Reviewed: 1 year ago (16/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Bardo dobre, spokój, super położenie

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za miłe słowa i poświęcony czas na napisanie recenzji z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że docenili Państwo spokojną atmosferę i naszą dogodną lokalizację. Było nam niezmiernie miło gościć Państwa u nas.
Jeszcze raz dziękujemy za Państwa opinię.
By jacekj
Date of experience: 05/2024

apartament duży z super widokiem z tarasu, czysto i elegancko - zdecydowanie polecam

Szanowny Panie Jacku.

Dziękujemy, że poświęcił Pan swój czas, aby przekazać nam swoją opinię. Cieszymy się, że miał Pan wspaniały pobyt w apartamencie z widokiem z tarasu. Czystość i elegancja są dla nas ważne i cieszymy się, że Pan to zauważył. Cenimy Państwa opinie i jesteśmy wdzięczni za polecenie nas innym.
By Aga

Napewno tu wrócimy .

Szanowna Pani Aga,

Bardzo dziękujemy za Państwa miłe słowa na temat naszego hotelu. Cieszymy się, że podobał się Państwu pobyt u nas i mamy nadzieję powitać Państwa wkrótce ponownie!
Date of experience: 04/2024

Bardzo sympatyczna obsługa oraz miła atmosfera personelu.

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za miłą recenzję! Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że podobała się Panu gościnność naszego personelu i atmosfera, którą oferujemy w naszym hotelu. Państwa opinie wiele dla nas znaczą i zawsze staramy się zapewnić naszym gościom przyjemny pobyt.
Jeszcze raz dziękujemy za Państwa wspaniałą recenzję. Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.

Date of experience: 04/2024

Jak zawsze na najwyższym poziomie ;)

Szanowny Panie Materek.

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi doświadczeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobał się Państwu pobyt u nas i byli Państwo w stanie docenić nasze wysokie standardy gościnności. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić Państwu niezapomniane wrażenia, a otrzymywanie tak pozytywnych opinii od naszych cenionych gości jest dla nas priorytetem.
Z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót.

Date of experience: 05/2024

to nasz kolejny pobyt i na pewno nie ostatni . Dużym atutem jest prywatne przejście z hotelu do plaży , basen oraz jacuzzi . Jedzenie też bardzo dobre.

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za pozytywną recenzję hotelu i miłe słowa na temat naszego prywatnego dostępu do plaży, basenu i jacuzzi. Cieszymy się, że zapewniliśmy Państwu komfortowy pobyt i doznań smakowych. Doceniamy Państwa lojalność wobec naszego hotelu i cieszymy się, że wkrótce będziemy mogli powitać Państwa ponownie.

Guest has not commented on review

Reviewed: 1 year ago (13/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Ogólnie super, świetna lokalizacja, parking pod ręką, przyjemna obsługa recepcji. Dominuje to nad negatywnymi wrażeniami:)

Szanowni Państwo.

Doceniamy, że poświęcił Pan swój czas, aby przekazać nam swoją opinię. Cieszymy się, że podobała się Państwu nasza lokalizacja i obsługa w recepcji. W naszym hotelu staramy się zapewnić doskonałą obsługę i przyjemne wrażenia wszystkim naszym gościom. Wspaniale jest wiedzieć, że udało nam się to z Państwem osiągnąć. Mamy nadzieję powitać Państwa ponownie w przyszłości.