Reviewed: 1 year ago (14/08/2024)
Date of experience: 08/2024

W hotelu byłem 3 lata temu wtedy rewelacja. Tym razem duży niesmak .
W tym standardzie apartamenty bardzo zmeczone , panie w restauracji jakby za karę pracowały .

Szanowny Panie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami Pana opinią. Cieszymy się, że poprzedni pobyt w naszym hotelu był przyjemny. Przykro nam z powodu rozczarowania podczas tej wizyty, wykorzystamy Pana uwagi do udoskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Pana ponownie w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (12/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Obiekt odstający od miejsca położenia / od otoczenia

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami Państwa opinią. Naszą filozofią jest zapewnienie wyjątkowych i niezapomnianych wrażeń dla wszystkich naszych Gości. Serdecznie zapraszamy ponownie!
By P
Reviewed: 1 year ago (12/08/2024)
Date of experience: 08/2024

Wszystko było super , może jedyne co nam przeszkadzało, to restauracja hotelowa Troszkę za mała jak na taki Hotel , było ciasno i nie można było znaleźć wolnych miejsc na śniadania czy obiady , trzeba było czekać na zwolnienie stolika, ogólnie Super.

Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas, aby zrecenzować swój ostatni pobyt w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że będą mieli Państwo okazję wrócić do nas w przyszłości.
By Jakubiuk
Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

Date of experience: 07/2024

Hotel położony jest nad samym morzem, posiłki bardzo urozmaicone. W hotelu jest dużo atrakcji dla dzieci i dla dorosłych np baseny, sauny. Obsługa bardzo miła i pomocna.Bardzo polecam.

By M.Makarewicz
Date of experience: 08/2024

Hotel godny polecenia, dobrze wyposażony. Ceny niemałe, ale to cztery gwiazdki nad morzem. Personel OK. Utwardzone dojście bezpośrednio na plażę. Jedzenie urozmaicone, bogaty bufet ciepły i zimny. Hotel dla wszystkich, łącznie z dziećmi, dużo animacji. Występy artystyczne dla starszych. Dwie windy odpoczywają tylko w nocy.

Date of experience: 08/2024

Hotel w świetnej lokalizacji, dobre śniadania, świetnie wyposażony i ciekawe atrakcje. Gdyby nie hałas spowodowany pociągami i brak sprzątania w pokoju byłby to cudowny pobyt.

By Borowik
Date of experience: 08/2024

Hotel o dobrym standardzie. Jedzenie urozmaicone, świeże. Na minus segregacja przy posiłkach, jedni goście mogli jeść w restauracji , jedni w sali konferencyjnej. Ciasno w restauracji, ogólnie wrażenie chaosu i bałaganu, wynikające bardziej z dużej ilości małych dzieci niż z obsługi, która była uprzejma i pracowita. W strefie basenowej czuć wilgoć. SPA bez zarzutu. Doskonałe zabiegi. Bardzo miła obsługa. Ogólnie pobyt udany.

Date of experience: 07/2024

Hotel na bardzo dobrym poziomie