Reviewed: 3 weeks ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Wrażenia bardzo dobre! Byliśmy 3 lub 4 raz i nigdy się nie zawiedliśmy. Hotel i obsługa na bardzo wysokim poziomie. Tak trzymać! :-)

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że kolejne wizyty w naszym obiekcie spełniają Państwa oczekiwania i dostarczają wyłącznie pozytywnych wrażeń. To dla nas ogromne wyróżnienie oraz potwierdzenie wysokiego standardu świadczonych usług.

Doceniamy tak wysokie noty we wszystkich kategoriach, zwłaszcza za jakość obsługi, komfort pokoju oraz utrzymanie czystości. Państwa lojalność i satysfakcja są dla nas największą motywacją do dalszego rozwoju i dbania o każdy szczegół podczas pobytu gości.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym jest wyjątkowo cenna dla całego zespołu.
Reviewed: 3 weeks ago (25/06/2025)
Date of experience: 06/2025

Przemiła obsługa, pyszne jedzenie , czyściutko i doskonałe położenie hotelu sprawiają że chce się tu wracać.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że oceniają Państwo tak wysoko zarówno jakość obsługi, jak i serwowanych posiłków, a także standard czystości oraz lokalizację obiektu. Doceniamy, że te elementy sprawiły, iż pobyt był dla Państwa tak satysfakcjonujący i wywołał chęć powrotu.

Bardzo ważne są dla nas również najwyższe noty wystawione za komfort pokoju i gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa satysfakcja i uznanie mają dla naszego zespołu wyjątkowe znaczenie i motywują nas do ciągłego doskonalenia świadczonych usług.
Date of experience: 06/2025

Jesteśmy zadowoleni, minus wskazany powyżej.

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że ogólne wrażenia z wizyty były satysfakcjonujące i że komfort pokoju, standard czystości oraz poziom obsługi zostały przez Państwa wysoko ocenione. Tak pozytywne oceny są dla nas źródłem motywacji do dalszego doskonalenia usług.

Doceniamy przekazanie uwag dotyczących aspektów wymagających poprawy. Państwa opinia jest dla nas niezwykle ważna, ponieważ pozwala niezawodnie identyfikować obszary, w których możemy stać się jeszcze lepsi.

Państwa satysfakcja i gotowość do polecenia naszego hotelu są dla nas wyjątkowo cenne.

Spokojnie

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Państwu spokojny wypoczynek, a wszystkie najważniejsze aspekty pobytu spełniły Państwa oczekiwania i zostały przez Państwa wysoko ocenione.

Doceniamy Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym oraz pozytywne oceny komfortu pokoju, standardu czystości i jakości obsługi. Państwa satysfakcja stanowi dla nas szczególną motywację do dalszego doskonalenia oferowanych usług.
Date of experience: 06/2025

Wszechobecny pisk, krzyk, i bieganie niekontrolowanych dzieci. Oprócz tego piękne położenie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że docenili Państwo wyjątkowe położenie obiektu oraz mogli Państwo korzystać z komfortowego pokoju, utrzymanej czystości i odpowiedniego poziomu obsługi.

Jednocześnie z żalem przyjmujemy uwagę dotyczącą nadmiernego hałasu oraz zachowania innych Gości, co mogło wpłynąć na Państwa komfort wypoczynku. Rozumiemy, jak istotna jest spokojna atmosfera podczas pobytu, dlatego takie sygnały są dla nas cenną wskazówką do dalszych przemyśleń nad organizacją przestrzeni i udogodnień dla różnych grup gości.

Państwa deklaracja gotowości do polecenia naszego obiektu jest dla nas ważnym wyróżnieniem. Opinie takie jak Państwa pomagają nam stale podnosić standardy i jeszcze lepiej odpowiadać na oczekiwania wszystkich odwiedzających.
By Przekopowicz-Kłosinska

Miły pobyt .

Szanowny Gościu,

Jest nam bardzo miło, że czas spędzony u nas uznała Pani za udany. Wysokie oceny przyznane komfortowi pokoju, czystości oraz poziomowi obsługi są dla nas szczególnie cennym wyróżnieniem.

