Reviewed: 1 week ago (24/03/2026)

Jestem bardzo zadowolony.

Date of experience: 03/2026

Jestem bardzo zadowolona, wspaniałe śniadanie, sauny na najwyższym poziomie, w sobotę była muzyka live, pan grał i śpiewał bardzo ładnie. Restauracja i jedzenie bardzo dobre. Wspaniałe chwile.

Date of experience: 03/2026

super obiekt ze świetna atmosferą

Date of experience: 03/2026

Świetny hotel w doskonałej lokalizacji!

Reviewed: 2 weeks ago (22/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Guest has not commented on review

Date of experience: 03/2026

Problemem był tylko ratownik, który wyganiał dziecko z sauny w czasie gdy były wyznaczone godziny dla dzieci. Powodem był strój kąpielowy, który nawet dzieci musiały ściągać. Rozumiem, że taki wymóg. Proszę jednak zwrócić uwagę ratownikowi aby nie korzystał nagminnie z telefonu podczas pracy oraz nie zostawiał bardzo często niestrzeżonego basenu.

Date of experience: 03/2026

Byłem tak zadowolony podczas pobytu w czasie ferii w lutym, ze przyjechałem na weekend w marcu. Wybór dań, zwłaszcza deserów był taki obfity, że brakowało mi tylko wagi w pokoju, żeby się pilnować przed objadaniem. Nieco zaskakujący jest pogłos w łazienkach, spowodowany chyba "szklanym" wystrojem, ale nie wydostaje się na pokój. Na pewno jeszcze wybiorę się w to miejsce.

By Czap.
Date of experience: 03/2026

Hotel wart swojej ceny. Śniadania bardzo smaczne i urozmaicone. Dokładanie na bieżąco świeżych i gorących potraw.
Obsługa z klasą, uśmiechnięta. Pokoje dobrze wyciszone.
Jedyny minus to sala zabaw - proponuje, aby obsługa sprawdzała co jakiś czas co się tam dzieje. Starsze dzieci, a raczej nastolatki „bawią się” agresywnie i głośno, co maluchów ostrasza od zabawy. Należałoby wprowadzić ograniczenie wiekowe oraz uprzedzać rodziców, aby pozostały wraz z dzieckiem na sali, bo to nie „przechowalnia”. Rodzice są w saunie/na basenie/lobby barze a 5-6 letnie dziecko same na sali zabaw bez opieki dłuższy czas. Gdy zauważy brak rodzica płacze i ich szuka a pozostali rodzice nie mają wyjścia i muszą zająć sie nim i poszukać rodziców. Niedopuszczalne!

Alone
Reviewed: 2 weeks ago (17/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Bardzo przyjemny hotel z atrakcyjną strefa spa. Natomiast moje serce skradła restauracja h12 pyszne, świeże jedzenie, wybitny tatar ale przede wszystkim rewelacyjna, miła, życzliwa, troskiwa, sympatyczna obsługa ❤️ dwie Panie kelnerki Pani Julia i niestety imienia drugiej Pani nie poznałam zasługują na szczególne uznanie❤️

Reviewed: 2 weeks ago (17/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Ładny hotel, miła obsługa na recepcji, w restauracji oraz na basenie. Ścianka wspinaczkowa szkoda, że taka profesjonalna (trzeba umówić się telefonicznie i ponieść dodatkową opłatę, właściwie dla profesjonalistów albo nastawionych wspinaczy a nie dla amatorów, którzy chcieliby popróbować ;))