By Kozi
Date of experience: 06/2024

Super pozytywnie

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że znaleźli Państwo czas, aby zostawić nam tak pozytywną recenzję. Cieszymy się, że mieli Państwo wspaniałe doświadczenie w naszym hotelu. Staramy się zapewnić wyjątkową obsługę wszystkim naszym gościom i cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
Date of experience: 08/2024

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas, aby zrecenzować swój ostatni pobyt w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że będą mieli Państwo okazję wrócić do nas w przyszłości.

Date of experience: 05/2024

Wyjątkowe miejsce (szczególnie taras z widokiem na morze, na którym spędziłem nie jeden wieczór) na pobyt z rodziną, przyjaciółmi czy swoją drugą połówką. Doskonałe jedzenie, bardzo miła i pomocna obsługa. Osobiście byłem tutaj krótko (zaledwie kilka majowych dni). Zbyt krótko dlatego mam nadzieję wkrótce wrócić.

Szanowni Państwo Ogieglo,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu na ostatni pobyt i za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi przemyśleniami. Cieszymy się, że podobał się Państwu nasz taras z widokiem na morze i że nasz personel zapewnił doskonałą obsługę. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
Date of experience: 06/2024

Date of experience: 07/2024

Wszystko jest co potrzebne.Jedyne uwagi to wydłużenie dostępu do tarasu na dachu i "uspokojenie" dyszy centralnej w zewnętrznym jacuzzi. Super dojście do morza. Bardzo dobra kuchnia. Basen i sauny. W sumie super!

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że podobały się Panu nasze udogodnienia i oferta kulinarna. Doceniamy Pana opinię dotyczącą dostępu do naszego tarasu na dachu i jacuzzi i weźmiemy ją pod uwagę, ponieważ staramy się stale ulepszać nasze usługi. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
By Piotrkowicz
Date of experience: 04/2024

Bardzo fajny hotel godny polecenia. Czysto, elegancko i pyszne jedzenie, a obsługa wręcz idealna: pomocna, uśmiechnięta i schuldna.
POLECAM!!!!

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami z pobytu w naszym hotelu. Wspaniale jest słyszeć, że podobały się Państwu nasze czyste i eleganckie pokoje, pyszne jedzenie i doskonała obsługa. Doceniamy Pana rekomendację i cieszymy się, że będziemy mogli powitać Pana ponownie w przyszłości.
By Ustaszewska
Date of experience: 04/2024

Niesamowity widok na morze, bardzo przyjemny pokój i cały hotel

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu i poświęcenie czasu na podzielenie się opinią. Cieszymy się, że podobały się Państwu zapierające dech w piersiach widoki na morze i przyjemny pobyt w naszych komfortowych pokojach. Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Date of experience: 05/2024

Wszystko było super

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że znalazł Pan czas, aby zostawić nam pozytywną recenzję. Cieszymy się, że Państwa pobyt u nas był doskonały. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu obsługę i udogodnienia na najwyższym poziomie. Mamy nadzieję, że będziemy mieli przyjemność powitać Pana ponownie w przyszłości.

Rewelacja

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że zdecydowali się Państwo na pobyt w naszym hotelu i poświęcili czas na pozostawienie recenzji. Cieszymy się, że mieli Państwo doskonałe doświadczenia z nami. To była przyjemność mieć Państwa jako naszych gości i wierzymy, że będziemy mogli powitać Pana ponownie w przyszłości.