Reviewed: 2 years ago (17/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Super hotel ,wygodny blisko morza .

Drogi Jankowski,

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu i pozytywną recenzję. Cieszymy się, że hotel jest wygodny i znajduje się blisko morza. Każdego dnia staramy się, aby pobyt naszych gości był przyjemny i niezapomniany, i cieszymy się, że Twoje doświadczenie było pozytywne. Dziękujemy za miłe słowa!
Reviewed: 2 years ago (17/06/2023)

Polecam

Reviewed: 2 years ago (16/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Guest has not commented on review

By Chojnacki
Reviewed: 2 years ago (16/06/2023)

Byłem 7 raz sieć opis jest zbędny ,😉 jeden mankamenty to brak strefy plażowej
Drink baru i leżaków

Fajne strefy tego typu są Radisson i wave Międzyzdroje

Drogi Błażeju,

Dziękujemy za recenzję. Doceniamy Twoje komentarze i opinie, ponieważ pomagają nam one w dalszym doskonaleniu naszych usług. Cieszymy się, że zatrzymałeś się u nas wiele razy i mamy nadzieję, że wrócisz ponownie w przyszłości! Chociaż rozumiemy, że niektórzy z naszych Gości mogą cieszyć się dostępem do plaży w innych hotelach, wierzymy, że nasze udogodnienia (otwarcie Beach Bar ze strefą leżakową wyłącznie dla naszych Gości - start 25 czerwiec) oferują wyjątkowe i cenne doświadczenie dla wszystkich naszych Gości. Jeszcze raz dziękujemy za recenzję.
Reviewed: 2 years ago (15/06/2023)
Date of experience: 06/2023

Świetny basen i pub na dachu

Droga Anno,

Dziękujemy za pozytywną recenzję! Cieszymy się, że basen i bar na dachu przypadły Ci do gustu. Staramy się, aby pobyt naszych Gości był jak najbardziej przyjemny i niezapomniany, dlatego cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania! Dziękujemy za miłe słowa.
By K.T.
Reviewed: 2 years ago (09/05/2023)
Date of experience: 05/2023

Bardzo dobra lokalizacja, smaczne jedzenie, miła obsługa, sporo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Polecam

Droga K.T.,

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby zrecenzować swój pobyt u nas! Cieszymy się, że podobała Ci się nasza doskonała lokalizacja, pyszne jedzenie, przyjazna obsługa i mnóstwo zajęć zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Staramy się, aby wszyscy nasi goście mieli jak najlepsze doświadczenia i cieszymy się, że mogliśmy Ci je zapewnić!
Reviewed: 2 years ago (08/05/2023)
Date of experience: 04/2023

dobre jedzenie i lokalizacja, czysto i przyjemnie.

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że zarówno jedzenie, jak i lokalizacja naszego hotelu przypadły Państwu do gustu, podobnie jak czystość. W naszym hotelu staramy się, aby wszyscy nasi Goście mieli przyjemny i komfortowy pobyt. Czekamy na Państwa kolejną wizytę!
By Kowalski
Reviewed: 2 years ago (07/05/2023)

Bardzo dobre

Drogi Panie Kowalski,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na zrecenzowanie swojego pobytu w naszym hotelu. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że miałeś u nas miłe doświadczenia! Jesteśmy dumni z zapewnienia jak najlepszej obsługi i doceniamy Twoją opinię. Jeszcze raz dziękujemy za wybranie nas i mamy nadzieję powitać Cię ponownie w przyszłości!
Reviewed: 2 years ago (07/05/2023)
Date of experience: 04/2023

Guest has not commented on review

Reviewed: 2 years ago (06/05/2023)
Date of experience: 04/2023

Jesteśmy bardzo zadowoleni. Jeden z lepszych hoteli, które mieliśmy przyjemność odwiedzić. Kilka malutkich minusików np. Pani, która sprzata punkt 11 już wchodziła do pokoju (mimo że czekaliśmy na zmianę pokoju - kiepska komunikacja), drugi, ze na dwa dni musieliśmy zmienić pokój (rozumiem, że to nasza wina bo chcieliśmy przedłużyć pobyt, ale w innych hotelach nigdy nie byliśmy przenoszeni).

Dziękujemy za poświęcenie czasu, aby podzielić się z nami swoim doświadczeniem. Cieszymy się, że pobyt był ogólnie udany! Staramy się, aby wszyscy nasi Goście mieli przyjemne i komfortowe doświadczenia, więc przykro nam słyszeć, że podczas pobytu pojawiły się pewne problemy. Rozumiemy, że mogły wystąpić błędy w komunikacji, ale zawsze ciężko pracujemy, aby zapewnić doskonałą obsługę wszystkim naszym Gościom. Jeszcze raz dziękujemy za Twoją opinię i mamy nadzieję, że rozważysz ponowny pobyt u nas wkrótce!