Date of experience: 04/2024

Spokój. Niesamowita lokalizacja hotelu. Nawet pies zadowolony z pobytu. Piękna plaża. Super animacje dla dzieci ( właściwa Pani na właściwym miejscu). Naprawdę można super wypocząć, zresetować się po pracy. Mega miejsce. Szczerze polecam. Na pewno jeszcze wrócimy.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu i za poświęcenie czasu na podzielenie się Państwa recenzją. Cieszymy się, że podobała się Państwu spokojna atmosfera, piękna lokalizacja i doskonałe animacje dla dzieci. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie na kolejny relaksujący pobyt.
Date of experience: 07/2024

Strefa basenowa powinna być czynna znacznie dłużej. Dotyczy to również basenu na dachu.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić się z nami swoją opinią na temat niedawnego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobał się Państwu nasz basen na dachu. Jeśli chodzi o godziny otwarcia basenu, weźmiemy pod uwagę Państwa sugestię dotyczącą przyszłych ulepszeń. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie naszego hotelu i mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Państwa ponownie w przyszłości.
By Kopera
Date of experience: 07/2024

Cudowne miejsce oddalone od zgiełku, otoczone drzewami. Bardzo kameralnie, fantastyczne na pobyt z rodziną.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami Państwa piękną recenzją. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza spokojna lokalizacja i docenili Państwo naszą kameralną atmosferę, dzięki czemu jest to idealny wybór na pobyt rodzinny. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie!
Date of experience: 07/2024

Uwielbiam ten hotel ale teraz było fatalnie w pokoju-ale tylko w pokoju

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że zechciała Pani podzielić się z nami swoją opinią. Cieszymy się, że podoba się Pani nasz hotel, jednocześnie przepraszamy za wszelkie niedogodności. Zapewniamy, że nieustannie pracujemy nad poprawą doświadczeń naszych gości i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Date of experience: 08/2024

Super

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że miał Pan wspaniały pobyt w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.

Ogólnie w porządku.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że poświęcił Pan czas, aby zrecenzować nasz hotel. Cieszymy się, że Pana ogólne doświadczenie było satysfakcjonujące. Staramy się zapewnić naszym gościom komfortowy i przyjemny pobyt i cieszymy się, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Date of experience: 08/2024

Zacznę od słabych stron, hotelowa restauracja H12 powinna być na wyższym poziome, najsłabsze miejsce w hotelu, dania były bardzo średnie a dla dzieci wręcz nie jadalne (kurczak w panierce). Tylne zejście na plaże wraz z windą można odświeżyć, czuć tam wilgoć i takie trochę zapomniane miejsce. Siłownia ma za dużo maszyn do cardio a za mało do dźwigania ciężarów. Bardzo dobry hotel pod wieloma względami. Śniadania bardzo dobre. Baseny wewnętrzne jak i zewnętrzne bardzo dobre. Atrakcje dla dzieci jak i dla dorosłych bardzo fajne. Pracownicy hotelu bardzo mili i pomocni! Na pewno tam wrócimy :)

Dziękujemy, że znalazł Pan czas, aby zrecenzować nasz hotel. Cieszymy się, że podobało się Państwu nasze śniadanie i basen, a także zajęcia dla dzieci i dorosłych. Nasz zespół ciężko pracuje, aby zapewnić przyjemne wrażenia wszystkim gościom i mamy nadzieję, że powitamy Państwa ponownie w przyszłości.
Date of experience: 06/2024

Było super:)

Szanowna Pani,

Dziękujemy, że wybrała Pani nasz hotel i poświęciła czas na pozostawienie nam recenzji. Cieszymy się, że miała Pani wspaniały pobyt u nas. To wiele znaczy dla naszego zespołu, że podobało się Państwu nasze doświadczenie. Mamy nadzieję powitać Panią ponownie w przyszłości.
Date of experience: 06/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że poświęcili Państwo czas, aby zrecenzować swój ostatni pobyt w naszym hotelu. Mamy nadzieję, że będą mieli Państwo okazję wrócić do nas w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (02/08/2024)
Date of experience: 07/2024

Guest has not commented on review