok z pokoju oraz wyśmienite dania serwowane w restauracji a la carte spełniły Pana oczekiwania i pozostawiły pozytywne wrażenia.

Z przykrością przyjmujemy uwagi dotyczące jakości sprzątania oraz poziomu obsługi w niektórych sytuacjach. Zapewniamy, że Pana spostrzeżenia są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do dalszego doskonalenia standardów, które oferujemy naszym gościom.

Doceniamy także przekazane wysokie oceny dla komfortu pokoju i obsługi. Każda Państwa sugestia pomaga nam rozwijać się i podnosić jakość świadczonych usług, aby przyszłe wizyty były w pełni satysfakcjonujące. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem.
By Tarasiuk
Date of experience: 06/2025

Ogólnie rzecz biorąc wszystko było super, piękny hotel, doskonała zarówno obiadokolacja jak i śniadanie.
Niestety przy zameldowaniu dziki tłum lekarzy uniemożliwiał nam komunikację z recepcja, bardzo współczuję tym Paniom.
Myślę że było to nieco niefortunne miejsce do spotkania po latach grona zapewne znakomitych lekarzy ale bardzo utrudniło nam komunikację z recepcja, wymeldowanie godz. 11, bardzo wcześnie jak na wysoką klasę hotelu. Był to nasz wyjazd rocznicowy, mam nadzieję że odwiedzimy jeszcze Państwa hotel
Ps. Sauny i basen fantastyczne

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że mogliśmy stworzyć dla Państwa wyjątkową atmosferę podczas wyjazdu rocznicowego, a wysoki standard pokoju, czystość oraz jakość obsługi spełniły oczekiwania. Bardzo doceniamy również pochwały pod adresem naszej oferty gastronomicznej, strefy basenowej oraz saun.

Jest nam jednocześnie przykro, że moment zameldowania był dla Państwa utrudniony ze względu na wzmożony ruch w recepcji. Sytuacje wyjątkowe, takie jak zorganizowane spotkania gości, mogą czasami wpłynąć na komfort, jednak zależy nam, aby każdy z odwiedzających mógł liczyć na indywidualną i sprawną obsługę. Doceniamy zrozumienie dla pracy naszego zespołu w tych okolicznościach.

Dziękujemy za wysokie oceny oraz gotowość do polecenia naszego hotelu. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie podczas kolejnych wyjątkowych okazji. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.
Reviewed: 4 months ago (08/06/2025)

Super miejsce.
Z pewnością wrócimy, jeśli znajdziemy dobrą ofertę ☺️

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Bardzo cieszy nas, że uznali Państwo nasz obiekt za wyjątkowe miejsce i rozważają Państwo powrót w przyszłości.

Doceniamy wysokie oceny, szczególnie w zakresie czystości i obsługi, które są dla nas niezwykle ważne. Cieszymy się również, że standard pokoju spotkał się z uznaniem, co ma dla nas kluczowe znaczenie w codziennej pracy.

Państwa satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym jest dla nas ogromnym wyróżnieniem. Państwa opinia stanowi wartościową motywację do dalszego doskonalenia naszych usług.