Reviewed: 9 months ago (07/11/2024)
Date of experience: 11/2024

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Jedryka
Reviewed: 10 months ago (30/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Hotel piękny - robi wrażenie .
-Bardzo denerwująca winda gdzie bez karty nie dojedzie się na górę .
- brak zjeżdżalni dla małych dzieci
- sauna niby do godziny 17 dla dzieci a wchodzą osoby dorosłe rozebrane do nagaości
- w jacuzzi na dworze zimna wodą i na dodatek kolejka bo jest jedna aktywna.
- klimatyczne do zapłacenia przy wymeldowaniu gdzie nie zostałam poinformowana podczas rezerwacji i rozmowy o dodatkowej opłacie

Szanowna Pani,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami na temat pobytu w naszym hotelu. Przykro nam, że niektóre aspekty nie spełniły Państwa oczekiwań. Dziękujemy za zwrócenie naszej uwagi na te kwestie. Państwa opinia jest dla nas niezwykle cenna i pomoże nam w udoskonalaniu świadczonych usług i poprawie komfortu naszych gości. Mamy nadzieję, że mimo tych niedogodności, będą Państwo rozważać ponowną wizytę w przyszłości, aby moglibyśmy pokazać nasze postępy. Dziękujemy raz jeszcze za Państwa szczerość i czas poświęcony na napisanie opinii.
By Grzęda
Group
Reviewed: 10 months ago (29/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Ponownie, mimo małego problemu z przygotowaniem pokoju, byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Wygodny pokój, rewelacyjna strefa spa i pyszne jedzenie w restauracji żarówno na obiad, jak i śniadanie, dały nam ponownie pełnię satysfakcji.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że mogli Państwo skorzystać z naszej strefy Active&Wellness oraz restauracji podczas pobytu. Dokładamy wszelkich starań, aby każdy aspekt Państwa wizyty był udany. Mamy nadzieję, że przy następnej wizycie wszystkie doświadczenia będą w pełni satysfakcjonujące. Dziękujemy za zrozumienie i zapraszamy ponownie.
By Sadowski

By Szymczak
Date of experience: 10/2024

Fajna chwila relaksu która pozwoliła trochę podładować baterię. Następnym razem muszę szybciej rezerwować pokój z wanną.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że była to odprężająca wizyta. Postaramy się, aby każda kolejna rezerwacja była dla Państwa jak najbardziej satysfakcjonująca. Z niecierpliwością czekamy na ponowne powitanie Państwa w naszym hotelu.
Reviewed: 10 months ago (22/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Bardzo fajny hotel. Pokoje czyste i bardzo fajne. Trochę mało funkcjonalna łazienka- oświetlenie przy lustrze, nie bardzo jest gdzie powiesić duże ręczniki i szlafroki ( w pokoju też nie bardzo). Baaardzo dobre i zróżnicowane śniadania, bardzo smaczne jedzenie w restauracji. Część basenowa i sauny super. OGROMNYM minusem jest brak możliwości zarezerwowania konkretnego pokoju- rezerwacja tylko typu pokoju bez gwarancji na którą stronę mam pokój ( park, morze albo ulica i tory kolejowe) jest trudna do zaakceptowania; chcę płacić za konkretną rzecz na którą się decyduje a nie na losowy pokój, za pokój od strony morza mogę zapłacić trochę więcej ale jako gość powinienem mieć wybór na który się godzę albo nie. Pomimo generalnie wysokiej oceny to problem z rezerwacją może być przyczyną rezerwacji w innym hotelu.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić się z nami swoimi wrażeniami z ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobały się Państwu nasze czyste pokoje i urozmaicony wybór śniadań. Naszym priorytetem jest zapewnienie komfortowego i przyjemnego pobytu wszystkim naszym gościom, niezależnie od lokalizacji ich pokoju. Doceniamy Państwa opinie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Państwa ponownie w przyszłości.
By Tymiński
Reviewed: 10 months ago (22/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Wszystko super tylko te zewnętrzne jacuzii
ponownie zepsute. Niby czynne ale żadne
W pełni sprawne . Trochę wstyd na taki hotel. Tym bardziej że jesteśmy u was co roku i sytuację się powtarza.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z wizyty u nas. Przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z zewnętrznym jacuzzi i zapewniamy, że nieustannie staramy się zapewnić naszym gościom jak najlepsze wrażenia. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
By Wójtiuk-Janusz
Reviewed: 10 months ago (20/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Bardzo dobre położenie. Oferta atrakcji na wysokim poziomie.
Niekomfortowe jest kończenie doby hotelowej o 11 00 wraz z końcem śniadania, szczególnie nie jest to zrozumiałe poza sezonem.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za Państwa miłe słowa na temat lokalizacji i atrakcji naszego hotelu. Doceniamy Pana opinię na temat czasu wymeldowania i weźmiemy ją pod uwagę w naszych przyszłych planach. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie i pokażemy nasze zaangażowanie w zapewnienie komfortowego i przyjemnego pobytu.
<20 years
Reviewed: 10 months ago (20/10/2024)