Reviewed: 2 weeks ago (30/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Wrażenia Super. Lokalizacja bardzo dobra. Strefa saun wspaniała. Obsługa idealna

Szanowni Państwo,
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Państwu tak pozytywne doświadczenia, a lokalizacja obiektu oraz strefa saun spełniły Państwa oczekiwania.

Doceniamy również wysoką ocenę standardu obsługi i czystości, która jest dla nas bardzo ważna w codziennej pracy. Pozytywne słowa dotyczące jakości serwisu są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem oraz motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom traktujemy jako dowód zaufania oraz ważne zobowiązanie do utrzymywania wysokiego standardu. Państwa satysfakcja ma dla nas szczególne znaczenie.
Date of experience: 06/2025

Bardzo przyjemny pobyt. Minus to zbyt mocna klimatyzacja na jadalni jest to szczególnie istotne dla małych dzieci. Wróciliśmy z tygodniowego pobytu z gorączka dziecka.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Jest nam bardzo miło, że Państwa doświadczenia były w większości satysfakcjonujące, a standard pokoju, czystość oraz poziom obsługi spełniły oczekiwania.

Doceniamy wysoką ocenę oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym, co jest dla nas szczególnym wyróżnieniem. Takie uznanie stanowi motywację do dalszej pracy nad utrzymywaniem najwyższych standardów dla wszystkich gości.

Z przykrością przyjmujemy uwagę dotyczącą zbyt intensywnej klimatyzacji w jadalni. Rozumiemy, jak istotny jest ten aspekt szczególnie w przypadku pobytu z małymi dziećmi. Państwa doświadczenia i zgłoszone sugestie są dla nas bardzo cenne i umożliwiają wprowadzanie zmian, które poprawią komfort całych rodzin podczas pobytu.

Państwa satysfakcja i zdrowie pozostają dla nas priorytetem, a każda przekazana opinia przyczynia się do dalszego doskonalenia naszych usług.
Alone

Odpoczynek super, dziękuję.

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że czas spędzony u nas pozwolił Państwu na pełny relaks i odpoczynek. Tak pozytywne słowa oraz najwyższe oceny w zakresie komfortu pokoju, czystości i obsługi to dla naszego zespołu ogromna satysfakcja.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym jest dla nas wyróżnieniem i motywacją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa zadowolenie pozostaje dla nas najwyższym priorytetem.
<20 years
Date of experience: 06/2025

Hotel robi na mnie niesamowite wrażenie. Bardzo dobre jedzenie, idealnie posprzątane pokoje, atmosfera cudowna.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Jest nam niezwykle miło, że atmosfera panująca w obiekcie, jakość serwowanych posiłków oraz staranność w utrzymaniu czystości pokoi wywarły na Państwu tak pozytywne wrażenie.

Doceniamy szczególnie najwyższe oceny we wszystkich kategoriach, w tym za komfort pokoju, czystość oraz poziom obsługi. Tak wysoka satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym to dla nas wyjątkowe wyróżnienie, które motywuje cały zespół do dalszego doskonalenia standardów.

Państwa zadowolenie i uznanie mają dla nas szczególną wartość.
<20 years

Wrażenia bardzo dobre

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że oceniają Państwo swoje doświadczenia jako bardzo dobre. Tak wysokie oceny przyznane komfortowi pokoju, standardowi czystości oraz poziomowi obsługi są dla nas ogromnym wyróżnieniem.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym to dla nas silna motywacja do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa zadowolenie oraz pozytywna opinia są dla nas szczególnie cenne.

Bardzo dobrze

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że ogólne wrażenia z wizyty były bardzo pozytywne. Doceniamy także wysokie oceny przyznane komfortowi pokoju oraz poziomowi obsługi, a także satysfakcję z czystości.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom jest dla nas wyjątkowo cenna i stanowi ważną motywację do dalszego doskonalenia naszych usług. Opinie naszych gości są kluczowe w nieustannym podnoszeniu standardów.
By Zygmunt
Date of experience: 06/2025

Ogólnie pobyt był bardzo fajny ale te drobne niedociągnięcia wyżej wymienione niestety trochę go zepsuły. Śniadania też mogłyby być bardziej różnorodne. Rok temu gdy byliśmy to cały tydzień był żurek i tym razem też cały tydzień był żurek. Nie jest to jedyna zupa którą można zrobić.
Restauracja H12 to jedyna rzecz która nie zmieniła się w stosunku rok do roku. Trzyma poziom. Kelnerzy na plus

Szanowny Panie Zygmuncie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją szczegółową opinią po pobycie w naszym hotelu. Cieszymy się, że ocenił Pan swój pobyt jako udany, a komfort pokoju spełnił Pana oczekiwania.

