Reviewed: 1 year ago (13/05/2024)
Date of experience: 05/2024

By Rosińska
Reviewed: 1 year ago (11/05/2024)
Date of experience: 03/2024

Hotel z przepysznym różnorodnym jedzeniem Basen,spa i jacuzzi zarówno te wewnątrz jak i na zewnątrz rewelacja.Bardzo miła obsługa.Napewno to nie ostatni nasz pobyt 🥰

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za Państwa recenzję i miłe słowa na temat naszego jedzenia, udogodnień i personelu. Staramy się zapewnić naszym gościom kompleksowe doświadczenie, które jest zarówno relaksujące, jak i przyjemne. Nasz zaangażowany zespół profesjonalistów ciężko pracuje, aby zapewnić wszystkim wspaniały pobyt. Mamy nadzieję, że podróż do naszego hotelu była dla Państwa przyjemna i niezapomniana i cieszymy się, że wkrótce będziemy mogli powitać Państwa ponownie.
Reviewed: 1 year ago (10/05/2024)

super

Szanowna Pani Grażyno.

Bardzo dziękuję za miłe słowa. Naszym celem jest zapewnienie wszystkim naszym gościom przyjemnie spędzonego czasu i cieszymy się, że wkrótce znów się z Państwem spotkamy.
Reviewed: 1 year ago (02/05/2024)
Date of experience: 03/2024

By B
Reviewed: 1 year ago (02/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Guest has not commented on review

Reviewed: 1 year ago (28/04/2024)
Date of experience: 02/2024

Bardzo fajny wyjazd, smaczne jedzenie, świetny pokoj zabaw i animacje dla dzieci. Duży apartament. Bezpłatny parking.

Szanowni Państwo.

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi doświadczeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobał się Państwu wspaniały pokój, pokój zabaw i animacje dla dzieci, a także pyszne posiłki. Cieszymy się również, że uznali Państwo nasz bezpłatny parking za pomocny. Dążymy do zapewnienia wysokiej jakości doświadczeń dla wszystkich naszych gości i jesteśmy wdzięczni za Państwa opinie. Zawsze miło jest słyszeć od gości, że pobyt u nas był przyjemny. Jeszcze raz dziękuję!
Date of experience: 02/2024

Bardzo dobre jedzenie,duży hotel pięknie położony.

Szanowny Panie Lorenc,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że smakowało Państwu jedzenie i doceniamy Państwa miłe słowa na temat pięknej lokalizacji naszego hotelu. Było nam niezmiernie miło gościć Pana w naszych progach i mamy nadzieję powitać Pana w najbliższej przyszłości.

super

Szanowni Państwo.

Dziękujemy, że podzieliła się Pani z nami swoimi doświadczeniami! Cieszymy się, że Państwa pobyt był super i że świetnie się Państwo bawili. Dążymy do zapewnienia wyjątkowego poziomu gościnności i stworzenia niezapomnianych wrażeń dla wszystkich naszych gości. Szczerze dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoimi przemyśleniami.

Hotel godny polecenia..

Szanowni Państwo.

Dziękujemy, że poświęcił Pan swój czas, aby zrecenzować nasz hotel. Cieszymy się, że uznał go Pan za godny polecenia. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić naszym gościom przyjemny i udany pobyt, a świadomość, że udało nam się to osiągnąć, jest dla Państwa satysfakcjonująca. Jeśli jest coś jeszcze, co możemy zrobić, aby Państwa kolejny pobyt był bardziej komfortowy, prosimy dać nam znać. Jeszcze raz dziękuję.
By Kita
Date of experience: 04/2024