By Malinowska

Pozytywna

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że oceniła Pani tak wysoko zarówno komfort pokoju, poziom czystości, jak i jakość obsługi.

Państwa satysfakcja oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom są dla nas szczególnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego doskonalenia świadczonych usług.
Date of experience: 09/2025

Pozytywne,wszystko w zasięgu ręku,pyszne jedzonko i muzyka na żywo.Dodatkowo super animacje dla dzieci.

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo dogodną lokalizację oraz możliwość łatwego dostępu do wszystkich udogodnień. Pozytywna ocena serwowanych posiłków oraz muzyki na żywo stanowi dla nas wyjątkowe wyróżnienie i zachętę do dalszego dbania o atmosferę sprzyjającą wypoczynkowi.

Cieszy nas również, że animacje przygotowane dla najmłodszych spotkały się z uznaniem i wpłynęły pozytywnie na całościowy odbiór pobytu. Państwa satysfakcja w zakresie czystości, komfortu pokoju oraz jakości obsługi ma dla nas kluczowe znaczenie i motywuje cały zespół do dalszego podnoszenia standardów. Doceniamy także deklarację gotowości do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa zadowolenie pozostaje dla nas najważniejsze.
By BEATA PIETRZAK
Date of experience: 09/2025

Guest has not commented on review

Szanowna Pani,

Jest nam bardzo miło, że oceniła Pani wysoko komfort pokoju oraz poziom czystości i obsługi. Takie słowa stanowią dla nas potwierdzenie, że dbamy o jakość świadczonych usług i motywują nas do dalszego doskonalenia oferty.

Doceniamy również wyrażoną gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Satysfakcja naszych gości jest dla nas najważniejsza i nieustannie dokładamy starań, by kolejne wizyty były jeszcze bardziej udane.
Reviewed: 3 weeks ago (10/09/2025)
Date of experience: 09/2025

Hotel spełnił nasze oczekiwania Piękny czysty blisko morza , super dojście na plażę prosto z hotelu . Śniadania wspaniałe , pyszna kawa i wyciskane soki świeże naturalne Personel bardzo miły i przyjazny Bylo cudownie . Jeszcze mała dygresja w tak pięknym hotelu kosmetyki powinny być w miniaturach , no ale rozumiem ekologia , jednak jest to bardzo miłe i eleganckie Hotel polecam można tam poczuć się wspaniale jest piękny , bardzo czysty napewno nie jest to nasz ostatni pobyt . Polecam wszystkim bardzo , zapomniałabym o restauracji alacarte wszystkie posiłki zasługują na 6 przepyszne wspaniałe smaki Gorąco polecam Panowie kucharze szacunek byli przepysznie . Dziekuje

Szanowni Państwo,

Cieszy nas ogromnie, że spełniliśmy Państwa oczekiwania zarówno pod względem lokalizacji blisko morza, jak i wygodnego dojścia na plażę bezpośrednio z obiektu. Szczególne uznanie dla poziomu czystości oraz komfortu pokoi jest dla całego zespołu bardzo cenne i stanowi motywację do dalszego dbania o standardy.

Z radością przyjmujemy pochwały dotyczące śniadań, jakości serwowanej kawy oraz świeżo wyciskanych soków. Słowa uznania dla restauracji à la carte i wyrazy szacunku dla talentu naszego zespołu kucharskiego są wyjątkowym wyróżnieniem – satysfakcja Gości ze smaku i różnorodności potraw to dla nas powód do dumy.

Dziękujemy również za zauważenie życzliwości i zaangażowania personelu, które wpływają na atmosferę pobytu. Sugestie dotyczące rodzaju kosmetyków w pokojach traktujemy jako cenną inspirację do dalszych analiz, jednocześnie mając na uwadze aspekty ekologiczne.

Państwa rekomendacja oraz deklaracja powrotu są dla nas szczególnym wyróżnieniem. Satysfakcja i poczucie wyjątkowości podczas wizyty pozostają naszym priorytetem.
80+ years
Reviewed: 3 weeks ago (10/09/2025)
Date of experience: 09/2025

bardzo dobry hotel, wspaniały basen z przynależnościami. Polecamy miejsce na wypoczynek.

