Reviewed: 2 months ago (06/03/2025)
Date of experience: 03/2025

pozytywne, hotel zapewnia atrakcje dla młodszych i starszych

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że zapewniane przez nas atrakcje dla różnych grup wiekowych sprostały Państwa oczekiwaniom i że ogólne doświadczenia były pozytywne.

Doceniamy Państwa wysokie oceny dotyczące obsługi, co jest dla nas szczególnie istotne w dążeniu do spełniania Państwa potrzeb.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność ponownie gościć Państwa w naszym hotelu, oferując równie udane i satysfakcjonujące doświadczenia.
Group
Reviewed: 2 months ago (05/03/2025)

Pobyt all inclusive. To były niezapimniane chwile. Do następnego razu

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Jesteśmy zachwyceni, że państwa wakacje w ofercie all inclusive pozostały w pamięci jako niezapomniane chwile.

Cieszymy się, że pokój, czystość oraz obsługa spełniły Państwa oczekiwania i zostały wysoko ocenione. Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem i motywuje nas do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia.
Reviewed: 2 months ago (05/03/2025)
Date of experience: 03/2025

jak zawsze jesteśmy zadowoleni :)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że ponownie jesteście Państwo zadowoleni, a nasza oferta spełnia Wasze oczekiwania.

Doceniamy wysokie oceny, szczególnie w zakresie czystości i obsługi, co jest dla nas niezwykle istotne w zapewnieniu komfortu naszym gościom.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność gościć Państwa ponownie, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas ogromną motywacją do dalszego doskonalenia naszych usług.
By Kubica
Date of experience: 03/2025

Ogólnie pozytywnie, poza opisanymi niuansami, a to one robią często największe wrażenia i rzutują na ogólny obraz. Z ich powodu hotel ocenilibyśmy na 3* . W hotelu 4*+ powinno gościom pozostać odczucie, że otrzymali więcej niż by się spodziewali i być mile zaskoczeni - to takie hotele zapadają w pamięci, mile się wspomina i poleca innym. Tutaj mimo przeciętności to jeszcze się trafia na przepychankę ze sporą ilością gości, drobne niedociągnięcia, awarie (np. wind). Na pewno to czysto i pachnąco ;-)

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że docenili Państwo czystość i świeżość naszego obiektu, co jest dla nas bardzo ważne.

Rozumiemy jednak, że niektóre aspekty pobytu nie spełniły Państwa oczekiwań. Doceniamy, że zwrócili Państwo uwagę na detale i problemy, takie jak awarie wind i tłok, które mogą wpływać na ogólne wrażenia. Państwa sugestie są dla nas istotne, gdyż dążymy do zapewnienia gościom wrażeń, które przekraczają ich oczekiwania, i które będą wspominane z przyjemnością.

Jesteśmy wdzięczni za przekazanie swoich uwag i zapewniamy, że zostaną one uwzględnione w naszych działaniach na rzecz doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będziemy mogli zaoferować Państwu jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia.
<20 years

Hotel bardzo fajny, czysty
Blisko morza , pyszne sniadania
Warto odwiedzić

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat Państwa pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że lokalizacja blisko morza oraz jakość śniadań przypadły Państwu do gustu i że ogólnie oceniają Państwo nasz hotel jako czysty i godny odwiedzenia.

Doceniamy wysoką ocenę dla komfortu pokoju, co świadczy o naszym zaangażowaniu w zapewnienie wygodnego pobytu. Jednocześnie przyjmujemy do wiadomości uwagi dotyczące obsługi. Każda taka informacja jest dla nas niezwykle ważna i pomoże nam w dalszym doskonaleniu naszych usług.

Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli okazję gościć Państwa w naszym hotelu, oferując jeszcze lepsze doświadczenia. Państwa opinia jest dla nas kluczowa w dążeniu do utrzymania najwyższych standardów.
Date of experience: 03/2025

Ogólne wrażenie bardzo dobre. Pobyt rodzinnny - z polecenia członka rodziny, który korzystał z Państwa usług. Obsługa przemiła, pomocna i uśmiechnięta. Restauracja - śniadania - urozmaicone, smaczne, atrakcyjne podane. Obiadokolacje - duży wybór, dla każdego coś dobrego. Desery (niestety ;-)) wyśmienite. Przyjechaliśmy z dzieckiem chorym na celiakię - z radością odnotowaliśmy pieczywo bezglutenowe w kilku wariantach. Jedynym zastrzeżeniem jest brak oznaczeń alergenów na potrawach. Oczywiście, Pan kucharz zapytany - szczegółowo odpowiedział na skład danego dania, ale chętnie widzielibyśmy, wzorem innych tego typu lokali w hotelach, aby przy opisie dania były symbole - np: przekreślony kłos, bez laktozy i itp. To jedyna uwaga. Na pewno polecimy i ponownie odwiedzimy Państwa hotel.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że polecenie naszego obiektu przez członka rodziny okazało się strzałem w dziesiątkę, a Państwa rodzinny pobyt był tak udany.

