Date of experience: 04/2024

Jedno z lepszych saunariow do którego wracamy

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że nasza sauna jest jedną z najlepszych, jakie Państwo odwiedzili i że wciąż do nas wracają. Z przyjemnością zapewniamy relaksujące i przyjemne doświadczenie dla wszystkich naszych gości. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas, aby zrecenzować swój ostatni pobyt w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że będą mieli Państwo okazję wrócić do nas w przyszłości.
Date of experience: 07/2024

Date of experience: 05/2024

Zdecydowanie polecam relaks w Resort Spa Gwiazda Morza, profesjonalna i miła obsługa, bogate menu, nietuzinkowe koncerty muzyczne, rodzinna atmosfera, morze na wyciągnięcie ręki... Wrócimy na pewno.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że wybrali Państwo nasz Resort Spa Gwiazda Morza na swój relaksujący wypoczynek. Cieszymy się, że spodobała się Państwu nasza profesjonalna obsługa, pyszne menu i wyjątkowe koncerty muzyczne. Nasza przyjazna rodzinom atmosfera i bliskość morza sprawiają, że jesteśmy idealnym miejscem dla Państwa. Z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót!
Date of experience: 05/2024

Czysciutko bardzo blisko morza.Fajne animacje dla dzieci

Szanowny Panie,

Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza czystość i bliskość morza. Staramy się również zapewnić przyjemne zajęcia dla rodzin, dlatego cieszymy się, że docenili Państwo nasze animacje dla dzieci. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
By urbanowicz
Date of experience: 06/2024

Date of experience: 07/2024

Date of experience: 08/2024

Sświetna lokalizacja należy dopracować kilka szczegółów jak zadbanie o klijentów z nietolerancją pokarmową czystość przy wydawaniu posiłków lub zwiększenie liczby lażaków na plaży

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu i za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią. Cieszymy się, że spodobała się Państwu nasza wspaniała lokalizacja. Doceniamy Pana sugestie dotyczące ulepszeń i będziemy nadal dążyć do zapewnienia jak najlepszych wrażeń wszystkim naszym gościom. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
By Brzeziński
Date of experience: 08/2024

Date of experience: 05/2024

Było fajnie ale nie było jeszcze sezonu więc nie wszystko było czynne

Szanowna Pani,

Dziękujemy za Państwa pobyt i podzielenie się opinią. Cieszymy się, że podobał się Pani pobyt. Nasz hotel stara się zapewnić relaksującą i komfortową atmosferę dla wszystkich naszych gości, niezależnie od pory roku. Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości.