By Kubat
Reviewed: 1 year ago (30/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Podobało się nam.Było ok!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym Hotelu.

Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Ławyszko
Reviewed: 1 year ago (30/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Cudowne miejsce z przepysznym jedzeniem. Wyodrebnione wejście na plaże blisko morza na duży plus 😃 w środku rewelacyjne baseny. Dzieciom sala zabaw oraz animator z ciekawymi zajęciami. Ogólnie bardzo polecam ☺

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić się z nami swoimi pozytywnymi wrażeniami z pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa rekomendację i z niecierpliwością czekamy na Państwa ponowny przyjazd!
By Mikołajczyk
Date of experience: 08/2024

Ogólne wrażenie bardzo dobre. Wygodne łóżko, wanna w pokoju, miła obsługa, przepyszne jedzenie! Na duży plus wyciskarka do soków na śniadanie i wina do kolacji, przepiękny widok z 5 piętra. Super! Na minus sprzątanie kiepskiej jakości, jedna karta do pokoju i brak misek oraz legowiska dla psa pomimo wysokiej opłaty. Byliśmy już w hotelach gdzie dla psa były miski, legowisko, a nawet jakaś zabawka. Woda w jacuzzi brzydko pachniała…

Szanowny Panie,

niezmiernie się cieszymy się, że miał Pan ogólnie doskonałe doświadczenia w naszym hotelu, gdyż jako zespół, każdego dnia staramy się zapewnić wyjątkową obsługę i udogodnienia dla naszych gości.
Doceniamy Państwa opinie dotyczące wyciskarki do soków i wina podczas kolacji, a także pięknego widoku z naszego piątego piętra. Cieszymy się, że te dodatkowe elementy uatrakcyjniły Państwa pobyt u nas.
Dziękujemy również za wskazanie miejsc do poprawy w zakresie sprzątania i oczekiwań co do udogodnień dla zwierząt. Proszę wiedzieć, że zawsze szukamy sposobów na poprawę naszych usług i weźmiemy pod uwagę Państwa uwagi.

Jeszcze raz dziękujemy, że zdecydowali się Państwo na pobyt u nas. To była przyjemność gościć Pana w naszym hotelu i mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Państwa ponownie w przyszłości.

Supeeer!!!

Szanowny Panie,

Doceniamy Pana wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Pana ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Basińska Ziob
Date of experience: 08/2024

Hotel pięknie położony, idealny dla rodzin, bardzo dobre, urozmaicone jedzenie, baseny w tym dla dzieci, jacuzzi w otoczeniu ogrodu, piękna sala zabaw, animacje i warsztaty, wiele atrakcji na miejscu w razie niepogody, prywatne zejście na plażę, z wydzieloną strefą dla gości, dostępne leżaki. Duży plus też za piękny taras i dostępny tam basen z widokiem na morze. Nie oceniam SPA i saun bo nie korzystałam. Ogólnie bardzo dobre miejsce na wypoczynek we Władysławowie.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybranie naszego Hotelu na Państwa ostatnie rodzinne wakacje. Cieszymy się, że podobała się Państwu piękna lokalizacja czy liczne atrakcje.
Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości na kolejnych przyjemnych wakacjach nad morzem. Serdecznie zapraszamy!
Date of experience: 08/2024

Bobyt super polecę znajomym.

By I

Zdjęcia / marketing hotelu rewelacja ; rzeczywistość trochę inna
Zbyt mało leżaków na plaży
Brak dedykowanego serwisu plażowego dla gości hotelu
Zbyt mała Stefa przy barze na dole
Poza tym ok

Szanowni Państwo,
dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się wrażeniami z pobytu w naszym Hotelu.
Staramy się zapewnić relaksujące i przyjemne wrażenia wszystkim naszym Gościom i weźmiemy pod uwagę Państwa opinie dotyczące usług plażowych i baru.
Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Michal G
Date of experience: 08/2024

moc atrakcji dla dzieci (baseny, animacje, sala zabaw).
bardzo blisko morza.

Szanowny Panie Michale,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami Pana opinią. To była przyjemność gościć Państwa u nas i mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Date of experience: 08/2024

Ogarnę wrażenia świetne: mamy porównanie z innymi rodzinnymi hotelami. Pokoje piękne i wygodne. Jedzenie przepyszne. Zwróciłabym uwagę na więcej animacji dla dzieci 10+. Basen bardzo przyjemny aczkolwiek unosi sie dziwny zapach. Może przydałoby sie więcej chloru. Woda w jakuzzi powinna być cieplejsza zdecydowanie :) ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Hotel w świetnym miejscu, idealne miejsce ja odpoczynek. Miło byłoby gdyby na gości wracających była przygotowana zniżka pobytowa. Bede polecać na pewno i wrócimy obiecuje ;)

Szanowny Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi odczuciami.
Doceniamy Państwa sugestie i na pewno weźmiemy je pod uwagę.
Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mogli powitać Państwa ponownie. Serdecznie zapraszamy!
By Lewandowska

Bardzo pozytywnie zaskoczona
Piękny obiekt
Pyszne jedzenie

Szanowna Pani,

Dziękujemy za Pani miłe słowa na temat naszego Hotelu.
Zawsze staramy się stwarzać niezapomniane wrażenia dla każdego z naszych Gości. Cieszymy się, że byliśmy w stanie spełnić Pani oczekiwania.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Panią ponownie wkrótce, serdecznie zapraszamy!