Jesteśmy zadowoleni, że nasza przemiła i pomocna obsługa, jak również urozmaicone i smacznie prezentowane śniadania oraz obiadokolacje, przyczyniły się do Państwa pozytywnych wrażeń. Szczególną radość sprawia nam fakt, że nasze bezglutenowe pieczywo spełniło Państwa oczekiwania i zadowoliło Państwa dziecko chore na celiakię.

Zwracamy uwagę na Państwa sugestię dotyczącą oznaczeń alergenów na potrawach i doceniamy, że kucharz wykazał się szczegółową wiedzą. Państwa uwagi są dla nas niezwykle cenne i posłużą do dalszego doskonalenia naszych usług.

Państwa wysoka ocena oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym są dla nas ogromną motywacją do utrzymywania najwyższych standardów. Mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa, oferując jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia.
Date of experience: 03/2025

W hotelu spędziliśmy bardzo przyjemnie czas. Nasza córka była zachwycona atrakcjami ( baseny, plac zabaw i super warsztaty z robienia pizzy). Pokój czysty, jedzenie bardzo dobre i szeroki wybór- każdy znajdzie coś dla siebie). Lokalizacja idealna. Jedyne do czego mogłabym mieć drobne zastrzeżenia to zachowanie jednej pani animatorki ( niestety, ale sprawiała wrażenie, że średnio lubi dzieci. Dzieciom odpowiadała półsłówkami, zero uśmiechu, tak trochę jakby na siłę. Druga pani natomiast nadrabiała :) Podsumowując: pobyt był bardzo udany, z pewnością jeszcze kiedyś wrócimy.

Drogi Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że mogli Państwo spędzić miły czas, a atrakcje dla dzieci, w tym baseny, plac zabaw oraz warsztaty z robienia pizzy, przypadły Państwa córce do gustu. Jesteśmy również zachwyceni, że pokój spełnił Państwa oczekiwania pod względem czystości, a bogata oferta kulinarna znalazła uznanie w Państwa oczach. Nasza lokalizacja również zdobyła Państwa aprobatę, co niezwykle nas cieszy.

Przykro nam słyszeć o Państwa doświadczeniach z jedną z animatorek i dziękujemy za podzielenie się tym spostrzeżeniem. Państwa opinie są dla nas bardzo cenne i pomogą nam w doskonaleniu naszych standardów obsługi. Cieszymy się, że druga animatorka potrafiła stworzyć pozytywną atmosferę, nadrabiając sytuację.

Cieszymy się, że ogólnie Państwa pobyt był bardzo udany i mamy nadzieję, że w przyszłości ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa, oferując jeszcze bardziej satysfakcjonujące doświadczenia. Państwa wysoka ocena i chęć polecenia nas innym są dla nas największym wyróżnieniem i motywacją.

Doskonały hotel ,

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że uznał Pan nasz hotel za doskonały i że ocenił Pan wszystkie aspekty naszego obiektu tak wysoko.

Państwa chęć polecenia nas innym oraz doskonałe oceny dotyczące pokoju, czystości i obsługi są dla nas ogromnym wyróżnieniem i motywacją do dalszego utrzymywania najwyższych standardów.

Date of experience: 03/2025

chętnie spędzamy czas z synem w tym hotelu. Często korzystamy ze stołu do gry w ping ponga i tutaj uwaga: w bardzo bliskiej odległości od stołu są postawione stoły do gry w piłkarzyki i do czegoś tam jeszcze. jest to trochę niebezpieczne bo piłeczka ping pongowa dosyć często upada na podłogę i gdzieś się toczy. Poza tym jak w tym samy czasie korzystają osoby ze wszystkich stołów to sobie po prostu przeszkadzają.

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wspólnie z synem lubicie spędzać czas w naszym obiekcie, a Wasze doświadczenia są na ogół pozytywne.

Doceniamy uwagi dotyczące ustawienia stołów do gry w ping ponga w pobliżu innych stołów, takich jak te do gry w piłkarzyki. Państwa wrażenie na temat bezpieczeństwa oraz wygody podczas korzystania z tych przestrzeni jest dla nas ważne. Z pewnością przyjrzymy się tej kwestii, aby poprawić komfort naszych gości.

Cieszy nas również Państwa uznanie dla standardu czystości i jakości obsługi, co ma dla nas ogromne znaczenie. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność powitać Państwa ponownie, oferując równie udany pobyt.
By Dorota Spicha
Date of experience: 03/2025

Bardzo dziękuję za przyjemny pobyt w Państwa obiekcie. Wszystko na wysokim poziomie. Pokoje przestronne, zadbane czyste. Obsługa bardzo pomocna i miła. Jedzenie bardzo smaczne, duży wybór.
Serdecznie polecam!

Szanowna Pani Doroto,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że nasze przestronne i zadbane pokoje oraz ich czystość spełniły Pani oczekiwania.

Państwa pochwały dotyczące smacznego jedzenia i szerokiego wyboru dań są dla nas szczególnym powodem do dumy. Miło nam również słyszeć, że nasza pomocna i miła obsługa przyczyniła się do pozytywnego doświadczenia w naszym obiekcie.

Państwa uznanie i wysokie oceny stanowią dla nas wielką motywację do utrzymywania najwyższych standardów naszych usług. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli przyjemność ponownie Panią gościć, oferując równie satysfakcjonujące doświadczenia.