Doceniamy również wysoką ocenę naszej restauracji H12 oraz pozytywne uwagi dotyczące pracy kelnerów. To dla nas ważny sygnał, że utrzymujemy wysoki poziom obsługi gastronomicznej, co pozostaje niezmiennie naszym priorytetem.

Zwracamy uwagę na wskazane przez Pana obszary wymagające poprawy, w szczególności dotyczące różnorodności śniadań oraz powtarzalności niektórych pozycji w menu. Rozumiemy, że urozmaicenie oferty ma znaczący wpływ na satysfakcję z pobytu, dlatego Pana sugestie traktujemy jako cenną inspirację do dalszych zmian.

Dziękujemy za wysoką rekomendację i przekazane opinie dotyczące czystości oraz ogólnego poziomu obsługi. Pańska opinia jest dla nas bardzo cenna i wspiera nas w doskonaleniu usług, aby przyszłe wizyty dostarczały jeszcze więcej pozytywnych wrażeń.
Date of experience: 06/2025

Bardzo dobre miejsce na kilkudniowy wypoczynek

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasze miejsce okazało się odpowiednim wyborem na kilkudniowy wypoczynek.

Doceniamy również przekazane oceny dotyczące komfortu pokoju, czystości oraz poziomu obsługi. Państwa doświadczenia są dla nas niezwykle ważne i pomagają nam nieustannie podnosić jakość oferowanych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie zdecyduje się Pan na pobyt w naszym hotelu. Państwa satysfakcja i komfort zawsze pozostają naszym priorytetem.
By JURGIEL
Reviewed: 3 weeks ago (26/06/2025)
Date of experience: 06/2025

JESTEM ZAWIEDZIONY. OFERTA NIE POKRYWA SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ. WINO DO OBIADU? BRAK, PRZEZ CAŁY POBYT, DWIE OSOBY OTRZYMAŁY JEDNĄ PIZZĘ, OBSŁUGA TWIERDZIŁA,ŻE NALEŻY SIĘ TYLKO JEDNA - WBREW OFERCIE.RÓWNIE DOBRZE MOGLIŚCIE SKUSIĆ GOŚCI INNYMI ATRAKCJAMI BEZ POKRYCIA NP. HOMARY, SZAMPAN ITP. CYTUJĄC KLASYKA " CÓŻ SZKODZI OBIECAĆ". TO NIE BYŁ MÓJ PIERWSZY POBYT W WASZYM HOTELU ALE CHYBA OSTATNI. TEMAT BĘDĘ DRĄŻYŁ - NADAL. PROSZE O USTOSUNKOWANIE SIĘ DO OPINII I KONTAKT JERZY JURGIEL TEL.502655300

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią po pobycie w naszym hotelu. Cieszę się, że mieliśmy okazje odbyć rozmowę telefoniczną.

Doceniamy przekazaną ocenę komfortu pokoju, poziomu czystości oraz jakości obsługi. Pomimo tych pozytywnych aspektów jest nam bardzo przykro, że skutki rozbieżności ofertowych wpłynęły na ogólną ocenę wizyty.

Każdą opinię traktujemy jako istotny sygnał do dalszych działań w zakresie poprawy jakości oferty oraz komunikacji. Pana spostrzeżenia są dla nas bardzo ważne i będziemy dokładać największych starań, aby wyeliminować podobne nieporozumienia w przyszłości.
By Gburzyński
Reviewed: 3 weeks ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2024

Jeśli Władysławowo to tylko Gwiazda Morza :) Jeździmy tu co roku. Hotel nie należy do najtańszych, ale wspomnienia nie mają ceny!

Szanowny Gościu,

Jest nam niezwykle miło, że regularnie wybierają Państwo Gwiazdę Morza jako stałe miejsce wypoczynku we Władysławowie. Tak wieloletnie zaufanie oraz pozytywne skojarzenia związane z pobytami są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego doskonalenia oferowanych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym oraz najwyższe oceny wystawione za komfort pokoju, standard czystości i poziom obsługi. Państwa satysfakcja oraz niezapomniane wspomnienia są dla nas największą wartością.