By Abramowska
Date of experience: 03/2026

Pobyt w hotelu bardzo nam się podobał. Obsługa- bardzo miła i pomocna. Hotel piękny i te cudowne widoki- polecamy w 100 %!!!

Date of experience: 03/2026

Bardzo dobre jedzenie. Przyjemny basen i saunarium.
Szkoda że z menu dziecięcego w restauracji zostało wycofane spaghetti bolognese :(

Date of experience: 03/2026

Bogate sniadania, dobre cenu w restauracji, przenily barman ;) przemyslany hotel ;)

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że rozbudowana oferta śniadaniowa, atrakcyjne ceny w restauracji oraz praca naszego barmana wpłynęły na pozytywne wrażenia z wizyty. Cieszymy się również, że przemyślana organizacja obiektu spełniła Państwa oczekiwania i zapewniła komfortowy pobyt.

Doceniamy najwyższe oceny przyznane pokojowi, czystości oraz obsłudze, jak i gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa satysfakcja jest dla nas wyjątkowym motywatorem do dalszego doskonalenia oferty.
By Bogdan
Alone

Szanowny Panie,

Jest nam bardzo miło, że docenił Pan komfort pokoju, wysoki standard czystości oraz poziom obsługi, przyznając najwyższe oceny w kluczowych kategoriach. Tak pozytywna opinia jest dla całego zespołu dużym wyróżnieniem i motywacją do utrzymywania wysokiego standardu świadczonych usług.

Doceniamy również Pana gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Pańska satysfakcja jest dla nas najważniejszą inspiracją do dalszego doskonalenia oferty.
Date of experience: 03/2026

Obiekt zadbany, bardzo czysto. Pokój sprzątany codziennie. Obsługa bardzo miła. Smaczne jedzenie , choć dość mało stolików w samej restauracji i przy weekendowym obłożeniu udostępniania była dodatkowa sala jadalniana. Basen i strefa saun bez zastrzeżeń. Sala zabaw dla dzieci mogłaby zostać doposażona , widać że sprzęt już przeszedł swoje. Jedyna atrakcją była wspinaczka i przejście po "torze przeszkód".

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się szczegółową opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo standard czystości, codzienne sprzątanie pokoju oraz profesjonalizm i uprzejmość naszego zespołu. Cieszy nas także pozytywna ocena jakości dań serwowanych w restauracji, a także satysfakcja z basenu oraz strefy saun.

Z należytą uwagą przyjmujemy Państwa spostrzeżenia dotyczące liczby stolików w restauracji podczas intensywnego obłożenia, a także sugestie związane z wyposażeniem sali zabaw dla dzieci. Uwagi odnoszące się do ograniczonej ilości atrakcji oraz zużycia sprzętu są dla nas cenną wskazówką do dalszego rozwoju oferty i podnoszenia komfortu najmłodszych gości.

Doceniamy także wysokie oceny w kluczowych kategoriach i Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Zadowolenie gości jest dla nas najważniejszą motywacją do stałego doskonalenia usług.
By ZAK
Date of experience: 03/2026

Bardzo fajnie i przyjemnie. Trochę bałaganu na sali śniadaniowej, ciasno i tłoczno, ale wybór smakołyków przeogromny.

By Kledzik

By Bielińska
Reviewed: 3 weeks ago (15/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Był to nasz piąty pobyt w Państwa hotelu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całego pobytu , zaczynając od bardzo dobrych posiłków , strefy saun , siłowni i kompleksu basenowego . Nasze zadowolenie potwierdza fakt , że był to nasz kolejny pobyt i zapewne nie ostatni . Pozdrawiamy serdecznie .

By Mirkowski
Reviewed: 3 weeks ago (14/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Świetna promocja dla rodzin z małymi dziećmi w idealnym czasie, po feriach i poza sezonem dzięki czemu doświadczyliśmy spokoju nad morzem jak i w hotelu. Na plus też smaczne jedzenie.