By Fraszek

Jak najlepszy pozytyw

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami. Cieszymy się, że niektóre z naszych udogodnień przypadły Państwu do gustu. Jesteśmy dumni z tworzenia komfortowego i przyjaznego środowiska dla wszystkich naszych gości. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa opinię i cieszymy się, że wkrótce będziemy mogli powitać Państwa ponownie.
By Aneta Neufeld
Date of experience: 04/2024

Nasz numero uni w tej części wybrzeża. Wysokiej jakości standard, przyjechaliśmy rodzinnie drugi raz po 3 latach i poziom zdecydowanie utrzymany. Czyste duże pokoje, pyszne jedzenie, wspaniałe widoki z okna, świetna Pani Animatorka, przemiła obsługa i super saunarium. Gdyby chcieć się do czegokolwiek doczepić, to w basenie rekreacyjnym trochę czuć zapach pleśni i grzyba, więc to chyba jedyny słaby punkt, ale zakładam, że da się coś z tym zrobić. Bardzo polecam i z pewnością wrócimy!

Szanowna Pani Aneto.

Bardzo się cieszymy, że Pani i Pani rodzina spędziliście u nas wspaniały czas. Dziękujemy, że zechcieli Państwo podzielić się z nami swoimi pozytywnymi doświadczeniami. Państwa miłe słowa na temat naszych pokoi, jedzenia, widoków i obiektów rekreacyjnych są bardzo mile widziane. Staramy się zapewnić wyjątkowe wrażenia wszystkim naszym gościom i cieszymy się, że mogliśmy spełnić Państwa oczekiwania.
Jeszcze raz dziękujemy, że byli Państwo naszymi gośćmi i mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie w przyszłości.
By Słaby

ok

By Rosińska
Reviewed: 2 years ago (11/05/2024)
Date of experience: 03/2024

Hotel z przepysznym różnorodnym jedzeniem Basen,spa i jacuzzi zarówno te wewnątrz jak i na zewnątrz rewelacja.Bardzo miła obsługa.Napewno to nie ostatni nasz pobyt 🥰

Szanowni Państwo.

Dziękujemy za Państwa recenzję i miłe słowa na temat naszego jedzenia, udogodnień i personelu. Staramy się zapewnić naszym gościom kompleksowe doświadczenie, które jest zarówno relaksujące, jak i przyjemne. Nasz zaangażowany zespół profesjonalistów ciężko pracuje, aby zapewnić wszystkim wspaniały pobyt. Mamy nadzieję, że podróż do naszego hotelu była dla Państwa przyjemna i niezapomniana i cieszymy się, że wkrótce będziemy mogli powitać Państwa ponownie.
Reviewed: 2 years ago (10/05/2024)

super

Szanowna Pani Grażyno.

Bardzo dziękuję za miłe słowa. Naszym celem jest zapewnienie wszystkim naszym gościom przyjemnie spędzonego czasu i cieszymy się, że wkrótce znów się z Państwem spotkamy.
Reviewed: 2 years ago (02/05/2024)
Date of experience: 03/2024

By B
Reviewed: 2 years ago (02/05/2024)
Date of experience: 04/2024

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 years ago (28/04/2024)
Date of experience: 02/2024

Bardzo fajny wyjazd, smaczne jedzenie, świetny pokoj zabaw i animacje dla dzieci. Duży apartament. Bezpłatny parking.

Szanowni Państwo.

Dziękujemy, że zechciał Pan podzielić się z nami swoimi doświadczeniami z pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobał się Państwu wspaniały pokój, pokój zabaw i animacje dla dzieci, a także pyszne posiłki. Cieszymy się również, że uznali Państwo nasz bezpłatny parking za pomocny. Dążymy do zapewnienia wysokiej jakości doświadczeń dla wszystkich naszych gości i jesteśmy wdzięczni za Państwa opinie. Zawsze miło jest słyszeć od gości, że pobyt u nas był przyjemny. Jeszcze raz dziękuję!
Reviewed: 2 years ago (27/04/2024)
Date of experience: 02/2024

Bardzo dobre jedzenie,duży hotel pięknie położony.

Szanowny Panie Lorenc,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się opinią na temat ostatniego pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że smakowało Państwu jedzenie i doceniamy Państwa miłe słowa na temat pięknej lokalizacji naszego hotelu. Było nam niezmiernie miło gościć Pana w naszych progach i mamy nadzieję powitać Pana w najbliższej przyszłości.