Doceniamy również Pani gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom – stanowi to dla nas ogromną motywację do dalszego doskonalenia świadczonych usług. Państwa satysfakcja pozostaje naszym priorytetem.
Date of experience: 06/2025

Ogólnie super, zawiodły nas animacje dla dzieci - za mało personelu na tak oblegany termin - przy poprzednim pobycie było to znacznie lepiej zorganizowane.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że ogólne wrażenia z wizyty były bardzo pozytywne oraz że komfort pokoju, standard czystości i poziom obsługi zostały przez Państwa wysoko ocenione. Takie uznanie jest dla nas szczególnie cenne i motywuje cały zespół do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Z przykrością przyjmujemy uwagę na temat organizacji animacji dla dzieci podczas obecnego pobytu. Rozumiemy, jak ważne są te atrakcje dla najmłodszych gości oraz jak wypływa na zadowolenie. Państwa doświadczenia i porównanie z poprzednimi pobytami stanowią dla nas cenną wskazówkę do lepszego dopasowania oferty do potrzeb rodzin z dziećmi w przyszłości.

Państwa satysfakcja oraz przekazane sugestie są dla nas bardzo istotne i pomagają nam stale podnosić standard usług.
Date of experience: 06/2025

Ok, chociaż jedna osoba się zatruła

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że ogólne doświadczenie było satysfakcjonujące, a ocena obsługi oraz pozostałych aspektów pobytu spełniła Państwa oczekiwania.

Z ogromnym ubolewaniem przyjmujemy informację o niedogodności zdrowotnej, która mogła mieć miejsce podczas wizyty. Zapewniamy, że bezpieczeństwo i komfort naszych gości są dla nas priorytetem, przykładamy ogromną uwagę do jakości produktów oraz korzystamy ze sprawdzonych dostawców.

Doceniamy konstruktywną opinię i dziękujemy za zaufanie. Państwa spostrzeżenia są dla nas ważną motywacją do nieustannego doskonalenia standardów usług.
Date of experience: 06/2025

Mieliśmy bardzo przyjemny pobyt. Hotel przepiękny, świetnie ulokowany, obsługa miła i profesjonalna, a śniadania bardzo smaczne. Z mojej perspektywy, jako rodzica dziecka, które około 21 idzie spać, doceniłbym gdyby strefa basenów i saun była czynna przez większą ilość dni do 22, a woda w basenie głównym była odrobinę cieplejesza. Ale to oczywiście detale, sam pobyt fantastyczny.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że docenili Państwo estetykę obiektu, dogodną lokalizację, profesjonalizm obsługi oraz wysoki standard serwowanych śniadań. Tak ciepłe słowa oraz wysokie oceny są dla nas wyjątkową motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług.

Zwracamy szczególną uwagę na sugestie dotyczące godzin funkcjonowania strefy basenów i saun oraz temperatury wody w basenie głównym. Rozumiemy, jak ważne są te aspekty z perspektywy rodzin z dziećmi i bardzo doceniamy przekazane uwagi, które pomagają nam lepiej odpowiadać na potrzeby naszych gości.

Cieszymy się, że uznali Państwo pobyt za fantastyczny, a gotowość do polecenia naszego hotelu traktujemy jako wyjątkowe wyróżnienie. Państwa zadowolenie i konstruktywna opinia są dla nas szczególnie cenne.
Date of experience: 06/2025

W ogólnym rozrachunku wyjazd bardzo udany, ale niestety pobyt w hotelu nie przyczynił się do tego za bardzo.
Obsługa hotelowa jak już wspomniałam przy restauracji serwującej śniadanie niesympatyczna i odmawiająca pomocy gościom hotelowym.
Na recepcji tylko przyjmują zgłoszenia ale efektów tego brak, co do sprzątania pokoju jest ale gdyby tej usługi nie było to nikt by różnicy nie zauważył.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na przekazanie szczegółowej opinii po pobycie w naszym hotelu. Cieszymy się, że ogólnie wyjazd uznała Pani za udany, choć przykro nam, że nasz obiekt nie wpłynął znacząco na pozytywne doświadczenia.

Z żalem przyjmujemy Pani uwagi dotyczące pracy obsługi zarówno w restauracji serwującej śniadania, jak i na recepcji. Rozumiemy, że takie sytuacje wpływają na komfort pobytu, a brak spodziewanej pomocy oraz satysfakcji z obsługi i sprzątania nie sprostały Pani oczekiwaniom.

Doceniamy natomiast wysoką ocenę przyznaną za komfort pokoju oraz uznanie dla poziomu czystości. Pani gotowość do polecenia naszego hotelu innym, pomimo pewnych zastrzeżeń, jest dla nas bardzo cenną informacją.

Państwa opinia stanowi ważny sygnał do dalszych działań zmierzających do podnoszenia standardów i poprawy jakości usług dla wszystkich gości.