Reviewed: 6 weeks ago (23/08/2025)

Jestem zachwycona

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że Pani wizyta okazała się tak satysfakcjonująca. Wysokie oceny komfortu pokoju, poziomu czystości oraz jakości obsługi są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem i dużą motywacją do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług.

Doceniamy również Pani gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Satysfakcja naszych gości pozostaje naszym priorytetem.
Reviewed: 6 weeks ago (22/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Hotel zaskoczył mnie bardzo pozytywnie swoją funkcjonalnością oraz komfortem wypoczynku .

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że funkcjonalność obiektu oraz warunki sprzyjające komfortowemu wypoczynkowi spełniły Państwa oczekiwania i zostały docenione najwyższymi ocenami. Takie słowa uznania są dla naszego zespołu szczególnym wyróżnieniem.

Doceniamy również pozytywne noty przyznane w kategoriach komfortu pokoju, czystości oraz obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom jest dla nas wyjątkowo cenna i stanowi motywację do dalszego dbania o najwyższy standard usług. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.
By Szymanek
Reviewed: 6 weeks ago (20/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Pobyt w hotelu Gwiazda Morza był naprawdę cudowny! Hotel ma świetną lokalizację – tuż przy plaży, więc każdego dnia mogliśmy cieszyć się pięknym widokiem i spacerami nad morzem. Pokoje są przytulne i bardzo czyste, a obsługa uśmiechnięta i zawsze pomocna. Jedzenie było przepyszne, każdy znalazł coś dla siebie. To miejsce z cudowną, wakacyjną atmosferą, do którego aż chce się wracać.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że lokalizacja tuż przy plaży umożliwiła codzienne spacery i podziwianie widoków, a atmosfera obiektu wprowadziła wakacyjny nastrój, który sprzyjał wypoczynkowi. Cieszymy się, że przytulność oraz czystość pokoju spełniły Państwa oczekiwania, a zespół swoją życzliwością i zaangażowaniem umilił cały pobyt.

To dla nas wyjątkowe wyróżnienie, że oferta kulinarna została doceniona przez wszystkich członków Państwa grupy. Doceniamy również wysokie oceny przyznane w każdej kategorii oraz deklarację powrotu i gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa satysfakcja jest dla nas największą motywacją do dalszego podnoszenia standardów i dbałości o szczegóły.
Date of experience: 08/2025

Super jedzenie szczególnie dla dzieci oraz infrastruktura tj. Spa baseny ścianka wspinaczkowa

Szanowni Państwo,

Jest nam niezmiernie miło, że nasza oferta kulinarna, zwłaszcza propozycje skierowane do najmłodszych gości, przypadły Państwu do gustu. Pozytywne słowa dotyczące infrastruktury, w tym strefy Spa, basenów oraz ścianki wspinaczkowej, są dla nas ważnym wyróżnieniem i dowodem, że dbamy o różnorodne potrzeby odwiedzających.

Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom jest dla nas szczególnie cenna i stanowi motywację do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa satysfakcja ma dla nas ogromne znaczenie.
By Marta eR
Date of experience: 08/2025

Byliśmy poraz kolejny w obiekcie Gwiazda Morza i poraz kolejny jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje czyste, przestronne, urządzone przepięknie, w pokoju lodówka, pralka, suszarka na ubrania do wywieszenia na balkon. Pracownicy na każdym stanowisku sympatyczni, uśmiechnięci, pomocni, życzliwi. Baseny oraz strefa spa - rewelacja. Wszędzie czysto, obiekt bardzo zadbany, przyjazny dla zwierząt (pobyt z pieskiem). Jedzenie rewelacyjne. Śniadania z bardzo bogata oferta, obiadokolacje również bardzo rozszerzone menu, posiłki smaczne, cały czas jedzenie jest dokładane, menu dla dzieci, plus słodkości dla najmłodszych i oczywiście coś do kawki dla dorosłych. Blisko morza, prywatny odcinek plaży z leżakami i parasolami oraz barem. Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi, mnóstwo atrakcji dla najmłodszych.

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak szczegółową i pozytywną opinią na temat kolejnego pobytu w Gwiazda Morza.

Jest nam niezmiernie miło, że zarówno komfort oraz funkcjonalność pokoju, jak i bogate wyposażenie spełniły Państwa oczekiwania. Satysfakcja z czystości i estetyki wnętrz ma dla nas ogromne znaczenie, dlatego tym bardziej cieszy nas uznanie dla tych aspektów.

Doceniamy również słowa pochwały skierowane do naszego zespołu. Życzliwość, uśmiech i profesjonalna obsługa są priorytetowe w codziennej pracy całego personelu.

Dziękujemy za wysoką ocenę strefy basenowej i spa, a także za wyeksponowanie przyjaznej polityki wobec czworonogów – staramy się, by każdy członek rodziny, także ten na czterech łapach, czuł się u nas komfortowo.

Z radością przyjmujemy entuzjastyczną opinię na temat bogactwa oferty gastronomicznej oraz dbałości o potrzeby zarówno dzieci, jak i dorosłych. Cieszymy się, że plaża z udogodnieniami oraz liczne atrakcje dla najmłodszych pozwoliły Państwu w pełni zrealizować wymarzony rodzinny wypoczynek.

