Reviewed: 2 months ago (09/08/2025)

Oko

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że wszystkie najważniejsze aspekty – komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi – zostały przez Państwa ocenione najwyżej. Tak wysoka ocena oraz gotowość do polecenia naszego obiektu są dla nas wyjątkową motywacją do dalszego dbania o wysoką jakość świadczonych usług.

Państwa satysfakcja pozostaje dla nas priorytetem.
Reviewed: 2 months ago (09/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Naprawdę super miejsce, obsługa uśmiechnięta i pomocna . Jedzenie przepyszne . Dziecko zadowolone .

Szanowni Państwo,

Jest nam niezwykle miło, że oceniają Państwo nasz obiekt tak pozytywnie oraz że docenili Państwo uśmiech i zaangażowanie naszego zespołu. Cieszymy się, że oferowane posiłki spotkały się z uznaniem, a Państwa dziecko również było zadowolone z pobytu.

Wysokie noty za czystość, standard pokoju oraz jakość obsługi są dla nas szczególnie ważne i motywują cały zespół do dalszego dbania o komfort naszych gości. Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu jest dla nas wyjątkowo cennym wyróżnieniem. Państwa satysfakcja jest dla nas priorytetem.
By Iwona

Fantastic time

Szanowna Pani Iwono,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.

Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był dla Pani wspaniałym doświadczeniem. Satysfakcja naszych Gości to dla nas największa motywacja do dalszej pracy na najwyższym poziomie.

Jesteśmy wdzięczni za wysokie oceny w każdej kategorii. Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie.
Date of experience: 08/2025

Guest has not commented on review

Szanowni Państwo,

Bardzo się cieszymy, że ocenili Państwo komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi na najwyższym poziomie. Takie uznanie jest dla całego zespołu wyjątkowym wyróżnieniem i stanowi motywację do dalszego podnoszenia poziomu świadczonych usług.

Doceniamy również Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym gościom. Państwa zadowolenie i pozytywna rekomendacja są dla nas niezwykle ważne i utwierdzają nas w przekonaniu, że tworzymy miejsce sprzyjające udanemu wypoczynkowi.
Date of experience: 08/2025

Przytulnie, spokojnie, relaks, brak tłumów o hałasu w hotelu

Szanowni Państwo,

Cieszymy się, że mogli Państwo docenić kameralną atmosferę, panujący spokój oraz możliwość wypoczynku z dala od zgiełku i tłumu. Państwa zadowolenie oraz satysfakcja z relaksu w naszym obiekcie są dla nas szczególnie ważne.

Doceniamy również wysokie oceny, które przyznali Państwo za czystość, obsługę oraz komfort pokoju. Takie opinie motywują nas do nieustannego dbania o wysoki standard świadczonych usług.

Państwa gotowość do polecenia naszego hotelu innym gościom ma dla nas ogromne znaczenie i utwierdza nas w przekonaniu, że tworzymy miejsce sprzyjające pełnemu wypoczynkowi.
Date of experience: 08/2025

Generalnie jesteśmy zadowoleni z położenia hotelu, plaży i apartamentu. Wyżywienie też smaczne, zwłaszcza zupy. Wina do kolacji dla mnie nie do przełknięcia.
Masaże ok ale bez szału.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za przekazanie opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że lokalizacja obiektu, bliskość plaży oraz standard apartamentu wpłynęły pozytywnie na Państwa wrażenia. Miło nam również, że docenili Państwo jakość serwowanych potraw, co jest dla nas dodatkową motywacją do dalszego dbania o wysokie standardy gastronomiczne.

Z uwagą przyjmujemy Państwa sugestie dotyczące wyboru win serwowanych do kolacji oraz poziomu realizowanych masaży. Tego typu spostrzeżenia są dla nas wartościowym źródłem informacji i wskazują obszary, które wymagają dalszego doskonalenia, by jak najlepiej odpowiadać na oczekiwania naszych gości.

