02/2024
By Wojciech Olkowski
01/2025
Guest has not commented on review
Alone
(02/01/2025)
01/2025
Wszystko na bardzo wysokim poziomie z wyjątkiem organizacji imprezy sylwestrowej. Byliśmy gośćmi hotelowymi z wykupionym pakietem sylwestrowym (impreza taneczna + możliwość korzystania z bufetu). Chcieliśmy spędzić Sylwestra ze znajomymi, którzy mieszkali obok w innych apartamentach. Poprosiliśmy o możliwość rezerwacji w restauracji hotelowej zamiast uczestnictwa z pakietu. Na recepcji uzyskiwaliśmy sprzeczne informacje odnośnie opłat za skorzystanie z restauracji. (200 pl od osoby jako rezerwacja miejsca w restauracji). Zapytaliśmy czy jeśli rezygnujemy z pakietu to czy możemy wykorzystać te 400 pln od pary w restauracji i uzyskiwaliśmy różne odpowiedzi. Koniec końców w restauracji uzyskaliśmy informacje, że jeśli nie korzystamy z bufetu to ta kwota może być wykorzystana w restauracji na co się zdecydowaliśmy. Przy finalnym rozliczeniu na recepcji ta kwota nie została odliczona od wydatków w restauracji. Zgłaszając tą sytuacje nie chodzi nam o te 400 pln, które nie zostały odliczone tylko o brak dokładnych informacji jak to ma się odbywać. Gdybyśmy mieli wiedzę, że nie zostanie to odliczone to korzystalibyśmy również z bufetu, który działał dłużej. Jeszcze jedna podpowiedz organizatorom, że może warto parę sekund przed północą zrobić - przez dj lub wodzireja odliczanie do północy? Pierwszy raz spotkaliśmy się na imprezie sylwestrowej w hotelu z brakiem jakiejkolwiek celebracji odliczania do północy?. I na koniec jeszcze sugestia znajomych, którzy brali udział z pakietu - otóż w sali balowej/tanecznej można było również spożywać posiłki co jest jak najbardziej ok tylko, że przydałoby się trochę oświetlenia stolików bo kompletnie nie było widać zawartości talerzy :(
Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami na temat pobytu w naszym hotelu. Bardzo nam przykro, że organizacja sylwestrowa nie spełniła Państwa oczekiwań. Przykładamy dużą wagę do uwag naszych gości, aby poprawić nasze usługi. Złożoność sytuacji związanej z rezerwacjami, w tym brak jasnej komunikacji, to dla nas cenne informacje do analizy. Z pewnością przyjrzymy się temu aspektowi, by uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości. Również sugestie dotyczące odliczania do północy oraz oświetlenia na sali balowej są dla nas wartościowym spostrzeżeniem, które weźmiemy pod uwagę przy organizacji kolejnych wydarzeń. Doceniamy Państwa szczerość i zaangażowanie w poprawę jakości naszych usług.