Date of experience: 10/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że przyznali Państwo najwyższe oceny za komfort pokoju, poziom czystości oraz jakość obsługi. Tak pozytywna ocena stanowi dla całego zespołu wyjątkowe wyróżnienie i motywację do utrzymywania wysokiego standardu świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.

Jednym słowem to suuuuper

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że pobyt spełnił Państwa oczekiwania w tak wysokim stopniu. Tak entuzjastyczna ocena wszystkich aspektów wizyty to dla nas ogromne wyróżnienie i cenne potwierdzenie starań całego zespołu.

Doceniamy przyznanie najwyższych ocen w kategoriach komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi, a także gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa satysfakcja i pozytywne wrażenia pozostają dla nas priorytetem.
By Maciej
Date of experience: 10/2025

ladny pokoj i lazienka, wygodne lozko, hotel czysty, fajne jaccuzi na podworku, fajne baseny, mila obsluga, super sniadania - duzy wybor i smaczne jedzenie, super pyszne ekstra gofry na sniadanie!!!, ale porazka to kolacja dla dwojga w restauracji - nic w niej romantycznego nie bylo, zadnej atmosfery elegancji, atmosfera jak w barze (mocne swiatlo i gwar), tatar na przystawke tragedia - zimny (widac ze byl wczesniej a nie na biezaco robiony) i kwasny bleeh chociaz wygladal ladnie, deser tiramisu z jakimis nie wiadomo po co danymi groszkami z czekolady i suchymi biszkoptami w srodku, jedynie danie glowne losos byl OK, chcielismy prosecco do picia, to kelnerka przyniosla nam od razu 2 nalane kieliszki hahah zamiast nalac przy nas z butelki

Szanowny Panie,

Jest nam bardzo miło, że tak wysoko ocenił Pan komfort i czystość pokoju, wygodę łóżka oraz standard łazienki. Cieszy nas również, że docenił Pan strefę relaksu, w tym jacuzzi i baseny, a także jakość obsługi. Szczególne słowa uznania za wybór i smak śniadań, zwłaszcza zaś pochwała świeżych gofrów, są dla nas niezwykle budujące i motywują do dalszych starań.

Z dużą uwagą przyjmujemy także zgłoszone przez Pana uwagi dotyczące kolacji dla dwojga w restauracji. Przykro nam, że atmosfera podczas tego wieczoru nie spełniła Pana oczekiwań pod względem romantycznego nastroju czy elegancji. Znaczenie mają dla nas również Pana spostrzeżenia na temat przystawki, deseru oraz sposobu serwowania prosecco – tego typu szczegółowe informacje są dla nas istotnym źródłem wskazówek pozwalających podnosić standardy i eliminować sytuacje, które mogły wpłynąć negatywnie na doświadczenia gości.

Doceniamy zarówno najwyższe noty, jak i gotowość do rekomendacji naszego hotelu oraz konstruktywne uwagi dotyczące pobytu. Pańska satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem i stanowi motywację do nieustannego doskonalenia naszych usług.
Reviewed: 5 months ago (27/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Pobyt w tym hotelu był naprawdę udany!
Obiekt jest bardzo czysty i zadbany, co od razu robi świetne wrażenie.
Lokalizacja idealna - idealna baza wypadowa do zwiedzania wybrzeża, a z samego hotelu mamy do dyspozycji dwa bezpośrednie zejścia na plażę.
Na szczególne wyróżnienie zasługuje obsługa - wszyscy bardzo mili, uprzejmi i zawsze chętni do pomocy. Dzięki temu atmosfera w hotelu była bardzo przyjazna i komfortowa.
Jedzenie również zasługuje na pochwałę - smacznie, świeżo i różnorodnie. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel wszystkim, którzy szukają miejsca na spokojny wypoczynek blisko plaży. Z pewnością jeszcze tu wrócimy.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że docenili Państwo wysoki standard czystości oraz zadbany charakter obiektu, co pozytywnie wpłynęło na pierwsze wrażenia z wizyty. Szczególne znaczenie ma dla nas również uznanie dla lokalizacji hotelu oraz dogodnego dostępu do plaży, a także możliwości korzystania z bezpośrednich zejść, które umożliwiają komfortowe zwiedzanie wybrzeża.

Z przyjemnością czytamy słowa uznania dotyczące pracy naszego personelu, który swoim zaangażowaniem i życzliwością tworzy atmosferę sprzyjającą wypoczynkowi. Bardzo cieszy nas również pozytywna opinia na temat serwowanych posiłków – różnorodność, świeżość oraz smak są dla nas priorytetem.

