(03/03/2025)
(03/03/2025)
By Dorota Spicha
By RK
03/2025
Guest has not commented on review
By Paprocki
(28/02/2025)
02/2025
Ogólne wrażenie bardzo dobre. Pobyt rodzinnny - z polecenia członka rodziny, który korzystał z Państwa usług. Obsługa przemiła, pomocna i uśmiechnięta. Restauracja - śniadania - urozmaicone, smaczne, atrakcyjne podane. Obiadokolacje - duży wybór, dla każdego coś dobrego. Desery (niestety ;-)) wyśmienite. Przyjechaliśmy z dzieckiem chorym na celiakię - z radością odnotowaliśmy pieczywo bezglutenowe w kilku wariantach. Jedynym zastrzeżeniem jest brak oznaczeń alergenów na potrawach. Oczywiście, Pan kucharz zapytany - szczegółowo odpowiedział na skład danego dania, ale chętnie widzielibyśmy, wzorem innych tego typu lokali w hotelach, aby przy opisie dania były symbole - np: przekreślony kłos, bez laktozy i itp. To jedyna uwaga. Na pewno polecimy i ponownie odwiedzimy Państwa hotel.
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że polecenie naszego obiektu przez członka rodziny okazało się strzałem w dziesiątkę, a Państwa rodzinny pobyt był tak udany.
Jesteśmy zadowoleni, że nasza przemiła i pomocna obsługa, jak również urozmaicone i smacznie prezentowane śniadania oraz obiadokolacje, przyczyniły się do Państwa pozytywnych wrażeń. Szczególną radość sprawia nam fakt, że nasze bezglutenowe pieczywo spełniło Państwa oczekiwania i zadowoliło Państwa dziecko chore na celiakię.
Zwracamy uwagę na Państwa sugestię dotyczącą oznaczeń alergenów na potrawach i doceniamy, że kucharz wykazał się szczegółową wiedzą. Państwa uwagi są dla nas niezwykle cenne i posłużą do dalszego doskonalenia naszych usług.
Państwa wysoka ocena oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym są dla nas ogromną motywacją do utrzymywania najwyższych standardów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa, oferując jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia.