Reviewed: 2 years ago (03/08/2023)
Date of experience: 07/2023

blisko Morza.. wlasne dojscie na plaże..

Dziękuję za recenzję. Cieszymy się, że podobał Ci się nasz pobyt i bliskość morza oraz dostęp do prywatnej plaży. Staramy się zapewnić naszym gościom niezapomniane wrażenia i cieszymy się, że mogliśmy to zrobić dla Ciebie. Jeszcze raz dziękujemy za opinię!
Date of experience: 07/2023

Bardzo ladny osrodek, jedzenie smaczne i roznorodne. Pokoje przestronne i czyste.

Droga Elu,

Dziękujemy za miłe słowa o naszym pięknym ośrodku, pysznym i urozmaiconym jedzeniu oraz przestronnych i czystych pokojach. Cieszymy się, że byłaś zadowolona z pobytu u nas. W hotelu Bardzo staramy się zapewnić przyjemne wrażenia wszystkim naszym gościom i cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję, że rozważą Państwo ponowny pobyt u nas w przyszłości.
Date of experience: 06/2023

Hotel na wysokim poziomie, jedzenie bardzo smaczne, pokoje wygodne i czyste, atrakcje dla dzieci

Droga Joanno,

Cieszymy się, że miałaś przyjemny pobyt w naszym hotelu. Cieszymy się, że podobał Ci się wysoki poziom usług, pyszne jedzenie, wygodne i czyste pokoje oraz zajęcia dla dzieci. Doceniamy miłe słowa i dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji.

W naszym hotelu staramy się zapewnić wyjątkowe wrażenia z pobytu dla wszystkich naszych gości. Mamy nadzieję, że będziemy mogli służyć Ci pomocą w przyszłości, abyś mógł ponownie cieszyć się niezapomnianym pobytem u nas.

Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam

Drogi Tomaszu,

Dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się, że podobał Ci się pobyt u nas i doceniamy Twoją rekomendację. W hotelu staramy się zapewnić doskonałą obsługę i komfortowy pobyt. Mamy nadzieję, że wkrótce powitamy Cię ponownie!
Date of experience: 07/2023

Guest has not commented on review

Date of experience: 07/2023

Guest has not commented on review

Alone
Date of experience: 07/2023

Z pobytu weekendowego można nie wychodzić z hotelu i się nie nudzić.
Rewelacja!
Hotel super pod każdym względem.
Dla dzieci super zajęcia spa i basen

Date of experience: 07/2023

Bardzo fajne miejsce.Pyszne jedzenie,przemiła obsługa,czyściutko i super pomysł na strefę bez dzieci w jadalni. Minus za brak wygodnych mebli balkonowych.

Date of experience: 06/2023

Bardzo przyjemny pobyt, w przyjemnym miejscu, blisko plaży. Bardzo smaczne, różnorodne śniadania, animacje dla dzieci, basen, sala zabaw.

By Stoltmann

Serdecznie polecam ☺️