Państwa rekomendacja oraz deklaracja powrotu mają dla nas szczególną wartość i stanowią doskonałą motywację do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokiego standardu usług. Satysfakcja i komfort gości są dla nas najważniejsze.
By Hetman
Reviewed: 5 months ago (27/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Duże uznanie dla Pań prowadzących animację dla dzieci i wystrój hotelu.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że zarówno aranżacja wnętrz, jak i animacje dla dzieci spotkały się z uznaniem. Szczególnie cieszą nas słowa doceniające pracę osób odpowiedzialnych za animacje – to dla naszego zespołu ogromne wyróżnienie.

Doceniamy również tak wysokie oceny za komfort pokoju, czystość oraz obsługę, a także gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja i pozytywne odczucia pozostają dla nas najważniejsze i stanowią motywację do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług.
Reviewed: 5 months ago (26/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Świetny hotel, pyszne jedzenie, duże pokoje, idealny na relax szczególnie suany, są niesamowite

Szanowni Państwo,

Jest nam niezmiernie miło, że docenili Państwo wysoką jakość serwowanych posiłków oraz przestronność pokoi. Szczególne uznanie dla strefy relaksu, zwłaszcza saun, ma dla nas wyjątkowe znaczenie i motywuje nas do dalszego rozwijania oferty sprzyjającej wypoczynkowi gości.

Dziękujemy również za wystawienie wysokich ocen w kategoriach czystości, komfortu pokoju oraz jakości obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym jest dla nas ważnym wyróżnieniem. Zadowolenie naszych gości pozostaje dla nas priorytetem.
Reviewed: 5 months ago (26/10/2025)
Date of experience: 04/2024

Piękny hotel w pięknej okolicy nad samym morzem.

Szanowny Panie,

Jest nam niezmiernie miło, że lokalizacja obiektu w sąsiedztwie morza oraz otoczenie przyrody spotkały się z uznaniem i stworzyły wyjątkową atmosferę podczas wizyty. Tak pozytywne słowa, połączone z wysokimi ocenami komfortu pokoju, czystości oraz obsługi, są dla całego zespołu wielkim wyróżnieniem i motywują nas do dalszego dbania o wysoką jakość świadczonych usług.

Doceniamy również Pana gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Pańska satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
Alone
Reviewed: 5 months ago (25/10/2025)

Wszystko super!

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że wizyta w naszym obiekcie spełniła Państwa oczekiwania w pełni. Tak pozytywna ocena wszystkich aspektów pobytu to dla nas wyjątkowe wyróżnienie oraz potwierdzenie zaangażowania całego zespołu.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom i wysokie oceny w kategoriach komfortu pokoju, czystości i obsługi są dla nas bardzo cenne i stanowią motywację do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa zadowolenie pozostaje naszym priorytetem.
Reviewed: 5 months ago (24/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Idealne miejsce na pobyt z dziećmi w okresie jesienno-wiosennym. Przy złej pogodzie atrakcje dla dzieci od basenu poprzez salę zabaw, a na sympatycznej i zaangażowanej pani animatorce kończąc. Przy pogodzie spacery po plaży i lesie. Wnuk zadowolony i pytał się kiedy znów przyjedziemy.
No i nie można nie wspomnieć o bardzo dobrym jedzeniu.

Szanowni Państwo,

Bardzo cieszy nas, że zarówno oferta atrakcji dla dzieci, jak i praca animatora spotkały się z uznaniem i przyczyniły się do udanego wypoczynku podczas niepogody. Cieszymy się również, że spacery po plaży i lesie oraz komfortowe warunki pozwoliły Państwu spędzić wartościowy czas z rodziną niezależnie od pogody.

Doceniamy słowa uznania dotyczące jakości serwowanego jedzenia oraz wysokie oceny za pokój, czystość i obsługę. Szczególnie ważna jest dla nas radość najmłodszych gości oraz pozytywne wrażenia z pobytu, które wpływają na plany ponownych odwiedzin.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym oraz pełna satysfakcja z pobytu są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem i motywacją do dalszego doskonalenia oferty. Państwa zadowolenie pozostaje naszym priorytetem.
By Szot
Reviewed: 5 months ago (22/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Doskonały relaks. Przepyszne śniadania i obiadokolacje. Basen i saunarium zachwycające.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że czas spędzony w naszym obiekcie pozwolił na pełen relaks, a serwowane śniadania i obiadokolacje spełniły oczekiwania pod względem smaku i różnorodności. Szczególnie cieszy nas, że zarówno basen, jak i strefa saun wywarły na Państwu tak pozytywne wrażenie i przyczyniły się do satysfakcji z pobytu.

Doceniamy przyznane najwyższe oceny we wszystkich kategoriach, w tym za komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu jest dla nas wyjątkowo cenna i stanowi istotną motywację do utrzymania oraz dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa zadowolenie i komfort pozostają dla nas najważniejsze.