Dziękujemy także za wystawione oceny w pozostałych kategoriach, zwłaszcza za wysokie noty dla apartamentu oraz obsługi. Państwa satysfakcja i gotowość do polecenia naszego obiektu są dla nas bardzo ważne i inspirują do dalszej pracy nad jakością świadczonych usług.
By Owczarek
Reviewed: 2 months ago (07/08/2025)

Jest OK SUPER

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie tak pozytywnej opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że wszystkie najważniejsze aspekty – komfort pokoju, standard czystości oraz jakość obsługi – spełniły Państwa oczekiwania i wpłynęły na ogólne, pozytywne wrażenia z wizyty.

Państwa wysokie oceny oraz gotowość do polecenia naszego obiektu są dla nas wyjątkową motywacją do dalszej pracy nad utrzymaniem najwyższych standardów świadczonych usług. Państwa satysfakcja jest dla nas najważniejsza.
Reviewed: 2 months ago (07/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Piękny hotel, bardzo blisko morza, pyszne jedzenie.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam ogromnie miło, że lokalizacja obiektu tak blisko morza oraz atrakcyjność samego hotelu przyczyniły się do pozytywnych wrażeń. Szczególne znaczenie ma dla nas również uznanie dla jakości naszej kuchni – Państwa słowa motywują nas do dalszego dbania o wysokie standardy serwowanych dań.

Doceniamy wysokie oceny dla standardu czystości, jakości obsługi oraz komfortu pokoju. Państwa gotowość do polecenia naszego obiektu innym jest dla całego zespołu ogromnym wyróżnieniem i inspiracją do dalszego podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa satysfakcja pozostaje dla nas najważniejsza.
By Wygas
Reviewed: 2 months ago (06/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Ogólnie pobyt udany, jedzenie smaczne, udogodnienia w postaci basenu czy sali zabaw na plus. Rozczarowaliśmy się potraktowaniem czworonogów ( brak posłania, przysmaku czy chociażby miski), w innych hotelach psy dostają nawet zabawki co jest bardzo miłe.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Cieszymy się, że czas spędzony w naszym obiekcie uznali Państwo za udany – szczególnie doceniamy słowa uznania wobec serwowanych posiłków, jak również pozytywną ocenę za udogodnienia, takie jak basen i sala zabaw. To dla nas bardzo ważne, że te elementy wpłynęły korzystnie na Państwa wrażenia.

Ze szczególną uwagą przyjmujemy sugestie dotyczące standardu obsługi gości podróżujących z czworonogami. Państwa doświadczenia stanowią dla nas cenne źródło wskazówek do rozwoju i lepszego dopasowania naszych usług do potrzeb wszystkich gości.

Dziękujemy również za wystawione oceny w pozostałych kategoriach oraz deklarację gotowości do polecenia naszego hotelu innym. Każda sugestia oraz przekazane opinie motywują nas do dalszego doskonalenia oferty oraz podnoszenia jakości świadczonych usług. Państwa satysfakcja jest dla nas niezwykle ważna.
Reviewed: 2 months ago (06/08/2025)
Date of experience: 08/2025

Lokal godny polecenia począwszy od wyglądu z ulicy super wystroju wnętrza sali oraz bardzo miłej i kompetentnej obsłudze. Jedzenie pyszne godne polecenia. Ceny przystępne a porcje bardzo dużo. Będąc we Władysławowie nie zapomnij odwiedzić tego lokalu.

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za podzielenie się tak pozytywną opinią na temat wizyty w naszym obiekcie.

Jest nam niezwykle miło, że zarówno wygląd zewnętrzny, wystrój wnętrza, jak i atmosfera panująca w sali wywarły na Państwu tak dobre wrażenie. Słowa uznania dla pracy naszego zespołu, a także wysokie oceny za jakość obsługi i standard czystości, są dla nas wyjątkowo cenne i motywują nas do dalszego podnoszenia poziomu usług.

Cieszymy się, że serwowane dania oraz wielkość porcji spotkały się z Państwa uznaniem, a relacja jakości do ceny została oceniona bardzo wysoko. Państwa gotowość do polecenia naszego lokalu innym oraz zachęta do odwiedzenia podczas pobytu we Władysławowie są dla nas największym wyróżnieniem. Państwa satysfakcja pozostaje naszym priorytetem.