By Śliwka
Date of experience: 08/2024

Pobyt uważam za udany. Przestrzenny pokoj aczkolwiek jak na pobyt rodzinny szafa za mała, zwłaszcza opcja wieszakowa. Śniadania oraz obiadokolacje smaczne i zróżnicowane na duży plus. Zasugerowała bym jednak większą możliwość prostych zup dla dzieci jak rosołek, który zawsze jest sprawdzony i dzieci mogły by go jeść codziennie.
Przestrzeń basenowa ok. Zewnetezny komplet nie wykorzystany do końca przez Państwa. Zewnętrzne wanny gdzie działa tylko środkowy gaizer nie dokonca daje możliwość wypoczynku co zniechęca do korzystania. Skybar do 18 nieporozumienie. Tam powinno toczyć się zycie do min 22. Podobnie jak w leśnym barze który przez cały nasz pobyt był zamknięty.
Dla dzieci zadbała bym o przestrzeń zewnetrzna aby była bardziej atrakcyjna aby dzieci chciały tam przebywać a rodzice mogli korzystać z leśnego baru. Animacje to chyba największe rozczarowanie. Paniom brakuje entuzjazmu i nawiązania relacji z dzieckiem, trochę jak za karę a chyba w animacji potencjał animatora jest najważniejszy. Dziękujemy za pobyt. Obsługa na duży plus.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że podobał się Panu pobyt i docenił Pan nasze przestronne pokoje, smaczne posiłki i przyjazną obsługę. Weźmiemy pod uwagę Pana sugestie i będziemy nadal dążyć do doskonałości we wszystkich obszarach. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.

Bardzo pozytywne

Szanowny Panie,

Dziękujemy za Pana pozytywną opinię i wybór naszego hotelu. Cieszymy się, że Państwa pobyt był przyjemny. Naszą filozofią jest zapewnienie wyjątkowej obsługi i komfortu naszym gościom. Mamy nadzieję powitać Pana ponownie w przyszłości.
Date of experience: 04/2024

Chotel wspaniale położony. Dbają o gości. Byliśmy w okresie Wielkanocnym i w obliczu pełnego hotelu i ograniczonym czasie na Śniadanie Wielkanocne organizacja celująca. Atrakcji dla dzieci w tym okresie też co nie niemiara.

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że poświęciła Pani swój czas, aby zrecenzować nasz hotel. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza lokalizacja i wielkanocne atrakcje dla dzieci. Staramy się zapewnić wyjątkową obsługę wszystkim naszym gościom, szczególnie w tak ruchliwym okresie jak Wielkanoc. To była przyjemność mieć Panią jako naszego gościa.
Date of experience: 07/2024

Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Plus za vouchery na pizzę, powitalnego drinka, wyciskarkę do warzywnych soków i wino do kolacji. Również dojście do plaży fanastyczne,bezpośrednio z hotelu. Troszkę za mało leżaków na plaży, chociaż my mieliśmy szczęście i zabrakło tylko raz.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że podobał się Państwu pobyt, a zwłaszcza nasze udogodnienia, takie jak vouchery na pizzę, drink powitalny i wino do kolacji. Doceniamy Państwa opinie i mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
Date of experience: 07/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas, aby zrecenzować swój ostatni pobyt w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że będą mieli Państwo okazję wrócić do nas w przyszłości.
By Tomczak
Date of experience: 04/2024

Miły rodzinny wielkanocny pobyt w cudownej atmosferze.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu na Państwa wielkanocny pobyt. Cieszymy się, że spędzili Państwo u nas miło czas i cieszyli się naszą ciepłą atmosferą. Państwa pozytywna opinia jest dla nas bardzo ważna i mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
Date of experience: 08/2024

Guest has not commented on review

By Olejarczyk -Kowalska
Date of experience: 07/2024

Bardzo pomocna i sympatyczna obsługa, za to 10/10.

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że Nasz personel był pomocny i przyjazny podczas Państwa pobytu. Państwa opinia wiele dla nas znaczy i jesteśmy zaszczyceni otrzymując ocenę 10/10. Mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Państwa ponownie.
By Świdwa

Pięknie , klimatycznie , cudownie

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Cieszymy się, że uznała Pani nasz hotel za piękny. Było nam niezmiernie miło gościć Panią w naszych progach i cieszymy się, że będziemy mogli powitać Panią ponownie w przyszłości.
By Wasilewski Marcin
Date of experience: 05/2024

Wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa bardzo miła i w każdym momencie gotowa do pomocy. Hotel w idealnej lokalizacji z oddzielnym wejściem do morza. Ogólnie pokoje tak jak cały hotel czyste urządzone w nowoczesnym stylu. Śniadanie urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Taras widokowy z przepięknym widokiem, oraz strefa basenowa z oddzielnym brodzikiem dla dzieci w którym jest bardzo ciepła woda to OGROMNY plus. Polecam hotel z czystym sumieniem zarówno dla par jak i dla rodzin z dziećmi.

Szanowny Panie,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu i poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że był Pan zadowolony z pobytu i docenił naszą lokalizację, udogodnienia i obsługę. To była przyjemność gościć Pana w naszym hotelu i mamy nadzieję, że powitamy Pana ponownie w przyszłości.