Reviewed: 5 months ago (18/04/2025)

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że Państwa doświadczenia spełniły oczekiwania i zasłużyły na najwyższą ocenę.

Państwa uznanie jest dla nas niezwykle ważne i motywuje nas do ciągłego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Panią gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia.
Reviewed: 6 months ago (15/04/2025)

Pozytywnie

Szanowna Pani,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
Reviewed: 6 months ago (10/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Niezmiennie bardzo wysoki poziom. Z pewnością to nie ostatnia wizyta.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezmiernie, że nasz obiekt utrzymuje dla Państwa niezmiennie wysoki poziom i pozostawia pozytywne wrażenia.

Państwa słowa oraz wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi są dla nas wyjątkowo cenne i stanowią motywację do dalszego utrzymywania najwyższych standardów usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mogli Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Pańska gotowość do ponownej wizyty i polecenia nas innym jest dla nas ogromnym wyróżnieniem.
By Puchniarz
Reviewed: 6 months ago (10/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Jestem bardzo zadowolony. Od obsługi, przez komfort, atrakcje na miejscu i bliskość do morza - wszystko na wysokim poziomie. Będę wracał i polecał.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Niezmiernie cieszy nas, że był Pan bardzo zadowolony z różnych aspektów naszego obiektu, w tym obsługi, komfortu oraz oferowanych atrakcji i bliskości do morza, które spełniły Pańskie oczekiwania.

Cenimy sobie Pańskie wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi. Są one dla nas szczególnie ważne i motywują do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług. Pańska chęć powrotu oraz gotowość do polecenia nas innym są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Pana gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Pańska opinia jest dla nas nieoceniona w dążeniu do doskonałości.
By Żeńca
Reviewed: 6 months ago (08/04/2025)

Szanowni Państwo,

Reviewed: 6 months ago (08/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Polecam serdecznie, hotel fantastyczny, obsługa super. Jedzenie przepyszne.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezwykle, że nasz obiekt wywarł na Państwa tak pozytywne wrażenie i że obsługa sprostała Państwa oczekiwaniom.

Jesteśmy również wdzięczni za słowa uznania dla naszej kuchni oraz wysokie oceny przyznane za pokój, czystość i obsługę. Państwa rekomendacja to dla nas szczególne wyróżnienie i motywacja do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna.
By Kosecka Ewa
Date of experience: 04/2025

Cudowny czas przepyszne jedzenie zaskakujące i ta cisza dziękuję za pobyt.

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezmiernie, że pobyt okazał się dla Pani cudownym czasem, a nasze jedzenie wywarło na Pani zaskakująco pozytywne wrażenie.

Doceniamy również Pani uznanie dla panującej ciszy oraz wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi. Państwa satysfakcja jest dla nas najwyższym priorytetem i stanowi motywację do dalszego utrzymywania wysokich standardów.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Panią gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas nieoceniona.
Date of experience: 04/2025

Generalnie hotel oceniam bardzo dobrze. Obsługa, posiłki oraz oferta rodzinna są na najwyższym poziomie. Jednak standard apartamentu pozostawia wiele do życzenia. Meble są podniszczone i niskiej jakości, wyposażenie kuchni bardzo podstawowe i również zniszczone. W zamrażarce ułamana była rączka, połamana szuflada w łazience i zbity stolik balkonowy. To niby drobiazgi, jednak pozostawiające pewien niesmak. Po pobycie w pokoju hotelowym podczas poprzedniego pobytu miałam jednak wyższe oczekiwania co do standardu

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wysoka jakość obsługi, posiłków oraz oferta rodzinna spełniły Państwa oczekiwania i zostały wysoko ocenione.

Z przykrością przyjmujemy uwagi dotyczące standardu apartamentu, zastanej kondycji mebli oraz wyposażenia kuchni. Rozumiemy, że te elementy wpłynęły na Państwa ogólne wrażenia, szczególnie w porównaniu z wcześniejszymi doświadczeniami w naszym hotelu. Zapewniamy, że Państwa spostrzeżenia będą uwzględnione w naszych działaniach mających na celu poprawę jakości oferowanych usług i utrzymanie najwyższych standardów.

Cieszy nas jednak Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym, co jest dla nas wielkim wyróżnieniem. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli szansę ponownie powitać Państwa w naszym hotelu, oferując bardziej zadowalające warunki i udogodnienia. Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna.

By Kaczmarek
Reviewed: 6 months ago (05/04/2025)
Date of experience: 04/2025

Fajnie, szkoda że pogoda słaba. Myślę że miejsce jest to godne polecenia, jedziecie rewelacja!!! Obsługa super!!

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się ogromnie, że miejsce wywarło na Panu pozytywne wrażenie i uznał je Pan za godne polecenia.

Jesteśmy szczęśliwi, że jakość naszych posiłków została doceniona i że obsługa sprostała Pańskim oczekiwaniom, co jest dla nas niezwykle ważne. Doceniamy wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi, które motywują nas do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług.

Pomimo niesprzyjającej pogody mamy nadzieję, że czas spędzony u nas był dla Pana udany. Liczymy, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Pana gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Pańska opinia jest dla nas niezwykle cenna.