Date of experience: 01/2024

Czysto,miła kompetentna obsługa,bardzo ładne położenie hotelu,

Szanowni Państwo,

bardzo dziękujemy za Państwa miłe słowa na temat naszego hotelu. Cieszy nas, gdy goście doceniają naszą gościnę. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić wszystkim gościom przyjemny pobyt u nas, a Państwa opinie pomagają nam upewnić się, że zapewniamy wysoki poziom wrażeń wszystkim odwiedzającym. Jeszcze raz dziękujemy za Państwa recenzję i zapraszamy ponownie.
By Spalik

Siper

By Kinsner

By Xxx

Date of experience: 01/2024

Cudowny pobyt. Obsługa na najwyższym poziome. Serdecznie polecam.

Szanowni Państwo,

dziękujemy za miłą recenzję pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobał się Państwu nasz serwis. Pańska opinia jest bardzo cenna i to zaszczyt wiedzieć, że polecacie Państwo nasz hotel.
Dziękujemy za wybranie naszego Resortu i mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Państwa ponownie!
By Klimkowski

By Barej Kuczyńska
Group
Date of experience: 01/2024

Strefa spa zaniedbana. Jakuzi na zewnątrz nie do użytku

Szanowny Pani,

dziękujemy, że poświęciła Pan swój czas, aby podzielić się z nami swoimi doświadczeniami. Doceniamy Państwa opinie i przykro nam, że Państwa pobyt w naszym spa nie był tak satysfakcjonujący, jak byśmy sobie tego życzyli. W Strefie Spa staramy się zapewnić naszym gościom jak najlepszą obsługę i atmosferę, dlatego żałujemy, że nie spełniliśmy Państwa oczekiwań. Z pewnością weźmiemy to pod uwagę podczas naszych ciągłych procesów doskonalenia. Jeszcze raz dziękujemy za podzielenie się z nami swoimi doświadczeniami.
Reviewed: 2 years ago (08/11/2023)

By Iwona
Reviewed: 2 years ago (31/10/2023)

Wspaniały pobyt.Polecam wszystkim.

Reviewed: 2 years ago (27/10/2023)
Date of experience: 10/2023

Super pobyt, oby jak najwięcej takich miejsc. Jeden jedyny minus to tylko jeden ekspres do kawy w restauracji, co generuje kolejkę niezadowolonych gości, czekających na kawę (w weekend).