Reviewed: 2 months ago (23/03/2026)
Date of experience: 03/2026

super obiekt ze świetna atmosferą

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że zarówno atmosfera panująca w obiekcie, jak i ogólne wrażenia z pobytu spotkały się z uznaniem. Pozytywne słowa dotyczące klimatu oraz wysokie oceny mają dla nas duże znaczenie i stanowią motywację do dalszego doskonalenia naszych usług.

Doceniamy przyznane noty za czystość, komfort pokoju oraz wysoki standard obsługi. Państwa zadowolenie oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom są dla nas szczególną inspiracją do dalszego podnoszenia jakości oferty.
Reviewed: 2 months ago (23/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Świetny hotel w doskonałej lokalizacji!

Szanowni Państwo,

Bardzo cieszy nas, że zarówno lokalizacja obiektu, jak i komfort pobytu spotkały się z Państwa uznaniem. Tak wysoka ocena pracy zespołu, czystości oraz standardu pokoi jest dla nas dużym wyróżnieniem i motywacją do dalszego rozwoju.

Doceniamy także wyrażoną gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Państwa satysfakcja jest dla całego zespołu najważniejszą inspiracją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług.
Reviewed: 2 months ago (22/03/2026)
Date of experience: 03/2026

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że przyznali Państwo najwyższe oceny za komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi. Tak pozytywna opinia to dla całego zespołu wyjątkowe wyróżnienie i inspiracja do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokiego poziomu świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Satysfakcja gości jest dla nas najważniejszą motywacją do stałego doskonalenia oferty.
Date of experience: 03/2026

Problemem był tylko ratownik, który wyganiał dziecko z sauny w czasie gdy były wyznaczone godziny dla dzieci. Powodem był strój kąpielowy, który nawet dzieci musiały ściągać. Rozumiem, że taki wymóg. Proszę jednak zwrócić uwagę ratownikowi aby nie korzystał nagminnie z telefonu podczas pracy oraz nie zostawiał bardzo często niestrzeżonego basenu.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się szczegółową opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Z satysfakcją przyjmujemy pozytywną ocenę dotyczącą czystości oraz poziomu obsługi podczas Państwa wizyty. Takie noty są dla nas potwierdzeniem skuteczności codziennych starań o zachowanie wysokich standardów.

Z należytą uwagą odnotowujemy zgłoszone uwagi związane z funkcjonowaniem strefy saun, a w szczególności zachowaniem ratownika podczas godzin przeznaczonych dla dzieci. Rozumiemy, jak istotne jest właściwe egzekwowanie zasad regulaminu, jednocześnie dbając o komfort wszystkich użytkowników basenu i saun. Zgłoszenie dotyczące korzystania z telefonu służbowego przez ratownika oraz pozostawiania nieobserwowanego basenu traktujemy bardzo poważnie – każda tego typu informacja pozwala nam stale podnosić standard bezpieczeństwa i jakości świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa wskazania odnośnie komfortu pokoju i gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Państwa doświadczenia są dla nas cennym źródłem inspiracji do doskonalenia oferty oraz obsługi.
Date of experience: 03/2026

Byłem tak zadowolony podczas pobytu w czasie ferii w lutym, ze przyjechałem na weekend w marcu. Wybór dań, zwłaszcza deserów był taki obfity, że brakowało mi tylko wagi w pokoju, żeby się pilnować przed objadaniem. Nieco zaskakujący jest pogłos w łazienkach, spowodowany chyba "szklanym" wystrojem, ale nie wydostaje się na pokój. Na pewno jeszcze wybiorę się w to miejsce.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak pozytywną i szczegółową opinią na temat swojego pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że po udanym wypoczynku w okresie ferii zdecydował się Pan wrócić do nas ponownie już w marcu. Doceniamy słowa uznania dla różnorodności dań, a zwłaszcza szerokiego wyboru deserów, które przyczyniły się do zadowolenia z wizyty. Tego typu pochwały stanowią dla naszego zespołu wyjątkową motywację do dalszego dbania o jakość kulinarnej oferty.

Z uwagą przyjmujemy Pana spostrzeżenie dotyczące akustyki w łazienkach. Dziękujemy za podzielenie się swoją obserwacją – wszelkie tego typu głosy są dla nas cennym źródłem wiedzy na temat funkcjonalności przestrzeni i inspirują do nieustannego udoskonalania warunków pobytu.

Bardzo cieszy nas również deklaracja kolejnych wizyt oraz maksymalne oceny w kluczowych kategoriach, takich jak komfort pokoju, standard czystości i poziom obsługi, a także gotowość do rekomendacji naszego obiektu innym osobom. Pańska satysfakcja to dla nas największa nagroda i inspiracja do dalszej pracy.
By Czap.
Date of experience: 03/2026

Hotel wart swojej ceny. Śniadania bardzo smaczne i urozmaicone. Dokładanie na bieżąco świeżych i gorących potraw.
Obsługa z klasą, uśmiechnięta. Pokoje dobrze wyciszone.
Jedyny minus to sala zabaw - proponuje, aby obsługa sprawdzała co jakiś czas co się tam dzieje. Starsze dzieci, a raczej nastolatki „bawią się” agresywnie i głośno, co maluchów ostrasza od zabawy. Należałoby wprowadzić ograniczenie wiekowe oraz uprzedzać rodziców, aby pozostały wraz z dzieckiem na sali, bo to nie „przechowalnia”. Rodzice są w saunie/na basenie/lobby barze a 5-6 letnie dziecko same na sali zabaw bez opieki dłuższy czas. Gdy zauważy brak rodzica płacze i ich szuka a pozostali rodzice nie mają wyjścia i muszą zająć sie nim i poszukać rodziców. Niedopuszczalne!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za szczegółową opinię dotyczącą pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo różnorodność oraz jakość serwowanych śniadań, a także dbałość o świeżość i temperaturę podawanych potraw. Słowa uznania dotyczące profesjonalizmu i uprzejmej postawy personelu mają dla nas wyjątkową wartość. Cieszymy się również, że wyciszenie pokoi spełniło Państwa oczekiwania i zapewniło komfortowy wypoczynek.

