By Bulczak
Reviewed: 6 weeks ago (17/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Byliśmy u Was już 3 raz bardzo jesteśmy zadowoleni z obsługi w szczególności z młodej blondynki uśmiechnięta i życzliwa.Basen sauna są super ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni jedzenie przepyszne

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat kolejnego pobytu w naszym hotelu. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni za Państwa lojalność i cieszymy się, że nasza obsługa, szczególnie jedna z naszych pracownic, przyczyniła się do pozytywnych wrażeń.

Z radością przyjmujemy również Państwa satysfakcję z oferowanych atrakcji, takich jak basen i sauna, oraz uznanie dla wyjątkowego smaku naszych potraw. Państwa opinie są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do utrzymywania wysokich standardów czystości oraz obsługi.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie udane doświadczenia. Państwa chęć polecenia naszego hotelu innym jest dla nas wyjątkowym wyróżnieniem.
By Kowalska
Reviewed: 6 weeks ago (17/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Bardzo czyste, przyjemne pokoje. Bardzo dobre jedzenie, którego był szeroki wybór. Drinki w barze także smaczne. Warto pamiętać o wcześniejszej rezerwacji w SPA, bo na miejscu nie było możliwości dopisać się na dodatkowy zabieg. Warto także chyba zmienić zespół od muzyki na żywo na mniej fałszujący ;)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że pokoje oraz czystość spełniły Pani oczekiwania, a różnorodne jedzenie i drinki w barze przypadły Pani do gustu.

Doceniamy także uwagi dotyczące rezerwacji w SPA oraz zespołu grającego muzykę na żywo. Pani sugestie są dla nas ważne i będą uwzględnione przy planowaniu przyszłych udoskonaleń naszych usług, aby zapewnić naszym gościom jeszcze lepsze doświadczenia.

Mamy nadzieję, że mimo pewnych niedogodności, pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia. Liczymy na ponowną wizytę w przyszłości, by móc zaoferować Pani jeszcze bardziej satysfakcjonujący pobyt. Państwa opinie są dla nas niezwykle cenne.
By Grzegorz Krusiec
Reviewed: 6 weeks ago (14/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Doskonałe miejsce, komfortowy pobyt/warunki; doskonale jedzenie (brawa za wypieki podczas śniadań - nagroda dla szefa za pączki); doskonałe potrawy w restauracji H12; świetne sauny i basen, wygodna siłownia.

Szanowny Panie Grzegorzu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że uznał Pan nasze miejsce za doskonałe i że komfort oraz warunki spełniły Pana oczekiwania.

Jesteśmy szczególnie wdzięczni za miłe słowa na temat naszej kulinarnej oferty, zwłaszcza wypieków serwowanych podczas śniadań. Brawa dla szefa kuchni na pewno zostaną przekazane! Doceniamy również Pana uwagi dotyczące dań w restauracji H12 oraz wysoką ocenę naszych saun, basenu i siłowni.

Pańskie zadowolenie oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym są dla nas niezwykle ważne i motywują nas do utrzymywania najwyższych standardów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Pana gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia.
By Baczynski
Reviewed: 7 weeks ago (13/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Pobyt pełen relaksu. Bardzo dobra kuchnia. Dyskretny i uczynny personel. Możliwość skorzystania z własnego konta Netflix uczyniłaby pobyt jeszcze lepszym.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezmiernie, że Państwa doświadczenie było pełne relaksu, a nasza kuchnia oraz dyskretna i pomocna obsługa spełniły Państwa oczekiwania.

Doceniamy Państwa sugestię dotyczącą możliwości korzystania z własnego konta Netflix. Takie uwagi są dla nas cenne i pozwalają nam na dalsze udoskonalanie naszych usług, by zapewnić gościom jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia.

Państwa wysoka ocena oraz gotowość do polecenia nas innym są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do utrzymywania najwyższych standardów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując jeszcze lepsze warunki pobytu.
Reviewed: 7 weeks ago (13/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Świetny hotel nad samym morzem, bardzo ładne pokoje, pyszne jedzenie.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się ogromnie, że lokalizacja nad samym morzem oraz elegancja naszych pokoi spełniły Państwa oczekiwania.