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że ocenili Państwo komfort obiektu tak wysoko i docenili naszą strefę basenową wraz z dodatkowymi udogodnieniami. Słowa uznania dotyczące czystości, jakości obsługi oraz wygody pokoju są dla naszego zespołu wyjątkową motywacją do dalszego dbania o najwyższe standardy.

Cieszy nas również, że rekomendują Państwo nasz hotel jako miejsce wypoczynku. Państwa satysfakcja i pozytywna rekomendacja są dla nas niezwykle cenne i inspirują nas do ciągłego doskonalenia oferty.
By Ścisłowska
Date of experience: 09/2025

Obiekt blisko morza co jest jego główną zaletą w pochmurne dni możliwość korzystania z basenu bądź salki zabaw dla dzieci, pyszne śniadania i obiadokolacje, personel bardzo miły.

Szanowna Pani,

Jest nam niezwykle miło, że lokalizacja obiektu w bliskiej odległości od morza okazała się dla Pani szczególnym atutem, a także że nasze udogodnienia – takie jak basen czy sala zabaw dla dzieci – pozwoliły urozmaicić czas również w mniej pogodnie dni.

Z radością przyjmujemy słowa uznania dla jakości śniadań oraz obiadokolacji. Pozytywna ocena pracy zespołu jest dla nas wyjątkowym wyróżnieniem i motywacją do dalszego podnoszenia standardów obsługi.

Dziękujemy również za wysokie noty w kategoriach komfortu pokoju, czystości i ogólnej jakości usług. Gotowość do polecenia naszego hotelu innym jest dla nas szczególnie cenna i utwierdza nas w przekonaniu, że dbamy o najważniejsze potrzeby naszych gości. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem.
Date of experience: 09/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi zostały ocenione przez Państwa najwyżej. Tak wysoka ocena stanowi dla naszego zespołu wyjątkowe wyróżnienie i motywację do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.

Na pewno wrócimy😁

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że wystawili Państwo tak wysokie oceny, szczególnie w zakresie czystości oraz jakości obsługi. Satysfakcja związana z komfortem pokoju również ma dla nas istotne znaczenie i jest motywacją do dalszego dbania o wysoki standard oferowanych usług.

Deklaracja powrotu oraz gotowość do polecenia naszego obiektu są dla nas największym wyróżnieniem i źródłem satysfakcji. Państwa zadowolenie pozostaje dla nas priorytetem.
Date of experience: 09/2025

Super udany weekend fajny basen blisko morze
Ścianka wspinaczkowa w hotelu też super tyko szkoda że nie była czynna w niedzielę bo jeszcze mieliśmy ochotę

Szanowni Państwo,

Bardzo się cieszymy, że spędzili Państwo udany weekend, a bliskość morza, komfort hotelowego basenu oraz dostępne atrakcje, w tym ścianka wspinaczkowa, wpłynęły pozytywnie na Państwa wrażenia z pobytu. Satysfakcja naszych gości oraz ich chęć polecenia hotelu są dla nas szczególnie cenne i motywują nas do dalszego dbania o wysoką jakość świadczonych usług.

Z przykrością przyjmujemy informację, że nie mogli Państwo skorzystać ze ścianki wspinaczkowej w niedzielę. Rozumiemy, że dodatkowa możliwość aktywnego spędzenia czasu mogłaby jeszcze bardziej uatrakcyjnić pobyt.

Dziękujemy za wysokie noty za obsługę, czystość i komfort pokoju. Każda pozostawiona opinia jest dla nas ważna i inspiruje nas do dalszego podnoszenia standardu naszych usług. Państwa zadowolenie pozostaje naszym priorytetem.
By Antoniak
Date of experience: 09/2025

Rewelacja! Po raz kolejny Obsługa na medal, szczególnie Pani Kasia z Gastronomii, bardzo pomocna i życzliwa! Ponad 20 osób zachwyconych!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat ponownego pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno cały zespół obsługi, jak i wysoki standard naszych usług, zostały ponownie docenione przez Państwa grupę. Tak entuzjastyczne słowa uznania oraz fakt, że tak liczne grono gości opuściło nasz obiekt w pełni zadowolonych, są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem i źródłem satysfakcji.

Doceniamy także wysokie oceny dotyczące komfortu pokoju oraz standardu czystości. Państwa zadowolenie oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom mają dla nas ogromne znaczenie i motywują cały zespół do dalszego dbania o najwyższy poziom świadczonych usług.