By Bryński
Date of experience: 08/2025

Kolejny świetny pobyt, to już piąty raz w GM, planujemy kolejny.

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat kolejnej wizyty w naszym hotelu.

To dla nas ogromna satysfakcja, że już po raz piąty zdecydował się Pan powrócić do GM i że każdorazowo pobyt spełnia Państwa oczekiwania.

Doceniamy wysokie oceny dotyczące komfortu pokoju, standardu czystości oraz jakości obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu oraz zapowiedź kolejnej wizyty są dla całego zespołu wyjątkowym wyróżnieniem i motywacją do dalszego utrzymywania wysokiego poziomu świadczonych usług.

Państwa satysfakcja i zaufanie są dla nas niezwykle cenne.
Date of experience: 08/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi zostały przez Państwa ocenione tak wysoko. Takie uznanie stanowi dla nas motywację do dalszej pracy nad utrzymaniem wysokiego poziomu świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
Date of experience: 08/2025

Pobyt w tym hotelu był rewelacyjny! Szczególnie zachwyciło nas jedzenie – pyszne, świeże i różnorodne, a do tego soki świeżo wyciskane, które były prawdziwym hitem każdego dnia. Dla dzieci atrakcje i animacje były doskonałą rozrywką, a baseny sprawiały, że zarówno maluchy, jak i dorośli mogli świetnie się bawić i relaksować. To miejsce, do którego na pewno chętnie wrócimy!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak entuzjastyczną opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło, że oferowane posiłki zyskały Państwa uznanie. Cieszymy się także, że atrakcje oraz animacje przygotowane dla najmłodszych zapewniły tak wiele radości, a baseny spełniły oczekiwania zarówno dzieci, jak i dorosłych.

Doceniamy przyznane najwyższe oceny we wszystkich kategoriach oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja i deklaracja powrotu są dla nas największym wyróżnieniem i nieustannie motywują nas do dalszego dbania o wysoki standard świadczonych usług.

Bardzo dobre.
Żałuję jednak, że wieczorami nie dzieją się żadne animacje dla dorosłych . W sezonie letnim , muzyka na żywo powinna być w każdy dzień weekendu. Warto pomyśleć nad bardziej angażującym doborem piosenek. Unikać tych przy których goście maja ochotę iść spać.
Świetnym pomysłem byłaby muzyka przy jacuzzi na zewnątrz .

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie tak pozytywnej opinii i wysokich ocen dotyczących pobytu w naszym hotelu. Bardzo cieszy nas, że standard pokoju, poziom czystości oraz profesjonalizm obsługi spełniły Państwa oczekiwania i wpłynęły na zadowolenie z wizyty.

Doceniamy podzielenie się spostrzeżeniami na temat wieczornych atrakcji. Rozumiemy, jak ważnym elementem letniego wypoczynku jest odpowiednia atmosfera muzyczna, również przy zewnętrznym jacuzzi, i dziękujemy za inspirujące propozycje.

Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu to dla całego zespołu ogromne wyróżnienie. Każda opinia pozwala nam lepiej dopasowywać ofertę do potrzeb gości i nieustannie rozwijać nasze usługi. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
By Pisarek
Date of experience: 08/2025

Wrażenia całą rodziną mamy bardzo pozytywne.
Jedynie sauny w tygodniu mogłyby być czynne o wcześniejszej godzinie oraz opcja wypożyczenia rowerów powinna być do zorganizowania w recepcji hotelu ponieważ spa jest czynne od godziny 9.00 a chętnie skorzystali byśmy w godzinach porannych.
Pyszne śniadania, obsługa w recepcji bardzo uprzejmą i pomocna. Dziękujemy i wrócimy 😊

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu wraz z rodziną w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że spędzili Państwo czas w pozytywnej atmosferze, a komfort pokoju oraz uprzejmość zespołu recepcji spotkały się z uznaniem. Satysfakcja z oferowanych śniadań stanowi dla nas szczególne wyróżnienie i motywuje do dalszej dbałości o wysoką jakość serwowanych posiłków.