Państwa gotowość do rekomendacji oraz deklaracja powrotu są dla nas najlepszym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy. Satysfakcja naszych gości pozostaje dla nas wartością najważniejszą.
By Greliak
Date of experience: 08/2025

Hotel bardzo nam się spodobał. Las, bliskość plaży na ogromny plus. Taras na dachu budynku mega. Na tarasie, w barze kawa powinna być serwowana w porcelanie/kubkach zamiast w papierowych kubeczkach, lepszy ekspres - profesjonalny byłby dodatkowym atutem (jak na taki hotel trochę słabo, że tak nie jest). Bardzo przyjemna sala zabaw dla dzieci. Bardzo dobre śniadania (niczego nie brakowało, wszystko sprzątane i uzupełniane na bieżąco). Jeżeli chodzi o wyposażenie apartamentu, powinien zostać uzupełniony o właściwe dla tego typu poziomu hotelu kosmetyki - osobno szampon, żel pod prysznic, krem/balsam, zestaw higieniczny.

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że mogli Państwo docenić wyjątkowe położenie obiektu wśród lasu oraz bliskość plaży, które są niewątpliwymi atutami naszego hotelu. Bardzo miło nam, że taras na dachu oraz komfortowa sala zabaw dla dzieci wpłynęły pozytywnie na Państwa wrażenia. Cieszy nas również wysoka ocena dla jakości śniadań oraz pracy naszego zespołu, dbającego o bieżące uzupełnianie i porządek podczas posiłków.

Z uwagą przyjmujemy Państwa spostrzeżenia dotyczące serwowania kawy na tarasie oraz wyposażenia apartamentu w zestawy kosmetyków. Tego typu sugestie są dla nas cenną wskazówką do dalszego doskonalenia standardu usług i odpowiadania na oczekiwania naszych gości.

Doceniamy także pozostawione oceny w poszczególnych kategoriach oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym odwiedzającym. Każda przekazana opinia motywuje nas do nieustannej pracy nad jakością i komfortem pobytu. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem.
Reviewed: 6 weeks ago (18/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Pobyt w Państwa hotelu to było jak wkroczenie w inny w inny świat (inny niż Władysławowo), za drzwiami został cały zgiełk, tłum, miasto i stragany czego nam było trzeba. Wszystko co potrzebowaliśmy znajdowało się w hotelu lub na plaży, która miała świetne połączenie i wcale nie trzeba było wychodzić tak na prawdę poza hotel, super jest to że jest hotelowy beach bar.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezmiernie miło, że podczas wizyty w naszym obiekcie mogli Państwo znaleźć upragniony spokój i odpocząć od codziennego zgiełku miasta. Satysfakcja z dostępnych udogodnień oraz pozytywne wrażenia z korzystania z hotelowego beach baru, a także wygodne połączenie z plażą, mają dla nas szczególne znaczenie. Cieszymy się, że oferta hotelu pozwoliła Państwu w pełni zrelaksować się i korzystać z licznych atrakcji bez potrzeby wychodzenia poza teren obiektu.

Doceniamy również najwyższe oceny przyznane w kategoriach komfortu pokoju, poziomu czystości i jakości obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom jest dla nas wyróżnieniem oraz motywacją do nieustannego dbania o wysoki standard świadczonych usług. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.
Reviewed: 6 weeks ago (17/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Hotel sam w sobie rewelacja.Niestety pokoje od strony ulicy nie zapewniają należytego wypoczynku przez tłumy turystów spacerujących i hałasujących do późnej nocy,ale hotel niestety nie ma na to wpływu.Pierwszy raz byłam we Władysławowie i już nigdy tam nie wrócę właśnie przez niewyobrażalne tłumy.Gdyby GM była w spokojniejszym miejscu wracałabym tam co roku.

Szanowna Pani,

Jest nam niezwykle miło, że sam obiekt spełnił Pani oczekiwania i został tak wysoko oceniony pod względem komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi. To dla nas szczególnie ważne wyróżnienie i motywacja do dalszego dbania o wysoki standard usług.

Ze zrozumieniem przyjmujemy uwagi dotyczące lokalizacji oraz trudności z zachowaniem ciszy, na które, niestety, nie mamy bezpośredniego wpływu ze względu na charakter miejscowości. Rozumiemy, że otoczenie może wpływać na odbiór całościowego wypoczynku i przykro nam, że tłumy turystów w okolicy zakłóciły Pani spokój.

Jesteśmy wdzięczni za gotowość do polecenia naszego hotelu innym oraz doceniamy szczerość w podzieleniu się swoimi odczuciami. Państwa satysfakcja z pobytu w samym obiekcie jest dla nas niezwykle cenna.
Reviewed: 7 weeks ago (16/08/2025)

Elegancko i smacznie

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za wyrażenie opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo walory estetyczne naszego obiektu oraz jakość serwowanych potraw. Takie słowa uznania są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem i ważną motywacją do utrzymania wysokich standardów w każdym obszarze.

Doceniamy również Państwa pozytywne oceny w zakresie czystości, komfortu pokoju i jakości obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom jest dla nas niezwykle cenna i potwierdza, że tworzymy miejsce godne rekomendacji. Państwa satysfakcja pozostaje naszym priorytetem.
Reviewed: 7 weeks ago (16/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Jestem zachwycony pobytem w tym hotelu sama przyjemność obsługa profesjonalna i uśmiechnięta pomocna w każdej sprawie .
Szczerze polecam

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że wizyta w naszym obiekcie przyniosła Państwu tyle satysfakcji. Szczególne podziękowania kierujemy za słowa uznania względem profesjonalizmu oraz zaangażowania zespołu – takie wyróżnienie motywuje nas do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług.

Doceniamy najwyższe oceny dla komfortu pokoju, czystości oraz obsługi. Państwa pozytywna rekomendacja jest dla nas bardzo ważna i stanowi wyjątkowe wyróżnienie całego zespołu. Chcemy, aby każdy pobyt u nas pozostawiał tak dobre wspomnienia. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem.