By Kowalski
Reviewed: 7 weeks ago (16/08/2025)

W porządku

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że ocenia Pan komfort pokoju oraz poziom obsługi tak wysoko. Doceniamy również pozytywną opinię dotyczącą czystości i ogólnego wrażenia z wizyty.

Pańska gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom jest dla nas ważnym wyróżnieniem i motywuje nas do dalszego dbania o wysoką jakość świadczonych usług. Pańska satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
Date of experience: 08/2025

Super polozenie, wspaniałe atrakcje, fenomenalna kuchnia,piękny basen, standard apartamentow i stopen zuzycia nieadekwatna do ceny

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że lokalizacja obiektu, różnorodność atrakcji oraz poziom kuchni i basenu spełniły Państwa oczekiwania i wpłynęły pozytywnie na ogólne wrażenia z wizyty. Zadowolenie naszych gości z tych aspektów motywuje nas do dalszego rozwoju i utrzymania wysokich standardów w tych obszarach.

Jednocześnie z należytą uwagą przyjmujemy sygnały dotyczące standardu apartamentów. Państwa uwagi są dla nas istotną wskazówką do dalszego doskonalenia standardu wyposażenia i utrzymania czystości.

Doceniamy również wystawione oceny w pozostałych kategoriach, szczególnie dotyczące jakości obsługi oraz gotowości do polecenia naszego hotelu innym. Każda opinia naszych gości pomaga nam jeszcze lepiej odpowiadać na potrzeby odwiedzających i tworzyć pozytywne doświadczenia podczas każdego pobytu. Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna.
Date of experience: 08/2025

Bardzo miły i przyjemny pobyt choć w szczycie sezonu , to tego nie odczuliśmy. Relaks na dachu w ciszy i spokoju z widokiem na morze …z pysznymi drinkami .. cóż chcieć więcej. .. do tego basen infinity na dachu . Polecam wszystkim co chcą odpocząć w spokoju, do tego w ładnych nowoczesnych wnętrzach . Restauracja H12 - na medal . Przepyszne dania rybne, mięsne, zupy .. desery. codziennie jedliśmy coś innego i wszystko było bardzo smaczne oraz pięknie podane. Obsługa znakomita !

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że mimo pobytu w szczycie sezonu mogli Państwo zaznać spokoju, odprężenia na dachu oraz podziwiać widok na morze w komfortowej atmosferze.

Z radością czytamy słowa uznania dotyczące nowoczesnych wnętrz oraz restauracji H12. Wysoka ocena obsługi oraz gotowość do polecenia naszego obiektu są dla nas ogromnym wyróżnieniem.

Dokładamy wszelkich starań, aby pobyty naszych gości były niezapomniane i spełniały najwyższe oczekiwania. Państwa satysfakcja oraz zachwyt są dla całego zespołu najlepszą nagrodą i źródłem motywacji do dalszego rozwoju.
By Piotr Peta
Date of experience: 08/2025

Lubiliśmy przyjeżdżać bo mamy blisko i budynek sam w sobie jest przyjemny, nawet polecaliśmy. Jednak nigdy w żadnym hotelu nie byliśmy tak obrażani i oszukani. Opinię już znacie.

By Robert

Tloczno w tym Władku
Ale to taka oaza przyjemnosci
I dobre jedzenie w restauracji

Szanowny Panie Robercie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że mimo tłocznej atmosfery w okolicy uznał Pan nasz obiekt za miejsce sprzyjające relaksowi i odpoczynkowi. Szczególnie cieszy nas, że restauracja oraz serwowane dania spełniły Pańskie oczekiwania i nadały pobytowi wyjątkowego charakteru.

Doceniamy także przyznane najwyższe oceny dla komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi. Gotowość do polecenia naszego hotelu jest dla nas ogromnym wyróżnieniem i potwierdzeniem, że tworzymy przestrzeń, do której warto wracać. Pańska satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna.
Date of experience: 08/2025

wrażenie pozytywne, uważam że można by poprawić warunki na plaży- zarwane podłogi w toaletach, oraz miejsce plażowania

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że ogólne wrażenia okazały się pozytywne, a przyznane wysokie oceny za czystość, obsługę oraz komfort pokoju są dla nas źródłem satysfakcji i motywacją do dalszej pracy.

Doceniamy przekazane sugestie. Każda wskazówka jest dla nas szczególnie cenna. Tego typu uwagi pozwalają nam coraz lepiej dopasowywać ofertę do potrzeb odwiedzających.

Dziękujemy również za gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas sprawą kluczową.
Date of experience: 08/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że komfort pokoju, poziom czystości oraz jakość obsługi zostały przez Państwa ocenione najwyżej. Takie wyróżnienie to wyjątkowa motywacja dla całego zespołu do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.
By Wolny jan
Date of experience: 08/2025

Dla mnie wszystko dobrze zorganizowane dla dzieci również jak będzie to możliwe będziemy odwiedzać częściej

Szanowny Panie Janie,

Jest nam niezmiernie miło, że organizacja oraz oferta przygotowana z myślą o dzieciach spełniły Pańskie oczekiwania. Wysokie oceny dla pokoju, czystości oraz obsługi są dla naszego zespołu szczególnym wyróżnieniem i motywują nas do dalszego dbania o każdy aspekt pobytu.

Doceniamy także deklarację kolejnych wizyt oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Pańska satysfakcja oraz zadowolenie są dla nas niezwykle ważne i stanowią najlepszy dowód na to, że tworzymy przyjazne miejsce zarówno dla dorosłych, jak i najmłodszych.
By Lenczewski Paweł
Reviewed: 7 weeks ago (13/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Byliśmy zachwyceni klimatem obiektu, widoku na sosnowy las, bogatymi bufetami i atrakcjami w obiekcie. Pełną opinię zostawiłem również na google maps.

Zawodowo zajmuję się badaniem doświadczeń klientów i optymalizacją procesów. Z moich obserwacji można jeszcze dodatkowo rozwinąć:
- przy bawialni postawić automat do kawy i stoliki (rodzice siedzą tam na niewygodnych poduszkach a osoba z obsługi i tak tam tylko siedzi)
- przy wymeldowaniu proponuję dawać gościom jakiś drobny upominek (ciastka, maskotki dla dzieci, itp)
- proponuję wdrożyć system lojalnościowy (punkty za pobyt, zniżki na kolejne)
- zamiast butelek z wodą proponuję dawać gościom wielorazowe bidony z reklamą GM, które można napełniać w restauracji (rzadko widziałem gości napełniających plastikowe butelki)
- żona była niezadowolona z poziomu masażu i jednej z masażystek (środa 6.08 godzina 18), oceniła masaż na bardzo amatorski, kolejnego dnia ja miałem masaż rano u innej Pani - Patrycji i już wszystko było jak należy
- w koszach na sortowanie śmieci w apartamentach brakowało worków

Jeśli doceniają Państwo przesłane uwagi i chcieliby Państwo nam wynagrodzić naszą otwartość i sugestie prosimy o voucher na kolejny pobyt lub inną formę wdzięczności a na pewno do Państwa wrócimy.

Szanowny Panie Pawle,

Dziękujemy serdecznie za szczegółową i merytoryczną opinię na temat pobytu w naszym obiekcie. Jest nam niezwykle miło, że klimat hotelu, urozmaicone bufety oraz wachlarz atrakcji wywarły na Państwu tak pozytywne wrażenie. Cieszy nas również informacja, że podzielił się Pan swoimi wrażeniami na innych platformach – to dla nas ważny sygnał zaufania.

Doceniamy przekazane propozycje dotyczące udoskonaleń.

Ze zrozumieniem odnosimy się również do uwag związanych z przebiegiem masażu. Dziękujemy za precyzyjne wskazanie obszarów do poprawy , ponieważ dążymy do zapewnienia gościom wysokiego komfortu we wszystkich aspektach pobytu.

Bardzo cenimy Państwa zaangażowanie, otwartość i szczegółowe wskazówki. Każda otrzymana opinia pozwala nam lepiej dopasowywać się do potrzeb naszych gości oraz wyznaczać kierunki dalszych działań. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas nadrzędnym celem.
Reviewed: 2 months ago (12/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że ocenili Państwo komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi na najwyższym poziomie. Tak pozytywna ocena jest dla naszego zespołu wyjątkowym wyróżnieniem i motywacją do dalszej pracy.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa zadowolenie i uznanie mają dla nas szczególne znaczenie.