Z należytą uwagą przyjmujemy uwagi dotyczące funkcjonowania sali zabaw. Zgłoszone przez Państwa spostrzeżenia odnośnie zachowania starszych dzieci, a także sugestie dotyczące nadzoru oraz obecności rodziców, są dla nas bardzo istotną wskazówką. Informacje na temat sytuacji, w których młodsze dzieci pozostają bez opieki, traktujemy z pełną powagą i analizujemy pod kątem możliwych usprawnień organizacyjnych, aby zapewnić wszystkim gościom bezpieczeństwo i komfort.

Doceniamy wysokie oceny przyznane w kluczowych kategoriach oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Zadowolenie i bezpieczeństwo gości stanowią dla nas priorytet oraz inspirację do dalszego doskonalenia oferowanych usług.
Alone
Date of experience: 03/2026

Bardzo przyjemny hotel z atrakcyjną strefa spa. Natomiast moje serce skradła restauracja h12 pyszne, świeże jedzenie, wybitny tatar ale przede wszystkim rewelacyjna, miła, życzliwa, troskiwa, sympatyczna obsługa ❤️ dwie Panie kelnerki Pani Julia i niestety imienia drugiej Pani nie poznałam zasługują na szczególne uznanie❤️

Szanowna Pani,

Jest nam niezwykle miło, że zarówno komfort obiektu, jak i atrakcyjna strefa spa spełniły Pani oczekiwania i przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wizyty.

Z prawdziwą radością przyjmujemy słowa uznania skierowane pod adresem restauracji H12. Cieszymy się, że świeżość i jakość serwowanych dań, a w szczególności tatar, wyróżniły się na tle całej oferty. Szczególne znaczenie mają dla nas Pani ciepłe opinie na temat pracy zespołu w restauracji – doceniamy zauważone zaangażowanie, uprzejmość oraz troskę obsługi.

Dziękujemy również za wysokie oceny przyznane komfortowi pokoju, standardowi czystości oraz ogólnemu poziomowi obsługi, a także gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Pani satysfakcja i uznanie stanowią dla nas wyjątkową motywację do dalszego doskonalenia świadczonych usług.
Date of experience: 03/2026

Ładny hotel, miła obsługa na recepcji, w restauracji oraz na basenie. Ścianka wspinaczkowa szkoda, że taka profesjonalna (trzeba umówić się telefonicznie i ponieść dodatkową opłatę, właściwie dla profesjonalistów albo nastawionych wspinaczy a nie dla amatorów, którzy chcieliby popróbować ;))

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że docenili Państwo zarówno komfort obiektu, jak i wysoką jakość obsługi w recepcji, restauracji oraz na basenie. Tak pozytywne oceny są dla nas wyjątkowym wyróżnieniem i motywacją do utrzymywania wysokiego standardu świadczonych usług.

Z uwagą przyjmujemy spostrzeżenia dotyczące ścianki wspinaczkowej. Rozumiemy, że bardziej zaawansowany charakter tej atrakcji oraz związane z nią formalności mogą stanowić wyzwanie dla osób chcących spróbować swoich sił rekreacyjnie. Tego rodzaju opinie są dla nas cenną wskazówką do dalszego rozwijania oferty w sposób odpowiadający różnorodnym potrzebom gości.

Doceniamy także najwyższe noty przyznane pokojowi, czystości oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Państwa satysfakcja stanowi dla nas najważniejszą inspirację do dalszego doskonalenia usług.
By Abramowska
Date of experience: 03/2026

Pobyt w hotelu bardzo nam się podobał. Obsługa- bardzo miła i pomocna. Hotel piękny i te cudowne widoki- polecamy w 100 %!!!

Szanowna Pani,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno piękno obiektu, jak i niezapomniane widoki przyczyniły się do satysfakcjonujących wrażeń z wizyty. Szczególne znaczenie mają dla nas słowa uznania dotyczące uprzejmości i zaangażowania naszego zespołu – dbanie o komfort gości jest dla nas priorytetem.

Doceniamy najwyższe noty przyznane pokojowi, czystości oraz obsłudze, jak również wyrażoną gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Pa­­ństwa zadowolenie stanowi dla nas niezwykle ważną motywację do dalszego doskonalenia oferty.
Date of experience: 03/2026

Bardzo dobre jedzenie. Przyjemny basen i saunarium.
Szkoda że z menu dziecięcego w restauracji zostało wycofane spaghetti bolognese :(

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że serwowane potrawy, a także strefa basenowa i saunarium zapewniły Państwu przyjemne wrażenia i wpłynęły pozytywnie na jakość wypoczynku. Satysfakcja naszych gości z oferty kulinarnej oraz udogodnień relaksacyjnych jest dla nas niezwykle ważna i stanowi potwierdzenie skuteczności codziennych działań zespołu.

Z uwagą przyjmujemy sugestię dotyczącą menu dziecięcego i wycofania spaghetti bolognese. Takie informacje są dla nas bardzo cenne i stanowią wskazówkę przy dalszym doskonaleniu oferty restauracyjnej.

Doceniamy wysokie noty przyznane za komfort pokoju, standard czystości, obsługę oraz gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Państwa zadowolenie nieustannie motywuje nas do podnoszenia jakości świadczonych usług.