Z uwagą przyjmujemy Państwa sugestie.
Tego typu wskazówki są dla nas bardzo cenne i pomagają nam lepiej dostosować ofertę do oczekiwań odwiedzających.

Doceniamy wysokie oceny dla standardu obsługi, komfortu pokoju oraz Państwa gotowość do polecenia obiektu innym gościom. Informacja o planowanym powrocie jest dla nas wyrazem zaufania, które jest dla całego zespołu największą motywacją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa zadowolenie pozostaje naszym priorytetem.
Date of experience: 08/2025

Byliśmy u Państwa już któryś raz z kolei i pobyt był bardzo udany. Na pewno jeszcze do Państwa wrócimy.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat kolejnego pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezmiernie miło, że odwiedzają nas Państwo regularnie i że ponowna wizyta okazała się satysfakcjonująca. Satysfakcja powracających gości to dla nas ogromne wyróżnienie i motywacja do dalszego dbania o wysoki standard świadczonych usług.

Doceniamy wysokie ocenienie komfortu pokoju oraz obsługi. Dziękujemy również za uwagi dotyczące poziomu czystości – takie sygnały są dla nas cenną wskazówką do dalszych udoskonaleń, by kolejne pobyty spełniały oczekiwania w każdym aspekcie.

Państwa deklaracja powrotu jest dla całego zespołu najlepszą rekomendacją. Cieszymy się, że planują Państwo kolejne wizyty w naszym obiekcie.
By Marcin
Date of experience: 08/2025

To nasza kolejna wizyta w Gwieździe Morza. Oczywiście jak zawsze udana i za krótka.
Bardzo fajny pomysł na vouchery na drinka i pizzę. Jedyne do czego się mogę przyczepić to reklamowane napoje bezalkoholowe w pakiecie Wakacje. Nie mówię tu o wodzie czy sokach. Te zostały wyszczególnione obok. Ale niestety nikt z obsługi hotelu nie potrafił udzielić mi informacji dlaczego nie ma tych napojów. Czy to błąd organizatora obiadokolacji czy błąd na etapie informatyczmym nie wiem tego. Wiem, że ktoś zawalił. Podkreślę, że zostały one wyszczególnione wyłącznie w pakiecie wakacje. Żadnym innym nie. Więc skoro soki były woda była wino było to gdzie było miejsce na "napoje bezalko"?? To pewnie zostanie bez odpowiedzi. A szkoda bo niesmak pozostał.
Wszystko inne jak zwykle na plus.

Szanowny Panie Marcinie,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią oraz za ponowny wybór naszego hotelu na miejsce wypoczynku.

Jest nam niezwykle miło, że każda z Pańskich wizyt spełnia oczekiwania, a wprowadzone rozwiązania, takie jak vouchery na drinka i pizzę, okazały się interesującym akcentem podczas pobytu. Państwa wysokie oceny dla komfortu pokoju, standardu czystości oraz jakości obsługi są dla całego zespołu wyjątkowym wyróżnieniem.

Doceniamy również, że podzielił się Pan uwagami dotyczącymi organizacji napojów bezalkoholowych w pakiecie Wakacje. Musimy przyznać szczerze, że to niedopatrzenie z naszej strony, za co przepraszamy. Zabrakło „:” – po słowie bezalkoholowe. Zdajemy sobie sprawę, jak istotna jest czytelność informacji oraz komfort korzystania ze wszystkich elementów oferty. Przekazane spostrzeżenia są dla nas bardzo wartościowe i stanowią ważną wskazówkę do dalszego udoskonalania usług, tak aby kolejne pobyty przynosiły wyłącznie pozytywne wrażenia.

Dziękujemy za wyrażoną gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom oraz za zaangażowanie w dzielenie się konstruktywnymi opiniami. Państwa satysfakcja oraz sugestie są dla nas bardzo ważne i motywują nas do ciągłego podnoszenia jakości świadczonych usług.
Date of experience: 08/2025

W hotelu przebywałem po raz drugi i uważam , że zasługuje na 5 gwiazdek.Pokoje są duże,przestronne i codziennie starannie sprzątane. Obsługa recepcji i kelnerska są na wysokim poziomie. Wyżywienie o które dba kucharz Krzysztof jest znakomite.Pozdrawiam menadżerów ,barmana Łukasza oraz Panie z baru na plaży , którzy robią wszystko profesjonalnie. Na pewno wrócę za rok.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią po ponownym pobycie w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno komfort i przestronność pokoi, jak i wysoki standard codziennej czystości spełniły Państwa oczekiwania. Cieszy nas również uznanie dla pracy zespołu recepcyjnego oraz kelnerskiego – takie słowa to dla nas ogromna satysfakcja.

