By Bartosz Siekierski
By Matusiak
By Guzowska
By Tarasiuk
06/2025
Pyszne śniadania, dogmaty bufet, pyszne, chrupiące pieczywo jak z dawnych lat. Pokój bardzo starannie sprzątany, choć tapicerka kanapy w salonie prosi o pranie widać brud na podłokietnikach.
Duży plus za basen i strefę spa, ogólnodostępne czyste ręczniki i prześcieradła. Piekny widok na morze z tarasu widokowego.
Jedyny choć duży minus za animacje dla dzieci; nie pokrywały sie nawet w połowie z harmonogramem jaki otrzymałem w recepcji, przez 2 dni pobytu w ogóle ich nie było, w pozostale dni nie realizowane były np. joga z rodzicami , malowanie buziek. Rozumiem że 1 czy 2 pozycję na tydzień moga ulec zmianie ale polowa to bardzo dużo (pomijam tu punkty zalezne od pogody jak bańki mydlane). Dzieci smutne bo obiecane miały zajęcia z harmonogramu a dowiadywaliśmy sie dopiero na miejscu że z zajęć nici. Były mocno rozczarowane. Osobiście też nie spodziewałem sie takiej sytuacji.
Dziękujemy serdecznie za szczegółową opinię na temat pobytu w naszym hotelu. Bardzo cieszy nas, że docenił Pan bogaty wybór i jakość śniadań, chrupiące pieczywo oraz dbałość, z jaką utrzymujemy czystość w pokojach. Z przyjemnością przyjmujemy również pozytywne uwagi dotyczące strefy spa, basenu oraz komfortu korzystania z ogólnodostępnych, świeżych ręczników i prześcieradeł. Miło nam, że widok z tarasu na morze dostarczył Panu wyjątkowych wrażeń.
Zwróciliśmy uwagę na zgłoszoną przez Pana sugestię dotyczącą tapicerki na kanapie – tego typu informacje są dla nas bardzo istotne, by na bieżąco monitorować i poprawiać standard wyposażenia.
Przykro nam, że przebieg animacji dla dzieci nie spełnił Pana oczekiwań i dzieci były rozczarowane niezgodnością harmonogramu z rzeczywistym przebiegiem zajęć. Rozumiemy, jak ważna jest dla naszych najmłodszych gości realizacja zaplanowanych atrakcji, zwłaszcza gdy są one wcześniej obiecane. Zapewniamy, że Pana uwagi są dla nas bardzo cenną wskazówką – dokładamy starań, by tego typu sytuacje nie miały miejsca w przyszłości i by komunikacja oraz realizacja programu animacji były jak najbardziej przejrzyste i przewidywalne.
Bardzo dziękujemy również za wysokie oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi. Pańska gotowość do polecania naszego hotelu to dla nas duże wyróżnienie i motywacja do dalszego doskonalenia naszych usług. Pańska opinia pozostaje dla nas niezwykle cenna.