By Krzysztof B.
Reviewed: 2 weeks ago (17/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Wszystko takie jakie miało być.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Bardzo nas cieszy, że spełniliśmy Pana oczekiwania, a komfort pokoju, poziom czystości i jakość obsługi zostały przez Pana ocenione najwyżej. Takie słowa oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom są dla nas szczególnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego dbania o najwyższy standard świadczonych usług.

Pana satysfakcja jest dla nas najważniejsza.
Reviewed: 2 weeks ago (17/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Bardzo dobre położenie oraz wyżywienie. Miła obsługa

Szanowni Państwo,

Cieszy nas, że lokalizacja obiektu oraz jakość oferowanych posiłków okazały się dla Państwa satysfakcjonujące. Miła obsługa oraz wysoki poziom czystości to kwestie, na które kładziemy szczególny nacisk, dlatego pozytywna ocena w tych obszarach jest dla całego zespołu szczególnie budująca.

Doceniamy również dobre noty dotyczące komfortu pokoju i gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa zadowolenie pozostaje dla nas priorytetem.
By Kubik
Reviewed: 2 weeks ago (16/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Bardzo miła obsługa (w szczególności Panie kucharki oraz Pan w białej koszuli, który żadnej pracy się nie boi:) ) Recepcja tez bardzo pomocna! Wg. mnie trochę jest mniej potraw do wyboru, niż wcześniej - ale to może moje wrażenie..

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo życzliwość oraz zaangażowanie pracowników obsługi, w tym zespołu kuchni i recepcji. Takie słowa są wyjątkowym wyróżnieniem i stanowią motywację dla całego zespołu do dalszej pracy na rzecz komfortu naszych gości.

Z uwagą przyjmujemy również spostrzeżenie dotyczące różnorodności potraw – każda tego typu opinia stanowi dla nas cenne źródło inspiracji do dalszego doskonalenia oferty gastronomicznej.

Dziękujemy także za wysokie oceny w zakresie komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi. Państwa satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym są dla nas szczególnie ważne.
By Anita
Date of experience: 09/2025

Pobyt bardzo udany.Pokoje czyste (zwarzywszy na to ,że tolerują zwierzęta)przytulny, bardzo wygodne łóżka.Jedzenie bardzo dobre ,różnorodne każdy znajdzie coś dla siebie.Świetna lokalizacja przy samej plaży.Było super na pewno wrócę bo mam kota i mogę go zabrać ze sobą.

Szanowna Pani,

Jest nam bardzo miło, że czystość pokoi, komfort łóżek oraz przytulna atmosfera spełniły Pani oczekiwania, także podczas pobytu ze zwierzęciem. Cieszymy się, że możliwość pobytu z pupilem jest dla Pani ważna i pozwala na wygodne planowanie wyjazdów.

Z radością przyjmujemy słowa uznania dla jakości i różnorodności serwowanych posiłków oraz wyjątkowej lokalizacji tuż przy plaży. Satysfakcja z pozytywnych doświadczeń oraz deklaracja chęci powrotu są dla nas szczególnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego dbania o wysoki standard usług.

Doceniamy także najwyższe oceny za pokój, czystość, obsługę oraz rekomendację hotelu innym gościom. Pani zadowolenie pozostaje dla nas priorytetem.
Date of experience: 09/2025

Hotel w pięknym otoczeniu blisko morza. Bardzo dobre śniadania. Strefa spa godna polecenia.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że lokalizacja naszego obiektu oraz otoczenie blisko morza spotkały się z Państwa uznaniem. Cieszymy się również, że śniadania oraz strefa spa wywarły na Państwu pozytywne wrażenie i okazały się godne polecenia.

Doceniamy wysokie oceny komfortu pokoju, czystości oraz poziomu obsługi. Państwa satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom są dla nas szczególną motywacją do ciągłego dbania o najwyższy standard świadczonych usług.
Date of experience: 09/2025

Hotel robi bardzo miłe wrażenie super że jest strefa Saun Bardzo podobało mi się też że są takie duże przeszklenia w kierunku Lasku bo ten widok jest naprawdę kojący

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że ogólne wrażenie z wizyty było pozytywne, a pobyt spełnił Państwa oczekiwania. Szczególnie cieszy nas uznanie dla strefy saun oraz aranżacji przestrzeni z dużymi przeszkleniami, które umożliwiają podziwianie kojącego widoku na las – zależy nam, aby otoczenie hotelu sprzyjało relaksowi i poczuciu odprężenia.

Dziękujemy także za wysokie noty w zakresie czystości, jakości obsługi oraz komfortu pokoju. Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom jest dla nas ważnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego dbania o najwyższe standardy usług.

Państwa satysfakcja pozostaje naszym priorytetem.

Miło spędzony czas

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że czas spędzony w naszym obiekcie był dla Państwa przyjemny. Wysokie oceny przyznane za komfort pokoju, standard czystości oraz poziom obsługi są dla nas niezwykle ważne i stanowią wyjątkową motywację dla całego zespołu.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.
Date of experience: 09/2025

Bedzemy miło wspominać pobyt w hotelu. Z przyjemnością wrócimy ponownie.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezmiernie miło, że wspomnienia z wizyty pozostaną dla Państwa pozytywne, a komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi spełniły oczekiwania. Tak wysokie oceny stanowią dla nas szczególne wyróżnienie i są motywacją do dalszego dbania o wysoką jakość świadczonych usług.

Deklaracja powrotu oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom są dla nas największą nagrodą. Państwa satysfakcja pozostaje naszym priorytetem.
By Surma
Date of experience: 09/2025

Ogólnie było super - to też zasługa pogody i Władysławowa. To piękne miasto, plaża cudowna i czysta. Ogólnie zakochałam się we Władysławowie. Nie sposób się tam nudzić. Hotel pięknie położony. Na pewno tam wrócę, natomiast wybiorę inny pokój - z jacuzzi nie dało się korzystać.

Szanowna Pani,

Cieszymy się, że wyjątkowa lokalizacja obiektu oraz uroki Władysławowa sprawiły, że pobyt był dla Pani tak udany. To miasto rzeczywiście wyróżnia się piękną plażą oraz wieloma atrakcjami, które pozwalają cieszyć się wypoczynkiem w pełni, niezależnie od pogody.

Z satysfakcją przyjmujemy Pani deklarację powrotu oraz wysoką ocenę komfortu pokoju i poziomu obsługi. Jest nam przykro, że korzystanie z jacuzzi nie spełniło Pani oczekiwań − Pani spostrzeżenia są dla nas bardzo ważną wskazówką do dalszej analizy i doskonalenia oferowanych udogodnień.

Doceniamy również gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Każda opinia jest dla nas inspiracją do nieustannego podnoszenia jakości usług, a satysfakcja gości pozostaje naszym priorytetem.
Date of experience: 09/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że ocenili Państwo komfort pokoju, poziom czystości oraz jakość obsługi na najwyższym poziomie. Tak wysokie noty stanowią dla całego zespołu wyjątkowe wyróżnienie i motywację do dalszego dbania o wysokie standardy naszych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.