Date of experience: 05/2024

Bardzo dobre

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że poświęciła Pani swój czas, aby zrecenzować nasz hotel. Cieszymy się, że miała Pani przyjemny pobyt i doświadczenie z nami. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu wyjątkową obsługę i stworzyć niezapomniane chwile dla wszystkich naszych gości. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Panią ponownie w przyszłości.
By Monika J.
Date of experience: 06/2024

Świetny hotel, super lokalizacja, bardzo dobre jedzenie, przyjazny personel. Polecam

Szanowna Pani Moniko,

Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że spodobała się Pani wspaniała lokalizacja naszego hotelu, pyszne jedzenie i przyjazny personel. To była przyjemność gościć Panią w naszym hotelu i cieszymy się, że będziemy mogli powitać Panią ponownie w przyszłości.

doskonałe wrażenie. Obsługa pomocna i życzliwa. Pełen komfort odpoczynku

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę Państwa ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że mieli Państwo doskonałe doświadczenia i uznali nasz personel za pomocny i przyjazny. Staramy się zapewnić Państwu komfortowy i relaksujący pobyt dla wszystkich naszych gości. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
By MENTEL

HOTEL NA POZIOMIE,MIŁA OBSŁUGA,SMACZNE JEDZENIE,SUPER SPA,BLISKO MORZA,

Szanowny Panie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę Państwa ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasza przyjazna obsługa, pyszne jedzenie i relaksujące spa spełniły Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie na kolejny przyjemny pobyt nad morzem.

Miło, sympatycznie

Szanowna Pani,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu na Państwa ostatni pobyt i za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że miała Pani miłe i przyjazne doświadczenia z nami. Doceniamy Pani miłe słowa i mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Panią ponownie.
By Bajko Marek
Date of experience: 07/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas, aby zrecenzować swój ostatni pobyt w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że będą mieli Państwo okazję wrócić do nas w przyszłości.
By Monika Sska

Hotel cudowny
Położenie boskie
Jedzenie poprawne , ciasta tragiczne
sztuczne i niesmaczne

Szanowna Pani Moniko,

Dziękujemy, że poświęciła Pani czas na zrecenzowanie naszego hotelu. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza wspaniała lokalizacja, przepraszamy jednak, jeśli nasze desery nie spełniły Pani oczekiwań. Nasz zespół nieustannie dąży do zapewnienia naszym gościom jak najlepszych wrażeń i mamy nadzieję, że powitamy Państwa ponownie w przyszłości.
Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

Date of experience: 08/2024

Wszystko super, jedyny minus to monotonne śniadania: codziennie parówki, frankurterki i kiełbasa. Tu uważam, że powinno się coś zmienić. Troszkę więcej urozmaicenia w ciepłych posiłkach. W ciągu 6 dni zmieniły się tylko dodatki z pieczarek na fasolę, i tylko raz była kaszanka, a uważam, że jest przepyszna i mogłaby być częściej 😋
Ogólne wrażenie bardzo dobre. Byliśmy trzeci raz i jesteśmy bardzo zadowoleni. Obiadokolacje top. I tu na plus różnorodność ciepłych dań każdego dnia, a także przepysznych zup.
Bar na plaży i dachu spokojnie mógłby być czynny do 20

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że znaleźli Państwo czas, aby zostawić nam recenzję. Cieszymy się, że podobał się Państwu pobyt u nas i doceniamy Państwa opinie dotyczące śniadania. Nieustannie dążymy do poprawy doświadczeń naszych gości i weźmiemy pod uwagę Państwa sugestie. Z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót na kolejne wspaniałe wakacje.
Date of experience: 07/2024

ein sehr schönes und hochwertiges Hotel in einer wunderbaren Region. Das Essen war sehr gut und für jeden Geschmack. Die Umgebung ist bei schönem Wetter hervorragend. Leider ist die Anfahrt in der Urlaubszeit sehr Zeitaufwendig (langsam auf Grund des vielen Verkehr).

Dear Weiß,

Thank you for taking the time to share your impressions of your stay at our beautiful hotel. We are glad that you enjoyed our quality amenities and delicious food. Our location in this wonderful region is indeed ideal to enjoy the surroundings on a sunny day. We look forward to welcoming you again.