By Pawlak Dominika
Date of experience: 11/2024

Wspaniałe animacje, jedzenie i obsługa. Jest basen dla dzieci(mogłaby być jakaś zjeżdżalnia dla maluchów) Byliśmy z Grupą znajomych na pewno wrócimy, dziękujemy za miłe spędzony weekend :)

Szanowna Pani,

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że weekend był udany. Mamy nadzieję ponownie gościć Państwa w przyszłości.
By Kamińska
Date of experience: 10/2024

Ogólna ocena pozytywna, blisko do morza, jedzenie bardzo smaczne, basen i sala zabaw podobały się dzieciom. Na pewno jeszcze kiedyś się wybierzemy.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią. Cieszymy się, że lokalizacja, smaczne jedzenie oraz atrakcje dla dzieci, takie jak basen i sala zabaw, spełniły oczekiwania Państwa rodziny. To dla nas ogromna radość słyszeć, że planują Państwo ponowną wizytę. Będzie to dla nas zaszczyt gościć Państwa ponownie w przyszłości i uczynić Państwa pobyt niezapomnianym. Serdecznie zapraszamy do wyjątkowego doświadczenia przy kolejnej wizycie.
Date of experience: 11/2024

Pozytywne

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Zależy nam na satysfakcji naszych klientów i cieszymy się, że mieliście Państwo pozytywne doświadczenie. Staramy się nieustannie poprawiać nasze usługi, aby spełniać oczekiwania wszystkich klientów.
By Laskowski
Date of experience: 10/2024

Nic nie mozna dodac Jest excellent

Szanowny Panie,

cieszymy się, że Państwa pobyt był udany. Dziękujemy za miłe słowa.
Date of experience: 10/2024

Wszystko bez zarzutu, najlepszy wyjazd od wielu lat!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że Państwa wyjazd był udany i spełnił oczekiwania. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że przyszłe wizyty będą równie zadowalające.
By Kordian
Reviewed: 9 months ago (10/11/2024)

Wspaniałe śniadania
Świetna strefa spa
Widok na morze
Super ścianka wspinaczkowa
Bardzo wygodne łóżka

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że spędziłeś miło czas w naszym hotelu i doświadczyłeś wielu pozytywnych chwil. Zapewniamy, że nieustannie pracujemy nad utrzymaniem wysokiego standardu usług dla naszych gości.
Reviewed: 9 months ago (10/11/2024)

Bardzo dobre

Szanowny Panie,

Dziękujemy za Państwa opinię. Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Państwa zadowolenie jest dla nas bardzo ważne i mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli ponownie Państwa gościć.
Reviewed: 9 months ago (09/11/2024)
Date of experience: 10/2024

Piękny, godny polecenia, czyściutko, kilturalna i grzeczna obsługa

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że nasza oferta spełniła Państwa oczekiwania. Doceniamy Państwa uwagi i nadal będziemy dążyć do tego, aby każdy pobyt u nas był wyjątkowy i zadowalający.
Reviewed: 9 months ago (09/11/2024)
Date of experience: 10/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Kubalski
Reviewed: 9 months ago (08/11/2024)

Bosko!