Jesteśmy szczególnie zadowoleni, że jakość naszych potraw zasłużyła na Pana uznanie. Państwa pozytywne doświadczenia i wysokie oceny dotyczące czystości i obsługi są dla nas szczególnie cenne.

Pańska gotowość do polecenia nas innym motywuje nas do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doznania.
By Bryńska
Reviewed: 7 weeks ago (12/03/2025)
Date of experience: 03/2025

To nasz 5 raz w Gwieździe Morza i jest to zdecydowanie nasz ulubiony hotel na mapie Polski! Pokoje, obsługa, jedzenie, basen, sala zabaw, bliskość natury, obejścia - wszystko na 5+

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu Gwiazda Morza. Jesteśmy niezwykle wdzięczni, że już piąty raz mieliśmy przyjemność Państwa gościć i że jest to dla Was ulubione miejsce na polskiej mapie hotelowej.

Cieszymy się, że każdy aspekt Waszego pobytu, począwszy od pokoi, przez obsługę, jedzenie, basen i salę zabaw, aż po bliskość natury i obejścia, zasłużył na najwyższe oceny. Państwa uznanie jest dla nas wielką motywacją do dalszego podtrzymywania najwyższych standardów.

Mamy nadzieję, że w przyszłości znowu będziemy mogli gościć Państwa w naszym hotelu, oferując równie niezapomniane doświadczenia. Państwa opinia i gotowość do polecenia nas innym są dla nas wielkim wyróżnieniem.
By Licbarski
Reviewed: 7 weeks ago (11/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Bardzo super hotel w fajnym miejscu na pewno nie raz jeszcze skorzystam i polecę Państwa

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że uznał Pan nasze miejsce za bardzo super i że lokalizacja przypadła Panu do gustu, co było dla nas istotne dla zapewnienia przyjemnego pobytu.

Doceniamy najwyższe oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi. Państwa satysfakcja jest naszą motywacją do utrzymywania wysokich standardów naszych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Pańska chęć do ponownego skorzystania z naszych usług i polecenie naszego hotelu są dla nas największym wyróżnieniem.
Reviewed: 7 weeks ago (10/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Ogólne pierwsze wrażenie bardzo dobre.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się niezwykle, że Państwa ogólne pierwsze wrażenie było bardzo pozytywne i że zarówno pokoje, czystość, jak i obsługa zasłużyły na najwyższe oceny.

Cenimy sobie fakt, że rozważają Państwo polecenie nas innymi osobom. Państwa satysfakcja jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszego utrzymywania wysokich standardów naszych usług.

Reviewed: 7 weeks ago (10/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Bardzo dobrze poza wyżej wymienionymi uwagami.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Zadowolenie z czystości i obsługi jest dla nas niezwykle istotne, dlatego cieszymy się, że te aspekty spełniły Państwa oczekiwania.

Doceniamy również Państwa wskazówki zawarte w uwagach dotyczących innych aspektów pobytu. Takie informacje są dla nas kluczowe do ciągłego podnoszenia jakości naszych usług i zapewnienia, że przyszłe doświadczenia będą jeszcze lepsze.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie odwiedzą Państwo nasz hotel, doświadczając jeszcze bardziej satysfakcjonującego pobytu. Państwa wysoka ocena prawdopodobieństwa polecenia nas znajomym jest dla nas wielkim wyróżnieniem.
Reviewed: 2 months ago (07/03/2025)
Date of experience: 03/2025

Guest has not commented on review

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że Państwa doświadczenia były w pełni satysfakcjonujące, a wysokie oceny dla pokoi, czystości i obsługi odzwierciedlają pełne zadowolenie.

Państwa uznanie oraz chęć polecenia nas innym są dla nas największą motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność ponownie Państwa gościć i zapewnić równie udany pobyt.