By Slobodzin Dariusz
Date of experience: 09/2024

Niepozorny z zewnątrz ale z wielką duszą Polecam

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zdecydował się Pan na pobyt w naszym hotelu i poświęcił czas, aby podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że podobał się Panu pobyt i że nasz hotel ma wspaniałą duszę.

Nasz zespół pracuje niestrudzenie, aby stworzyć przyjazną i komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości, więc wspaniale jest wiedzieć, że udało nam się uczynić Państwa pobyt niezapomnianym.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w najbliższej przyszłości.
Date of experience: 08/2024

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Filipek
Date of experience: 09/2024

Bardzo ładny nowoczesny hotel blisko morza. Ścianka wspinaczkowa oraz sauny są bardzo dużym plusem.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że poświęcił Pan czas na recenzję naszego hotelu. Cieszymy się, że podobał się Państwu nowoczesny design i bliskość morza. Nasz zespół jest bardzo dumny z tego, że zapewnia naszym gościom najwyższą jakość.

Cieszymy się, że nasza ścianka wspinaczkowa i sauny przyczyniły się do Państwa ogólnego zadowolenia. Jak Pan wspomniał, te udogodnienia są jedną z naszych unikalnych cech, które naszym zdaniem wyróżniają nas na tle innych hoteli.

Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa i mamy nadzieję powitać Państwa ponownie na kolejny przyjemny pobyt w przyszłości.
By Łukasik
Date of experience: 09/2024

Opinia jest wystawiona na google

Date of experience: 09/2024

Bardzo pozytywne. Bar na plaży to "atrapa" jeśli już robicie to Państwo i zatrudniacie obsługę to proponuje by funkcjonował na zbliżonych zasadach jak bar przy basenie na dachu. W aktualnym wydaniu psuje ogólne wrażenie.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoją opinią. Miło nam słyszeć, że miał Pan pozytywne doświadczenia podczas pobytu w naszym hotelu, szczególnie w odniesieniu do naszego baru na dachu. Doceniamy Pana sugestię dotyczącą baru na plaży i weźmiemy ją pod uwagę, ponieważ zawsze szukamy sposobów na poprawę wrażeń naszych gości.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Państwa ponownie w przyszłości i przekroczyć Państwa oczekiwania.

By Kaim
Date of experience: 09/2024

to był mój 2 pobyt w hotelu, wszytsko na 6 prócz tego pokoju, który lata świetlności ma już za Sobą.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zdecydowali się Państwo na pobyt u nas po raz drugi i poświęcili czas, aby podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że ogólnie miał Pan pozytywne doświadczenia w naszym hotelu. Nieustannie pracujemy jednak nad ulepszaniem i aktualizowaniem naszych udogodnień, aby zapewnić naszym gościom najwyższy komfort.

Doceniamy Państwa cenne opinie i mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości, aby zapewnić jeszcze lepsze wrażenia.
Date of experience: 08/2024

Hotel wart swojej ceny. Czysto, miło, ładnie. Goście mają najwyższy poziom obsługi.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że uznał Pan nasze obiekty za czyste, przyjemne i piękne. Nasz zespół dokłada wszelkich starań, aby zapewnić najwyższy poziom usług i cieszymy się, że było to widoczne podczas Państwa pobytu.

Jesteśmy bardzo wdzięczni za miłe słowa i mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w najbliższej przyszłości.

Super