(17/11/2025)
(11/11/2025)
(08/11/2025)
(08/11/2025)
11/2025
byliśmy juz drugi raz, hotel juz zaczyna mieć ślady funkcjonowania, ale nadal miło nas zaskakuje. do poprawy na pewno w tych czasach do stały dostęp do automatu z napojami i kawą, przynajmniej przy recepcji, takie rzeczy są standardem w innych miejscach gdzie byliśmy. brak torby na klapki przy wymeldowaniu, pytaliśmy w recepcji i zero pomocy. Ogólnie obsługa przy recepcji w niedziele od rana mało uprzejma. Za to Pan wpuszczający na śniadania nadrabiał uprzejmością.
Dziękujemy serdecznie za ponowny wybór naszego hotelu oraz za szczegółowe podzielenie się wrażeniami po drugiej wizycie.
Jest nam bardzo miło, że mimo pewnych oznak intensywnego użytkowania obiektu, nadal potrafiliśmy pozytywnie Państwa zaskoczyć i zapewnić udany wypoczynek. Doceniamy wyjątkowo wysokie noty za komfort pokoju, czystość oraz ogólną jakość obsługi, jak również chęć polecenia naszego hotelu innym gościom.
Z należytą uwagą przyjmujemy Państwa sugestie dotyczące uzupełnienia udogodnień w postaci stałego dostępu do automatu z napojami i kawą w strefie recepcji – rozumiemy, że taki standard poprawia komfort pobytu, zwłaszcza mając na uwadze Państwa dotychczasowe doświadczenia z innych obiektów. Przykro nam z powodu niedogodności związanych z brakiem torby na klapki oraz niewystarczającego wsparcia ze strony personelu podczas wymeldowania. Uwagi dotyczące uprzejmości zespołu recepcyjnego w niedzielny poranek traktujemy z pełną powagą – Państwa spostrzeżenia są dla nas niezwykle cenne, bo pomagają identyfikować obszary wymagające poprawy.
Cieszymy się, że pośród tych doświadczeń pozytywne wrażenie pozostawiła obsługa podczas śniadania. Państwa pochwały dla uprzejmości pracownika odpowiedzialnego za witanie gości są dla nas ważne i zostaną przekazane zespołowi.
Państwa zadowolenie i konstruktywne uwagi niezmiennie pozostają priorytetem, a wszelkie sugestie traktujemy jako inspirację do dalszego rozwoju oraz troski o komfort wszystkich odwiedzających.