By Niemirska
Date of experience: 08/2024

Jest tu wszystko, czego potrzeba mi było żeby odpocząć z dziećmi.

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że zdecydowali się Państwo na pobyt w naszym Hotelu i poświęcili czas na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że mieli Państwo relaksujący i przyjemny pobyt.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Panią i Pani rodzinę ponownie w przyszłości.
Date of experience: 08/2024

piękny pobyt niezapomniany widok z tarasu i w ogóle super

Szanowny Panie,

Dziękujemy za miłe słowa i za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami Państwa odczuciami. Cieszymy się, że Państwa pobyt u nas był udany.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w najbliższej przyszłości.
By Osiecka
Date of experience: 08/2024

Było cudownie. Wracamy jesienią.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybranie naszego Hotelu i poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi odczuciami. Cieszymy się, że planuje Pani wrócić jesienią.
Z niecierpliwością czekamy na ponowne spotkanie! Serdecznie zapraszamy!
Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się oceną ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
Date of experience: 08/2024

jak zawsze super :) uwielbiam wasz hotel za kameralnosc, czystosc i pryszne jedzenie!

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że miał Pan przyjemny pobyt w naszej Gwieździe Morza.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Pana ponownie w najbliższej przyszłości.
Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

Szanowny Panie,
Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się oceną z ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Pana wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Pana ponownie w przyszłości. Serdecznie zapraszamy!
By Ludwicki
Date of experience: 08/2024

Spokój, uprzejmość personelu, świetna restauracja .

Szanowny Panie,
Dziękujemy, że zdecydowali się Państwo na pobyt w naszym Hotelu i poświęcili czas na pozostawienie recenzji. Państwa miłe słowa wiele dla nas znaczą.
Staramy się zapewnić wszystkim naszym Gościom relaksujący i przyjemny pobyt i cieszymy się, że udało nam się spełnić Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że zdecydują się Państwo na ponowny pobyt u nas w przyszłości.
By Krolicki
Date of experience: 08/2024

Doskonale. Bardzo dobre jedzenie, czysto (choc czytalem, ze w apartamentach bocznych nie dba sie o porzadek - co nie jest prawda). Calkiem spoko silownia, super czesc basenowa (z duzym na 20m basenem, co nie czesto sie zdarza - mozna poplywac). Strefa saun wysmienita, duzy wybor, dobre chlodzenie. Bezposrednie wyjscie na plaze. Rewelacja.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi odczuciami z pobytu w naszym Hotelu.
Dziękujemy również za wybranie Gwiazdy Morza i mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (25/08/2024)

Bardzo dobre

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji z ostatniego pobytu w naszym Hotelu.
Doceniamy Państwa opinię i wykorzystamy ją do dalszego ulepszania naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (25/08/2024)

Dobre

Szanowny Panie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji oraz oceny z ostatniego pobytu w Gwieździe Morza.
Doceniamy Pana opinię i wykorzystamy ją do dalszego ulepszania naszych usług.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Pana ponownie w przyszłości.