By Ferenc
Reviewed: 10 months ago (16/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Bardzo miła atmosfera i super lokalizacja

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobała się Panu przyjemna atmosfera i dogodna lokalizacja naszego obiektu. Zawsze z przyjemnością otrzymujemy pozytywne opinie od naszych gości.

Staramy się stworzyć przyjazne i komfortowe środowisko dla wszystkich naszych gości i cieszymy się, że znalazło to odzwierciedlenie w Państwa pobycie. Nasz zespół jest bardzo dumny z tego, że zapewnia wyjątkową obsługę i dba o to, aby każdy z Państwa miał niezapomniane wrażenia.

Jeszcze raz dziękujemy, że zdecydowali się Państwo na pobyt u nas. Z niecierpliwością czekamy na Państwa kolejną wizytę.
By .
Reviewed: 10 months ago (15/10/2024)
Date of experience: 10/2024

Miał być super weekend na urodziny mamy, ale niestety wypad przeciętny.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu do świętowania urodzin Pani mamy. Przepraszamy, że Pani pobyt nie spełnił Pani oczekiwań. Staramy się zapewnić wyjątkowe doświadczenia i mamy nadzieję, że da nam Pani kolejną szansę w przyszłości. Dziękujemy za Pani opinię.
By Mroczek Krystian
Date of experience: 10/2024

Bardzo udany pobyt. Pokój przytulny i nowoczesny. Miłe wrażenie robi wanna w pokoju dzięki czemu można się świetnie zrelaksować. Sauny również w porządku bez tłoku i kulturalnie. Bardzo dobre śniadanie z dużym wyborem potraw. Każdy znajdzie coś dla siebie. Kolacja wysmienita w przystępnych cenach.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za pobyt u nas i za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że podobał się Państwu nasz przytulny i nowoczesny pokój, a także relaksująca wanna i spokojna sauna. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zaoferować Państwu urozmaicone śniadania i pyszne kolacje w rozsądnych cenach. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
By Żórawska
Group

Wszystko super

Szanowna Żórawska,

Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wszystko było wspaniałe podczas Państwa pobytu. Państwa pozytywne opinie wiele dla nas znaczą, ponieważ staramy się zapewnić wyjątkową obsługę wszystkim naszym gościom. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
Date of experience: 10/2024

Poziom obsługi bardzo wysoki, czystość na bardzo wysokim poziomie. Basen i sala zabawa bardzo dobrze rozplanowane. Sala zabaw z umiarkowaną ilością atrakcji, dzięki czemu dzieci nie są przebodzcowane. Śniadania bardzo smaczne i urozmaicone, dobrze rozplanowana przestrzeń ze stolikami do jedzenia posiłków. W pokoju, który otrzymaliśmy były ewidentne braki i uszkodzenia.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię na temat naszego wysokiego poziomu usług, czystości i udogodnień. Cieszymy się, że podobał się Państwu nasz dobrze zaprojektowany basen i pokój zabaw, a także pyszne i urozmaicone śniadanie. Doceniamy Państwa uwagi dotyczące pokoju i będziemy nadal dążyć do doskonałości.
Reviewed: 10 months ago (11/10/2024)
Date of experience: 09/2024

Wszystko super, wspaniałe posiłki, blisko morze. Baseny i sauny to prawdziwy luksus. Apartament marzenie. Obsługa super. Ewentualnie można by zainwestować w bilard, bądź kręgle ale to już jako taki dodatek.

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoimi wrażeniami. Cieszymy się, że miał Pan wspaniały pobyt u nas i cieszył się naszymi pysznymi posiłkami, dogodną lokalizacją i luksusowymi udogodnieniami. Nasz zespół jest bardzo dumny z zapewniania wyjątkowej obsługi wszystkim naszym gościom.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości na kolejny wymarzony pobyt w naszym hotelu.
Reviewed: 10 months ago (10/10/2024)
Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Sromek-Bańka
Date of experience: 09/2024

Kolejny pobyt w państwa hotelu i jak zwykle w pełni zadowoleni. Czyste pokoje, cudowna obsługa , pyszne zróżnicowane jedzenie. Każdy znajdzie dla siebie chwilę relaksu jak i sporo rozrywki. I co najważniejsze wszędzie blisko🙂Polecamy i na pewno wrócimy

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że po raz kolejny zdecydowali się Państwo na pobyt w naszym hotelu i poświęcili czas na pozostawienie tak miłej recenzji. Cieszymy się, że byli Państwo w pełni zadowoleni z pobytu, od czystych pokoi po nasz wspaniały personel. Naszym celem jest zapewnienie zarówno relaksu, jak i rozrywki dla wszystkich naszych gości i cieszymy się, że udało nam się to osiągnąć podczas Państwa wizyty. Miło nam było gościć Pana w naszym hotelu i mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Pana ponownie w przyszłości.
By Zuzanna Nawrocka
Date of experience: 10/2024

Bardzo fajna lokalizacja tuż przy plaży. Najjaśniejszym punktem pobytu była wizyta na trzecim piętrze w Instytucie SPA, świetny masaż. I również strefa saun świetna.

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że podobała się Pani nasza doskonała lokalizacja i wspaniałe doświadczenia w naszym SPA na trzecim piętrze. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić naszym gościom relaksujące i odmładzające doświadczenie.
Dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że będziemy mogli powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Date of experience: 10/2024

Bardzo udany pobyt. Smaczne jedzenie oraz miła obsługa. Świetna strefa saun oraz basen.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji dotyczącej Państwa ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że miał Pan przyjemne doświadczenia z nami i że nasze pyszne jedzenie i przyjazny personel wywarły na Panu pozytywne wrażenie. Nasza sauna i basen są zdecydowanie popularnymi udogodnieniami wśród naszych gości i cieszymy się, że Panu również się podobało.

W naszym hotelu naszą misją jest zapewnienie wyjątkowej obsługi i stworzenie przyjaznego środowiska dla wszystkich naszych gości. Cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania podczas pobytu.

Jeszcze raz dziękujemy, że zdecydowali się Państwo na pobyt u nas. Z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót w przyszłości.