harry’s home Bischofshofen hotel logohotel logo

Reviewed: 2 years ago (11/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Einfach sehr angenehmes Ambiente.

Lieber Hans-Joachim!
Vielen Dank für deine tolle Bewertung. Schön, dass es dir bei uns gefallen hat. Hoffentlich bis bald! Dein harry's home Team in Bischofshofen
By Birgit
Reviewed: 2 years ago (10/03/2024)
Date of experience: 02/2024

Sehr gut ausgestattetes Zimmer!

Liebe Birgit!
Reviewed: 2 years ago (09/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Alles prima, gerne wieder.

Reviewed: 2 years ago (09/03/2024)

Sehr zufrieden wahr toll

Liebe Michaela!

Einwandfreie Unterkunft

Lieber Peter!
By WS-Service GmbH
Date of experience: 03/2024

Zentral gelegen schöner Ort mit vielen Aktivitäten.

Lieber Walter!

sehr gut - vielen Dank

Lieber Gian!
By Heidinger
Reviewed: 2 years ago (07/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Herzlichen Dank für die Freudlichkeit!

Liebe Heidi!
Reviewed: 2 years ago (07/03/2024)
Date of experience: 03/2024

Chambre très agréable mais impossible de dormir avec le passage des trains

Thank you for your feedback. We are sorry to hear that you couldn't sleep. In general you can not hear the trains if the window remains closed. Just ask for a room to another side next time. We look forward to another stay with us. Your harry's home Team in Bischofshofen
Reviewed: 2 years ago (06/03/2024)

Ich war sehr zufrieden

Lieber Karl-Heinz!