Reviewed: 4 months ago (13/01/2025)

Bardzo przyjemne

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy wdzięczni za to, że wybrali Państwo nasz Hotel i i ciągle dążymy do zapewnienia jak najlepszych wrażeń. Czekamy na Państwa ponowną wizytę i kolejne wspaniałe doświadczenia.
Reviewed: 4 months ago (13/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Piękna okolica, ładny, czysty i zadbany hotel, ze świetną lokalizacją przy plaży. Bardzo fajne animacje i warszataty. Ładna, czysta, atrakcyjna, duża i zadbana sala zabaw dla dzieci. Bardzo smaczne posiłki z pięknym widokiem :)

Strefa welness z wielkim potencjałem ALE woda w dużym basenie i jacuzzi zewnętrznym za zimna. Zgłaszałam- pan ratownik pobrał próbki, ale w kolejnych dniach nie było poprawy. Świadczy o tym niemal pusty duży basen i przeludniony mały (wygrzewający się rodzice i chlapiące dzieci). Jak już się weszło do cieplejszego basenu, niespopsób było wrócić do dużego ze względu na ogromną różnicę temperatur.
Sauny - ich mnogość zachwyca, można sobie też wybrać taką z idealną temperaturą, bo się różnią. Jednak brak intymności podczas brania prysznica jest krępujący, biorac pod uwagę koedukację i fakt, że z niemal każdej sauny widać tych, którzy są pod prysznicami... Być może wystarczyłaby jakakolwiek przesłona?
Poza tym muzyka z głośników leciała tylko raz podczas całego pobytu, a szkoda, bo dodaje uroku :)

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu. Cieszymy się, że podobała się Panu okolica oraz dbałość o nasz hotel i jego lokalizację. Zapewniamy, że wszelkie uwagi są dla nas bardzo cenne. Staramy się, aby każdy aspekt pobytu był satysfakcjonujący i dokładamy wszelkich starań, aby unikać wszelkich niedogodności w przyszłości. Jest nam niezmiernie miło, że docenił Pan nasze atrakcje oraz kulinarną ofertę. Państwa komfort i zadowolenie są dla nas priorytetem, a opinie takie jak Pańska pomagają nam wciąż podnosić standardy naszych usług. Dziękujemy za zrozumienie i cierpliwość oraz za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi spostrzeżeniami. Pańska satysfakcja jest dla nas najważniejsza, dlatego nieustannie dążymy do udoskonalania naszych usług. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pan ponownie, aby doświadczyć jeszcze lepszych wrażeń.
Reviewed: 4 months ago (12/01/2025)

Wszystko na najwyższym poziomie

Drogi Gościu,

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że doceniają Państwo nasze starania. Wciąż staramy się ulepszać naszą ofertę, aby zapewnić wyjątkowe wrażenia każdemu z naszych klientów. Mamy nadzieję, że odwiedzą nas Państwo ponownie w przyszłości.
By Mędrek
Reviewed: 4 months ago (11/01/2025)

Super super super !!!
A Wasza kuchnia jest TOP OF THE TOP♥️
Proszę nie spieprzcie tego 🙃
Minus jacuzzi nie działa tak jak powinno

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za Pańską opinię. Cieszymy się, że docenił Pan naszą kuchnię. Przykro nam, że nie wszystko spełniło Pańskie oczekiwania. Zajmiemy się zgłoszoną kwestią dotyczącą jacuzzi, aby zapewnić naszym gościom jak najlepsze doświadczenie. Pańska opinia jest dla nas bardzo ważna i pomoże w dalszej poprawie naszych usług. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję na ponowną wizytę.

By Niechciał
Reviewed: 4 months ago (11/01/2025)

Świetnie.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za Twoją opinię. Cieszymy się, że mieli Państwo pozytywne doświadczenia. Zależy nam na ciągłym doskonaleniu naszych usług, aby każda wizyta była wyjątkowa. Zapraszamy ponownie!
By Dankowski
Reviewed: 4 months ago (10/01/2025)
Date of experience: 01/2025

10/10 najlepszy hotel nad morzem, napewno bede tutaj przyjeżdżał całym rokiem korzystać ze strefy basenów i spa

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że docenił Pan nasze udogodnienia. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy pobyt spełniał oczekiwania naszych Gości. Z niecierpliwością oczekujemy Państwa ponownej wizyty.
Reviewed: 4 months ago (10/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Bardzo dobra kuchnia , czysto , pieski mile widziane :)

Szanowna Pani,

Serdecznie dziękujemy za Pani opinię. Cieszymy się, że miała Pani przyjemne doświadczenie podczas swojej wizyty. Pani satysfakcja jest dla nas bardzo ważna. Z niecierpliwością czekamy na ponowne powitanie w przyszłości.
Reviewed: 4 months ago (09/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Bardzo miła, kompetentna obsługa, hotel przyjazny dla piesków, fajnie położony bo blisko plaży, morza, czysty i ładnie urządzony w części recepcyjnej. Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki. Świetny jak na hotel basen i zewnętrzne jacuzzi- duży plus. Za mało miejsca w części barowej.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że miała Pani okazję doświadczyć przyjaznej atmosfery naszego hotelu i docenić jego lokalizację oraz udogodnienia. Zwracamy uwagę na każdą sugestię, aby poprawiać komfort pobytu naszych gości. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się rozwijać każdy aspekt naszych usług. Dziękujemy raz jeszcze za wizytę i mamy nadzieję na ponowne Pani przybycie w niedalekiej przyszłości.
Reviewed: 4 months ago (09/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Super, szkoda tylko że kasa przeważa nad okolicznościami nadzwyczajnymi - pobyt w szpitalu.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią. Zależy nam na poprawie doświadczeń naszych gości i doceniamy każdy komentarz, który pomaga nam w tej kwestii.
Reviewed: 4 months ago (08/01/2025)
Date of experience: 01/2025

Świetny hotel, bardzo dobre jedzenie, miła obsługa poza w.w. sytuacja. Na pewno będziemy chcieli wrócić.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że smakowało Państwu jedzenie oraz docenili Państwo naszą obsługę. Z niecierpliwością oczekujemy Państwa kolejnej wizyty, aby ponownie zapewnić wspaniałe doświadczenia.