Reviewed: 1 year ago (15/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Fantastyczne :D Wszystko rewelacja - śliczny wystrój, przepyszne jedzenie, miła obsługa. Bardzo sobie cenię, że nie trzeba po zdaniu pokoju od razu opuszczać Hotel, ale można korzystać m.in. z sali zabaw dla dzieci czy parkingu - to podejście gwarantuje, że będę wracać.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za Państwa fantastyczną recenzję! Cieszymy się, że spodobał się Państwu nasz piękny wystrój, pyszne jedzenie i przyjazna obsługa. Naszą filozofią jest zapewnienie przyjaznej atmosfery, w której goście mogą się zrelaksować i korzystać ze wszystkich naszych udogodnień, takich jak plac zabaw dla dzieci i parking. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie.
By Lorenc
Reviewed: 1 year ago (14/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Hotel i położenie obiektu blisko plaży to na pewno główny atut jest spokój i taka prywatność jedzenie bardzo pyszne obsługa bardzo pomocna ogólnie to był mój 2 pobyt w waszym hotelu i jestem zadowolony tylko tak jak pisałem tym razem mam zastrzeżenia do pokoju to mnie trochę zniechęciło ale mam nadzieję że jeszcze was odwiedzimy

Szanowny Panie Szymonie,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu i za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że byli Państwo zadowoleni z naszej lokalizacji, spokojnej atmosfery, pysznego jedzenia i pomocnego personelu. Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości na kolejny przyjemny pobyt.
By Zalewska
Reviewed: 1 year ago (13/07/2024)

Super

Szanowna Pani,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na zrecenzowanie Pani ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że miała Pani super doświadczenie z nami. Jesteśmy dumni z tego, że zapewniamy wyjątkową obsługę i udogodnienia dla wszystkich naszych gości. Dziękujemy, że zdecydowała się Pani na pobyt u nas i mamy nadzieję, że powitamy Panią ponownie w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (13/07/2024)

Wrażenia pozytywne

- lepsze oznaczenia potraw. Prócz głównych, nie wiemy, co mamy do zjedzenia. Czym są nadziane rogaliki, paszteciki i inne takie. Istotne szczególnie dla gości stroniących od mięsa.

Śniadania poprawne, z miłymi akcentami jak gofry, możliwość zrobienia soku itp.

Obiadokolacje poniżej oczekiwań. Nie warte tych pieniędzy. Ewidentnie ilość a nie jakości.

Podobnie ciasta, szkoda że gotówce, a przynajmniej tak smakują.

Szkoda że dystrybutor wody nie jest dostępny cały czas.

Warto napisać na drzwiach do sauny że sa godziny dla rodzin.

Podobnie, brak informacji o udogodnieniach dla gości. Np leżaki na plaże itd. Szkoda, że dowiadujemy się podczas wymeldowania.

Również live music. Restauracja to nie lobby bar. A piszecie Państwo o Tym drugim.

Błędny plan animacji umieszczony na www.

Pani Animatorma przyjemna, otwarta. Dzieci ją lubią.

To detale, ale podzieliłem się.

Świetna lokalizacja, atmosfera na plus, ciepło i przytulnie. Chętnie odwiedziłbym Państwa znów, wybierając się w tamte okolice.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za Państwa pozytywną opinię na temat naszej lokalizacji i atmosfery. Zwrócimy uwagę na Państwa sugestie dotyczące bardziej przejrzystego menu i informacji o udogodnieniach. Staramy się zapewnić ciepłe i przyjazne środowisko dla wszystkich naszych gości i mamy nadzieję, że powitamy Państwa ponownie w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (10/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Wszystko było super . Jedynie do czego bym się przyczepił to słabo działający internet w pokoju.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić się z nami swoimi wrażeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że miał Pan wspaniały pobyt. Zwróciliśmy uwagę na Pana opinię na temat Wi-Fi i będziemy pracować nad jej poprawą. Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości.
By Lorkowska
Reviewed: 1 year ago (09/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Świetny hotel z pysznymi śniadaniami. Hotel na wysokim poziomie. Dużo atrakcji i świetna obsługa.

Szanowna Pani,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji z ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobało się Pani nasze pyszne śniadanie i poziom usług świadczonych przez nasz zespół. Staramy się zapewnić wysokiej jakości doświadczenie dla wszystkich naszych gości i cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania. Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (04/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za pozostawioną opinie na temat naszego Hotelu. Mamy nadzieję, że będziemy mieli sposobność gościć Państwa ponownie.
Reviewed: 1 year ago (03/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Jestem super zadowolona. Na pewno wrócę. Jedzenie dobre, obsługa na wysokim poziomie. Atrakcje na każdą pogodę. Bliskość morza. Świetna polityka dla zwierząt

Szanowna Pani Agato,

Dziękujemy za Pani pozytywną opinię. Cieszymy się, że miała Pani u nas wspaniałe doświadczenia i cieszyła się z naszych pysznych posiłków, doskonałej obsługi i różnorodnych zajęć. Jesteśmy dumni z naszej polityki przyjaznej zwierzętom. Z niecierpliwością czekamy na Pani powrót w przyszłości.
Reviewed: 1 year ago (02/07/2024)

Bardzo pozytywnie

Szanowny Panie Radosławie,

Dziękujemy, że znalazł Pan czas, aby zostawić recenzję. Cieszymy się, że Pana doświadczenie było pozytywne. Nasz zespół w hotelu stara się zapewnić wyjątkową obsługę wszystkim naszym gościom. Z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót w przyszłości.
By Sz
Reviewed: 1 year ago (02/07/2024)
Date of experience: 07/2024

Tak jak powinno być w hotelu.

Szanowny Panie,

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że wszystko spełniło Państwa oczekiwania i mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości. Pana zadowolenie jest dla nas priorytetem i cieszymy się, że udało nam się zapewnić wspaniały pobyt.