Doceniamy szczególnie wyróżnienie jakości wyżywienia oraz profesjonalizmu całego personelu, także osób pracujących w części barowej. Państwa gotowość do powrotu oraz najwyższe oceny we wszystkich kategoriach są dla nas największym wyróżnieniem i motywacją do dalszego dbania o niezmiennie wysokie standardy obsługi.

Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.
Date of experience: 08/2025

Dobre, jedzenie przepyszne, obsluga recepcji na najwyższym poziomie.
Obsługa restauracji niestety malo kontaktowa i raczej pochmurna.
Czystość jak wyzej, bardzo kiepsko, ale czystosc toalety ogolnej na parterze przy recepcji bez zarzutu.
Nieprzyjemny zapach na schodach zewnętrznych do wejscia nr 2 na plaze.
Brudny piach w piaskownicy, pomimo świetnego wyposażenia.
Na basenie unoszacy sie nieświeży zapach, jakby z odplywow, pomimo tego, ze sam basen oraz wszystkie widoczne powierzchnie utrzymane sa w czystości.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za przekazanie szczegółowej opinii dotyczącej Państwa pobytu w naszym hotelu.

Z przyjemnością przyjmujemy pozytywne słowa na temat jakości serwowanych potraw oraz wysokiej oceny pracy recepcji. Satysfakcja w tych obszarach jest dla nas niezwykle cenna i stanowi potwierdzenie zaangażowania naszego zespołu.

Z przykrością przyjmujemy uwagi dotyczące poziomu czystości, zarówno w kwestii pokoju, jak i przestrzeni wspólnych oraz placu zabaw. Zapewnienie odpowiednich warunków higienicznych i komfortu dla wszystkich gości pozostaje naszym priorytetem, dlatego będą to dla nas istotne wskazówki do dalszej pracy.

Dziękujemy za zwrócenie uwagi na atmosferę panującą podczas obsługi w restauracji oraz na kwestie zapachu na zewnętrznych schodach i przy basenie. Tego typu sygnały pomagają nam lepiej dostosowywać ofertę oraz standardy tak, aby spełniać oczekiwania odwiedzających.

Doceniamy przekazane opinie oraz oceny w poszczególnych kategoriach. Każda konstruktywna sugestia jest dla nas źródłem inspiracji do dalszego rozwoju i podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa zadowolenie oraz komfort mają dla nas szczególne znaczenie.
By Brygier
Reviewed: 2 months ago (09/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Brak zjezdzalni dla dzieci na basenie, ten pożal sie boze plac zabaw na dworzu jedna bujaczka brudna stara powinniscie pomyslec o jakis atrakcjach dla dzieci, animacje słabe o wiele gorsze niz w innych

Szanowni Państwo,

Doceniamy przekazanie szczegółowej opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Z uwagą przyjmujemy Państwa sugestie dotyczące atrakcji dla najmłodszych gości. Rozumiemy, jak duże znaczenie dla rodzin z dziećmi mają odpowiednio przygotowane miejsca zabaw oraz różnorodne aktywności angażujące dzieci podczas pobytu.

Państwa ocena poziomu animacji dla dzieci stanowi dla nas wyraźny sygnał do dalszego rozwoju oferty w tym zakresie. Każda konstruktywna uwaga pozwala nam lepiej zrozumieć potrzeby naszych gości i wskazuje obszary wymagające usprawnień.

Dziękujemy również za pozostawione oceny dotyczące pokoju, poziomu czystości oraz obsługi. Takie informacje są dla nas ważną wskazówką do dalszej pracy nad podnoszeniem jakości świadczonych usług i komfortu wypoczynku.