By Jastrzębski
Reviewed: 1 week ago (10/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Wszystko na najwyższym poziomie,jedzenie wyśmienite,strefa basenowa super.Na pewno wrócimy.

Reviewed: 2 weeks ago (08/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Jedzenie było dobre, ale brak możliwości zaciemnienia okien to dla mnie przy tej cenie jakieś totalne nieporozumienie, na pewno nie wrócę. Słyszałam też o wypadkach na sali zabaw - pod wysoką zjeżdżalnia nie ma materaca i zdarza się że dzieci spadają wprost na twardą podłogę, czego hotel nie zdecydował się od kilku lat zabezpieczyć.

Reviewed: 2 weeks ago (06/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Jedzenie bardzo dobre, miła obsługa i dużo atrakcji dla rodziny z dzieckiem. Piękne widoki z każdej strony. Bardzo blisko do plaży. Brakowało lub nie zauważyliśmy jedynie zjazdu dla wózków z hotelu w stronę morza.

Reviewed: 2 weeks ago (06/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Bardzo udany, można by rozszerzyć godziny w strefie basenowej oraz SPA na 16+, codziennie np. od 19.30 do końca. Dzieci są kochane i cudowne, ale dorośli potrzebują chociaż chili relaksu w ciszy i spokoju. Myślę że takie rozwiązanie jest bardzo kompromisowe. Lokalizacja hotelu świetna, jedzenie bardzo dobre, obsługa bardzo miła.

By Korecka
Date of experience: 05/2026

Wszystko byłoby ok gdyby nie incydent niby nic takiego ale popsuło ogólne wrażenie a szkoda bo hotel godny uwagi pomimo zbyt wysokiej ceny w majowy weekend

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam przykro, że mimo cennych aspektów obiektu i pozytywnych wrażeń, incydent o którym Pani wspomina wpłynął na ogólną ocenę wizyty. Każda taka informacja ma dla nas ogromne znaczenie i pozwala lepiej analizować sytuacje, które wpływają na satysfakcję gości, aby w przyszłości zapewnić jak najwyższą jakość relacji i obsługi.

Doceniamy również wskazane noty dotyczące komfortu pokoju, czystości oraz wyrażoną gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Państwa konstruktywne uwagi oraz opinie są dla nas motywacją do dalszej pracy nad rozwojem oferty i podnoszeniem standardów świadczonych usług.
Date of experience: 05/2026

Super hotel i lokalizacja. Bardzo dobre śniadania i kolację.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno położenie obiektu, jak i serwowane śniadania oraz kolacje spełniły Państwa oczekiwania i przyczyniły się do pozytywnej oceny wizyty.

Doceniamy także przyznane najwyższe noty w kluczowych kategoriach takich jak komfort pokoju, standard czystości i praca obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom to dla całego zespołu wyjątkowa motywacja do dalszego doskonalenia świadczonych usług.
Date of experience: 05/2026

Do samego hotelu nie mam żadnych uwag, to nasza 4 wizyta w tym obiekcie, jest świetnie położony, czysty, miła obsługa i pyszne jedzenie. Jedyne do czego można się przyczepić, to podłoga na placu zabaw dla dzieci, jest strasznie twarda (pomalowany beton), powinna być miękka aby w razie upadku zamortyzować. Nie raz widzieliśmy dość groźnie wyglądające upadki przy zjeżdżalni, nasza córka również z niej 2 lata temu spadła i się potłukła, niestety nic się nie zmieniło od tamtej pory, a wystarczy zamontować zwykłe gumowe maty sportowe.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za ponowny wybór naszego hotelu oraz za zaufanie, którym nas Państwo obdarzają, wracając do nas już po raz czwarty. To dla całego zespołu ogromne wyróżnienie i źródło satysfakcji.

Jest nam bardzo miło, że wysoko oceniają Państwo położenie obiektu, standard czystości, jakość obsługi oraz serwowaną kuchnię. Takie słowa utwierdzają nas, że codzienna troska o komfort gości przynosi oczekiwane efekty.

Z pełnym zrozumieniem przyjmujemy Państwa uwagę dotyczącą twardej nawierzchni na placu zabaw. Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem i podkreślenie znaczenia bezpieczeństwa najmłodszych gości. Każda taka sugestia to dla nas cenna wskazówka przy dalszym rozwijaniu infrastruktury z myślą o rodzinach.

Doceniamy również wysokie oceny wystawione w kluczowych kategoriach oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejszą motywacją do dalszego doskonalenia oferty i podnoszenia standardów pobytu.
By Drozdowicz Wincenty
Date of experience: 05/2026

Bardzo ładne miejsce. Bliskość plaży , portu i miasta. Wszystko w zaledwie kilku minut spaceru.

Szanowny Panie,

Jest nam niezwykle miło, że docenił Pan zarówno naszą lokalizację, pozwalającą cieszyć się bliskością plaży, portu i atrakcji miasta, jak i komfort oferowanych pokoi oraz poziom czystości.

Szczególnie cieszą nas najwyższe oceny za jakość obsługi oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Takie słowa są dla całego zespołu wyjątkową motywacją do dalszego doskonalenia standardów i dbania o niezapomniane wrażenia naszych gości.
By Wasilewski
Group
Reviewed: 3 weeks ago (01/05/2026)
Date of experience: 05/2026

Jak zawsze wszystko podczas pobytu było na jak najwyższym poziomie. Na mały minus brak miniaturowych kosmetyków, przyzwyczailiśmy się do ich obecności podczas poprzednich pobytów.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że po raz kolejny docenili Państwo wysoki standard usług oraz komfort, jaki staramy się zapewnić wszystkim naszym gościom. Satysfakcja oraz zaufanie powracających osób są dla naszego zespołu wyjątkową motywacją do nieustannego doskonalenia oferty.

Z uwagą przyjmujemy sygnał dotyczący braku miniaturowych kosmetyków podczas tej wizyty. Rozumiemy, że ich obecność była dla Państwa udogodnieniem, dlatego doceniamy przekazanie tej opinii – każde takie spostrzeżenie jest dla nas cenne w procesie doskonalenia standardów pobytu.

Doceniamy także wysokie oceny w kluczowych kategoriach oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Państwa zadowolenie stanowi dla nas największą inspirację do dalszego rozwoju i dbania o jakość świadczonych usług.
Reviewed: 3 weeks ago (29/04/2026)
Date of experience: 04/2026

Jesteśmy zadowoleni z pobytu, pokoju. Śniadania obfite i różnorodne. Strefą spa wyjątkowa

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że komfort pokoju, poziom czystości oraz standard obsługi spełniły Państwa oczekiwania i zasłużyły na najwyższe oceny.

Cieszy nas również uznanie dla różnorodności śniadań oraz wyjątkowej strefy spa. Takie słowa są dla naszego zespołu najlepszą motywacją do nieustannego doskonalenia oferty.

Doceniamy także Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom – Państwa zadowolenie ma dla nas szczególne znaczenie.