By A.Witek
Reviewed: 4 months ago (27/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i z przyjemnością przyjedziemy kolejny raz.
Świetne położenie hotelu, taras na dachu. Doskonałe i różnorodne potrawy. Duzy plus za możliwość zabrania jedzenia po posiłku za niewygórowaną opłatą.
Dobrze urządzone i wyciszone pokoje.
Duży plus za basen i sauny oraz za masażystę p. Błażeja. Przyjazny i pomocny personel.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że położenie obiektu, taras na dachu oraz komfort dobrze wyciszonych pokoi wpłynęły na Państwa pozytywne wrażenia z wizyty. Cieszymy się, że docenili Państwo różnorodność i jakość serwowanych potraw, a także możliwość zabrania posiłków na wynos w przystępnej cenie.

Z radością odbieramy pochwały dla naszej strefy basenowej i saun oraz wyrażone uznanie dla pracy masażysty. Szczególnie ważna jest dla nas również pozytywna ocena przyjaznej i pomocnej postawy personelu.

Dziękujemy także za wysokie noty wystawione w kategoriach komfortu pokoju, czystości i gotowości do polecenia naszego hotelu innym. Państwa deklaracja powrotu jest dla nas największym wyróżnieniem i motywacją do dalszego udoskonalania oferty. Państwa zadowolenie pozostaje dla nas priorytetem.
Reviewed: 4 months ago (25/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Wspaniały pobyt. Strefa spa rewelacyjna, bogata oferta śniadaniowa, menu w restauracji bardzo dobre, wyposażenie pokoju bardzo dobre (np. w szlafrok).

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że mogli Państwo w pełni skorzystać z naszej strefy spa oraz że oferta śniadaniowa i menu restauracji spełniły Państwa oczekiwania. Satysfakcja z wyposażenia pokoju, w tym dodatkowych udogodnień, ma dla nas szczególne znaczenie.

Doceniamy również najwyższe oceny przyznane w zakresie komfortu pokoju, czystości oraz obsługi, jak również gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa zadowolenie pozostaje dla nas priorytetem i motywuje nas do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług.
Reviewed: 4 months ago (24/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Ogólne wrażenie bardzo pozytywne szczególnie różnorodność saun i dobre jedzenie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo różnorodność strefy saun oraz jakość serwowanych posiłków. Takie wyróżnienia są dla naszego zespołu źródłem dużej satysfakcji.

Doceniamy również wysokie oceny za czystość obiektu oraz profesjonalizm obsługi. Państwa gotowość do polecenia hotelu innym gościom traktujemy jako szczególne wyróżnienie i motywację do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokiego standardu usług.

Uwagi dotyczące komfortu pokoju są dla nas cennym sygnałem do dalszej analizy i nieustannego doskonalenia oferty, by przyszłe pobyty spełniały oczekiwania w pełni. Państwa zadowolenie pozostaje naszym priorytetem.
Reviewed: 4 months ago (24/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Bardzo ładne miejsce z dobrym jedzeniem

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że walory naszego obiektu oraz jakość serwowanych posiłków spotkały się z Państwa uznaniem. Troszczymy się, aby atmosfera oraz otoczenie sprzyjały udanemu wypoczynkowi na najwyższym poziomie.

Doceniamy także najwyższe oceny przyznane w kluczowych kategoriach oraz deklarację gotowości do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa satysfakcja i zadowolenie są dla nas niezwykle ważne i stanowią motywację do dalszego doskonalenia naszej oferty.
Reviewed: 4 months ago (22/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Co roku w sezonie jesiennym wybieramy się kilkudniowy wyjazd nad morze. Tegoroczny wypad do GM możemy uznać za najlepszy dotychczas z kilku powodów: 1/ Lokalizacja hotelu: przy samej linii brzegowej w otoczeniu lasu powoduje poczucie obcowania z naturą 2/ Architektura i wzornictwo: proste formy i prawdziwe naturalne materiały nawiązujące do otoczenia, ograniczona ilość kolorów i struktur. 3/ Kuchnia. Prosta dobra kuchnia z ograniczoną ilością potraw. Bardzo dobra jakość produktów. Zaangażowany zespół kucharzy i kelnerów. Sporo detali, których brak w innych hotelach o równej renomie jak: imbryki do herbaty, kawa przelewowa, świeży sok z sezonowych owoców i warzyw, informacje o niemarnowaniu żywności (może nawet mogłyby być jeszcze bardziej widoczne). 4/ Baseny: brak uwag. Duże, przestronne, każdy znajdzie miejsce dla siebie. Brak biletowanych ręczników - duży plus. 5/ Strefa saun. Najlepsza jak do tej pory. Duża przestronna bardzo przemyślana. Dobry układ saun z centralnie ułożonym patio z zimną wodą. Kraniki zamiast kubków z wodą - rzadkość (duży plus). Prześcieradła do przykrycia - raczej większość gości przestrzega zakazu tekstyliów (ważne, żeby ratownicy pilnowali). Niczego nie brakuje. 6/ Sala zabaw. Bardzo przemyślana. Duża, przestronna, bezpieczna. Nienachalne kolory i światło. 7/ Animacje. Zaangażowana i pomysłowa animatorka. Animacje cały rok codziennie - duży plus. 8/ Pokój. J/w. 9/ Siłownia. Dobrze wyposażona. Brakuje 2-3 sztang olimpijskich do wykonywania ćwiczeń wielostawowych, pary stojaków oraz gum oporowych. Poza tym wszystko jest. Podsumowując poza pokojem, w którym byliśmy zakwaterowani nie dostrzegamy żadnych minusów.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za niezwykle szczegółową i wartościową opinię na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło, że tegoroczna wizyta nad morzem, właśnie w naszym obiekcie, okazała się dla Państwa najlepszym dotychczas doświadczeniem. Doceniamy pozytywne uwagi dotyczące wyjątkowej lokalizacji hotelu przy linii brzegowej i w otoczeniu lasu, a także architektury bazującej na prostych formach i naturalnych materiałach, które harmonizują z otoczeniem.

Z dużą satysfakcją odbieramy uznanie dla jakości kulinarnej oferty – cieszy nas, że zarówno selekcja potraw, świeżość produktów, jak i dbałość zespołu kucharzy oraz kelnerów przyczyniły się do pozytywnych wrażeń. Drobne detale, takie jak imbryki do herbaty, kawa przelewowa czy świeże soki, są dla nas równie istotne, co działania na rzecz niemarnowania żywności – każda sugestia dotycząca ich ekspozycji jest dla nas cenna.

Z przyjemnością przyjmujemy pochwały dla strefy basenowej i saun – cieszy fakt, że rozwiązania przestrzenne oraz dostępność udogodnień spełniły Państwa oczekiwania i wpłynęły na komfort oddawania się relaksowi. Dziękujemy także za wyróżnienie przemyślanej sali zabaw oraz całorocznych animacji dla dzieci, które powstały z myślą o zapewnieniu bezpiecznej i ciekawej rozrywki.

Zwracamy uwagę na pozytywną ocenę wyposażenia siłowni i jednocześnie dziękujemy za sugestie dotyczące jej uzupełnienia o dodatkowy sprzęt – takie rekomendacje są dla nas inspiracją do dalszego rozwoju oferty sportowej.

Doceniamy wysokie oceny za czystość, jakość obsługi oraz deklarację chęci polecenia naszego hotelu. Państwa satysfakcja i zaufanie stanowią dla nas największą wartość oraz motywację do utrzymywania wysokich standardów i wdrażania kolejnych udogodnień.
Reviewed: 4 months ago (21/11/2025)
Date of experience: 11/2025

w tygodniu sauny powinny byc czynne do 22.

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że wystawili Państwo najwyższe oceny za komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi, a także zadeklarowali gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Satysfakcja naszych gości pozostaje dla nas najważniejsza.

Z należytą uwagą przyjmujemy sugestię dotyczącą godzin funkcjonowania strefy saun w ciągu tygodnia. Rozumiemy, jak istotny może być wydłużony dostęp do tego udogodnienia dla pełnego komfortu wypoczynku. Państwa opinie są dla nas cennym źródłem inspiracji do dalszego rozwoju oferty i doskonalenia warunków pobytu.
Reviewed: 5 months ago (19/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że przyznali Państwo najwyższe oceny za komfort pokoju, poziom czystości oraz jakość obsługi. Tak pozytywna ocena stanowi dla całego zespołu wyjątkowe wyróżnienie i motywację do utrzymywania wysokiego standardu świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
By Strzelec Edyta
Reviewed: 5 months ago (18/11/2025)

Było cudownie
Bardzo dużo atrakcji dla dzieci
Basen spa sauny cudowne

Szanowna Pani,

Jest nam niezwykle miło, że czas spędzony w naszym obiekcie był dla Pani tak udany. Cieszymy się, że bogata oferta atrakcji szczególnie przypadła do gustu dzieciom oraz że strefa basenowa, spa i sauny spełniły Pani oczekiwania.

Doceniamy również przyznanie najwyższych ocen w kategoriach komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi. Państwa satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym stanowią dla nas ogromną motywację do dalszego doskonalenia oferty i podnoszenia standardu świadczonych usług.
Reviewed: 5 months ago (17/11/2025)

Sehr zu empfehlen

Reviewed: 5 months ago (17/11/2025)
Date of experience: 11/2025

Guest has not commented on review