By Lemska
Date of experience: 02/2026

jesteśmy zadowoleni, na pewno wrócimy kolejny raz

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno komfort pokoju, standard czystości, jak i poziom obsługi spełniły Państwa oczekiwania. Satysfakcja naszych gości oraz wyrażona chęć powrotu stanowią dla nas szczególne wyróżnienie i motywują nasz zespół do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług.

Doceniamy również najwyższe oceny oraz gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Państwa zadowolenie jest dla nas najważniejsze i nieustannie inspiruje nas do doskonalenia oferty.
Date of experience: 02/2026

Raczej nie wrócimy. Pojechaliśmy z dzieckiem skorzystać głównie ze strefy basenowej, która była za mała. Basen rodzinny był tłumnie oblegany przez wszystkich. A basen pływacki był za zimny.

Szanowni Państwo,

Z przykrością przyjmujemy informację, że doświadczenia związane z użytkowaniem strefy basenowej nie spełniły Państwa oczekiwań. Rozumiemy, jak istotna była dla Państwa możliwość komfortowego korzystania z rodzinnego basenu, zwłaszcza podczas wyjazdu z dzieckiem. Zgłoszenie dotyczące zarówno wielkości strefy, dużej liczby osób, jak i temperatury wody w basenie pływackim jest dla nas bardzo ważną wskazówką do dalszych analiz i udoskonaleń.

Doceniamy również Państwa oceny w pozostałych kategoriach oraz podkreślenie wysokiego standardu czystości i jakości obsługi. Każda opinia jest dla nas cennym źródłem wiedzy i inspiracją do stałego podnoszenia poziomu oferowanych usług, aby lepiej odpowiadać na oczekiwania Gości. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
Date of experience: 02/2026

Serdeczne podziękowania dla pana Łukasza z Lobby Baru. Bardzo ciekawie opowiedział o swojej pracy barmana jak i warsztaty w jego wykonaniu drinków przypadły rodzinie do gustu.

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że warsztaty oraz opowieści barmana z Lobby Baru wywarły na Państwu tak pozytywne wrażenie i zostały docenione przez całą rodzinę. Szczególne uznanie dla zaangażowania naszego personelu ma dla nas ogromną wartość.

Doceniamy również przyznane najwyższe oceny dotyczące komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom stanowi dla naszego zespołu wyjątkowe wyróżnienie i motywację do dalszego doskonalenia oferty.
Reviewed: 6 weeks ago (22/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Bardzo przyjazne otoczenie obiektu. Plaża kilka kroków od hotelu. Komfortowy, czysty pokój. Bardzo dobry serwis (zarówno ten sprzątający, jak i obsługujący śniadania/obiadokolacje). Przepyszne posiłki, każdy znajdzie coś dla siebie. Świetna strefa wellness (zarówno baseny, jak i strefa saun). Świetna sala zabawa dla dzieci. Bardzo przyjemny lobby bar. Polecam! Na pewno wrócimy!

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją szczegółową opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że otoczenie obiektu, dogodna lokalizacja tuż przy plaży oraz komfort i czystość pokoju spełniły Państwa oczekiwania. Szczególne znaczenie ma dla nas także uznanie dla pracy naszego zespołu sprzątającego oraz obsługi podczas posiłków, która każdego dnia dokłada wszelkich starań, by zapewnić najwyższy poziom usług.

Cieszy nas pozytywna opinia dotycząca oferty kulinarnej, różnorodności posiłków oraz jakości serwowanych dań. Równocześnie dziękujemy za słowa uznania dla strefy wellness, zarówno części basenowej, jak i saun, a także sali zabaw dla dzieci i atmosfery panującej w lobby barze.

Doceniamy najwyższe oceny w kluczowych kategoriach oraz wyrażoną gotowość polecenia naszego hotelu innym gościom. Państwa deklaracja powrotu to dla nas największa motywacja do dalszego podnoszenia poziomu świadczonych usług.
Reviewed: 6 weeks ago (22/02/2026)

Bardzo pozytywne

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że Państwa wrażenia z wizyty były tak pozytywne, a także że komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi zostały ocenione najwyżej.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejszą motywacją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług.
By Pakusa
Reviewed: 6 weeks ago (21/02/2026)

Bardzo dobrze

Szanowni Państwo,

Bardzo się cieszymy, że Państwa pobyt w naszym hotelu został oceniony tak wysoko i spełnił oczekiwania w kluczowych aspektach.

Doceniamy wyróżnienie komfortu pokoju, standardu czystości oraz jakości obsługi, a także deklarację polecenia naszego obiektu innym. Takie opinie są dla całego zespołu wyjątkową motywacją do dalszej pracy nad utrzymaniem najwyższych standardów.

Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejszą inspiracją do dalszego doskonalenia oferty i dbania o komfort wszystkich gości.
Reviewed: 6 weeks ago (21/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Pobyt w hotelu rewelacyjny i przewyższył moje oczekiwania. Mnóstwo atrakcji dla dzieci, woda w basenie czysta i ciepła, dzieci z radością spędzały czas w basenie. Animatorzy zadbali o atrakcyjność pobytu z dziećmi. Sala zabaw była dodatkowym atutem. Dzieci były zachwycone. Śniadania i obiadokolacje rewelacyjne i bardzo smaczne, a różnorodność przygotowywanych posiłków zachęcała nie tylko dzieci do popróbowania, ale i dorosłych. To wszystko zasługuje na ogromne uznanie osób, które włożyły dużo wysiłku, aby wszystko wyglądało apetycznie i zachęcało do popróbowania. Pokój czysty i komfortowy, obsługa hotelowa miła i uprzejma począwszy od pierwszych chwil pobytu. Jestem pod wrażeniem profesjonalizmu i wzorcowego przygotowania wszystkich aspektów pobytu. Hotel godny polecenia i z ogromną przyjemnością rekomenduję go wszystkim moim znajomym i rodzinie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za tak szczegółową i pełną uznania opinię na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że oferta atrakcji dla dzieci, standard czystości wody oraz temperatura basenu przyczyniły się do zadowolenia najmłodszych gości i zapewniły im radosny czas podczas wizyty. Z satysfakcją przyjmujemy także słowa uznania dotyczące pracy animatorów i przygotowania sali zabaw, która okazała się dodatkowym udogodnieniem dla Państwa rodziny.

Doceniamy bardzo pozytywną ocenę serwowanych śniadań i obiadokolacji oraz różnorodności przygotowywanych posiłków. To dla naszego zespołu szczególne wyróżnienie, że sposób podania dań, ich smak oraz estetyka prezentacji zachęcała zarówno dzieci, jak i dorosłych do wspólnego odkrywania kulinarnych propozycji.

Jesteśmy wdzięczni za podkreślenie wysokiego standardu czystości i komfortu pokoju oraz za przyjazne słowa skierowane do całej obsługi hotelowej. Profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego gościa są wartościami, którym poświęcamy szczególną uwagę w codziennej pracy.

Państwa rekomendacja oraz najwyższe noty we wszystkich kluczowych kategoriach stanowią dla nas szczególną motywację do dalszego doskonalenia oferty i rozwijania standardów obsługi, by każdy kolejny pobyt spełniał nawet najwyższe oczekiwania.
Reviewed: 6 weeks ago (19/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Jest nam bardzo miło, że przyznali Państwo najwyższe oceny za komfort pokoju, standard czystości oraz poziom obsługi. Państwa pozytywna ocena stanowi dla naszego zespołu wyjątkowe wyróżnienie i motywację do nieustannego doskonalenia jakości świadczonych usług.

Doceniamy również gotowość do polecenia naszego obiektu innym osobom. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejszą inspiracją do dalszego rozwoju oferty.
By Krzysztof
Reviewed: 6 weeks ago (19/02/2026)
Date of experience: 02/2026

doskonałe śniadania i jedzenie w restauracji

Szanowny Panie,

Jest nam niezwykle miło, że śniadania oraz posiłki serwowane w restauracji przypadły Panu do gustu i spełniły oczekiwania smakowe. Satysfakcja kulinarna naszych gości jest dla nas bardzo ważna, dlatego cieszy nas tak pozytywna ocena w tym zakresie.

Doceniamy również przyznanie najwyższych not w kategoriach komfortu pokoju, czystości oraz jakości obsługi, jak i wyrażoną gotowość do polecenia naszego hotelu innym osobom. Pańskie zadowolenie stanowi dla nas najlepszą motywację do dalszego doskonalenia oferty i utrzymywania wysokiego standardu świadczonych usług.
Reviewed: 6 weeks ago (17/02/2026)
Date of experience: 02/2026

Jak zawsze było cudnie. Odpoczynek na najwyższym poziomie. Super jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat kolejnego pobytu w naszym hotelu.

Jest nam ogromnie miło, że mogliśmy ponownie zapewnić Państwu wypoczynek na satysfakcjonującym poziomie i że bogactwo kulinarnej oferty znalazło uznanie w Państwa oczach. Tak pozytywne słowa są dla nas szczególnym wyróżnieniem, a powrót naszych gości jest najlepszym potwierdzeniem skuteczności naszych starań.

Doceniamy również najwyższe oceny przyznane komfortowi pokoju, poziomowi czystości oraz jakości obsługi, a także deklarację gotowości polecenia naszego hotelu innym osobom. Państwa zadowolenie stanowi dla nas nieustającą motywację do dalszego podnoszenia standardów świadczonych usług.