By Puchniarz
Reviewed: 2 weeks ago (10/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Jestem bardzo zadowolony. Od obsługi, przez komfort, atrakcje na miejscu i bliskość do morza - wszystko na wysokim poziomie. Będę wracał i polecał.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Niezmiernie cieszy nas, że był Pan bardzo zadowolony z różnych aspektów naszego obiektu, w tym obsługi, komfortu oraz oferowanych atrakcji i bliskości do morza, które spełniły Pańskie oczekiwania.

Cenimy sobie Pańskie wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi. Są one dla nas szczególnie ważne i motywują do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług. Pańska chęć powrotu oraz gotowość do polecenia nas innym są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Pana gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Pańska opinia jest dla nas nieoceniona w dążeniu do doskonałości.
By Żeńca
Reviewed: 2 weeks ago (08/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
Reviewed: 2 weeks ago (08/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Polecam serdecznie, hotel fantastyczny, obsługa super. Jedzenie przepyszne.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezwykle, że nasz obiekt wywarł na Państwa tak pozytywne wrażenie i że obsługa sprostała Państwa oczekiwaniom.

Jesteśmy również wdzięczni za słowa uznania dla naszej kuchni oraz wysokie oceny przyznane za pokój, czystość i obsługę. Państwa rekomendacja to dla nas szczególne wyróżnienie i motywacja do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna.
By Kosecka Ewa
Date of experience: 04/2025

Cudowny czas przepyszne jedzenie zaskakujące i ta cisza dziękuję za pobyt.

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezmiernie, że pobyt okazał się dla Pani cudownym czasem, a nasze jedzenie wywarło na Pani zaskakująco pozytywne wrażenie.

Doceniamy również Pani uznanie dla panującej ciszy oraz wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi. Państwa satysfakcja jest dla nas najwyższym priorytetem i stanowi motywację do dalszego utrzymywania wysokich standardów.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Panią gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas nieoceniona.
Date of experience: 04/2025

Generalnie hotel oceniam bardzo dobrze. Obsługa, posiłki oraz oferta rodzinna są na najwyższym poziomie. Jednak standard apartamentu pozostawia wiele do życzenia. Meble są podniszczone i niskiej jakości, wyposażenie kuchni bardzo podstawowe i również zniszczone. W zamrażarce ułamana była rączka, połamana szuflada w łazience i zbity stolik balkonowy. To niby drobiazgi, jednak pozostawiające pewien niesmak. Po pobycie w pokoju hotelowym podczas poprzedniego pobytu miałam jednak wyższe oczekiwania co do standardu

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wysoka jakość obsługi, posiłków oraz oferta rodzinna spełniły Państwa oczekiwania i zostały wysoko ocenione.

Z przykrością przyjmujemy uwagi dotyczące standardu apartamentu, zastanej kondycji mebli oraz wyposażenia kuchni. Rozumiemy, że te elementy wpłynęły na Państwa ogólne wrażenia, szczególnie w porównaniu z wcześniejszymi doświadczeniami w naszym hotelu. Zapewniamy, że Państwa spostrzeżenia będą uwzględnione w naszych działaniach mających na celu poprawę jakości oferowanych usług i utrzymanie najwyższych standardów.

Cieszy nas jednak Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym, co jest dla nas wielkim wyróżnieniem. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli szansę ponownie powitać Państwa w naszym hotelu, oferując bardziej zadowalające warunki i udogodnienia. Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna.
Date of experience: 04/2025

Guest has not commented on review

By Kaczmarek
Reviewed: 3 weeks ago (05/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Fajnie, szkoda że pogoda słaba. Myślę że miejsce jest to godne polecenia, jedziecie rewelacja!!! Obsługa super!!

Reviewed: 3 weeks ago (05/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wspaniale miejsce łączone wszystkie nasze potrzeby w jednym miejscu. Pierwszy raz nie musieliśmy decydować między wyjazdem do hotelu a wyjazdem do apartamentu, bo w Gwiedzie Morze można mieć te obie rzeczy na raz! Do tego pyszne jedzenie, super zaplecze dla dzieci oraz bliska odległość do morza. Fantastycznie!

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasze miejsce spełniło wszystkie Państwa potrzeby, oferując unikalne połączenie hotelu i apartamentu, co zapewniło wyjątkowe doświadczenie.

Jesteśmy niezwykle zadowoleni, że smakowite jedzenie, doskonałe udogodnienia dla dzieci oraz bliskość do morza przyczyniły się do fantastycznego pobytu. Państwa wysokie oceny za pokój, czystość i obsługę są dla nas niezwykle cenne i motywują nas do utrzymywania najwyższych standardów usług.

Pańska chęć polecenia nas znajomym to dla nas ogromne wyróżnienie. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas bezcenna w dążeniu do doskonałości.
Reviewed: 3 weeks ago (04/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Niestety, ale bardzo się rozczarowaliśmy. Śniadania monotonne, wydawało się że przez trzy dni było to samo. Nasz pobyt trwał od niedzieli do środy. Animacje dla dzieci odbyły się tylko w poniedziałek (i tylko częściowo), we wtorek zostały odwołane. Dzieci były rozczarowane. Kompletna nuda. Sala zabaw również nie za ciekawa. Dla dorosłych nie było żadnych aktywności. W niedzielę odbywała się w hotelu impreza, w pokoju było bardzo głośno. Nie mogliśmy spać przez hałas. Woda w jacuzzi na zewnątrz zimna. Byliśmy w wielu hotelach, więc mamy porównanie. Gwiazdą Morza nas rozczarowała. Niestety nie wrócimy.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się Państwa doświadczeniami dotyczącymi pobytu w naszym hotelu. Bardzo nam przykro, że Państwa oczekiwania nie zostały spełnione i że spotkali się Państwo z różnorodnymi niedogodnościami.

Przykro nam słyszeć, że śniadania były monotonne i że oferta animacyjna dla dzieci nie spełniła oczekiwań, co wpłynęło na doświadczenia całej rodziny. Doceniamy, że zwrócili Państwo na to uwagę, co jest dla nas ważnym sygnałem do poprawy naszej oferty rekreacyjnej i gastronomicznej.

Przepraszamy za niedogodności związane z hałasem podczas imprezy oraz niską temperaturą wody w jacuzzi. Zdajemy sobie sprawę, że komfortowy wypoczynek to kluczowy element udanego pobytu, i ubolewamy, że w tym przypadku nie zdołaliśmy tego zapewnić.

Jesteśmy wdzięczni za Państwa szczerą opinię. Jest ona dla nas niezmiernie cenna i posłuży nam jako motywacja do poprawy jakości świadczonych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję ponownie gościć Państwa, oferując doświadczenia, które spełnią Państwa oczekiwania.
Reviewed: 3 weeks ago (02/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Wspaniały pobyt, na pewno jeszcze wrócimy

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wrażenia z wizyty były tak pozytywne i że planują Państwo do nas powrócić, co jest dla nas wielkim wyróżnieniem.

Doceniamy Państwa wysokie oceny za komfort pokoju i obsługę. Państwa satysfakcja jest dla nas kluczowa. Zwrócimy szczególną uwagę na uwagę dotyczącą czystości, aby przyszłe doświadczenia były jeszcze lepsze.

Mamy nadzieję na ponowne Państwa odwiedziny, oferując jeszcze bardziej satysfakcjonujący pobyt. Państwa rekomendacja to dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy.