HCC TABER hotel logohotel logo

By Patrizio Galbiati camera 403
Reviewed: 2 years ago (21/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Bene che può migliorare, non mi è mai stato chiesto da nessuno se andava bene il soggiorno, queste domande andavano fatte li!

Gentile ospite,
Grazie per aver condiviso la sua esperienza presso l'Hotel HCC Taber. Ci dispiace sentire che non abbia ricevuto domande sul suo soggiorno. Di solito inviamo un questionario automatico all'arrivo per assicurarci che tutto sia stato di suo gradimento. Ci scusiamo sinceramente se non lo ha ricevuto. Apprezziamo i suoi commenti, che ci aiutano a migliorare. Speriamo di poterlo accogliere nuovamente per offrirle un'esperienza migliore.
Cordiali saluti,
Joan Fuentes
Direttore dell'Hotel HCC Taber, Barcellona
By Raisa Galper
Reviewed: 2 years ago (21/08/2023)
Date of experience: 08/2023

Very positive experience. Will stay there again.

Dear guest,
We're delighted to hear that you had a very positive experience during your stay at Hotel HCC Taber. Your satisfaction is our top priority, and we can't wait to welcome you back for another wonderful stay in the future.
Warm regards,
Joan Fuentes, Manager HCC Taber
Reviewed: 2 years ago (20/08/2023)

また利用したいと思います

Dear guest,
Thank you for your kind words and for considering Hotel HCC Taber for your future visits. We are delighted to hear that you had a positive experience during your stay. Our team looks forward to welcoming you back and providing you with another enjoyable stay. If you have any specific preferences for your next visit, please feel free to let us know. We appreciate your support and hope to see you again soon.
Kind regards,
Date of experience: 08/2023

Very nice liked room and close to everything

Dear guest,
Thank you for your brief but wonderful feedback on your recent stay at Hotel HCC Taber. We're delighted to read that you enjoyed your room and appreciated our central location. If you have any suggestions for further improvement or specific highlights you'd like to share, please don't hesitate to let us know. We hope to have the pleasure of welcoming you back in the future.
Best regards,

Very good

Dear guest,
Thank you for the time spent sharing with us the evaluation of your experience.
We are so happy to read that your stay fulfiled your expectations.
Kind regards,
By Lourdes

Todo muy bien

Estimada clienta,
Muchas gracias por haber elegido el HCC Taber para alojarse durante su reciente estancia en la ciudad y por la alta valoración que nos ha otorgado.
Nos alegra mucho saber que disfrutó de su estancia.
Esperamos recibirla de nuevo.
Un afectuoso saludo.
By Adrian
Reviewed: 2 years ago (18/08/2023)

Buena.

Estimada clienta,
Muchas gracias por haber elegido el HCC Taber para alojarse durante su reciente estancia en la ciudad.
Nos alegra mucho saber que disfrutó de su estancia.
Esperamos recibirle de nuevo en un futuro.
Atetnamente.
By T. Fisher
Reviewed: 2 years ago (18/08/2023)

Très bien

Un grand merci d'avoir partagé votre avis succinct sur votre séjour à l'Hôtel HCC Taber. Nous sommes ravis de voir que vous avez apprécié votre expérience chez nous. Si vous avez des commentaires plus détaillés à partager ou si vous avez des suggestions pour améliorer votre prochain séjour, n'hésitez pas à nous le faire savoir. Nous espérons avoir le plaisir de vous accueillir à nouveau bientôt.
Joan Fuentes, Directeur HCC taber
By Elisabet
Reviewed: 2 years ago (17/08/2023)
Date of experience: 07/2023

Muy buena

Estimada clienta,
Esperamos recibirle de nuevo en breve.
Un afectuoso saludo.
By Cecilia
Reviewed: 2 years ago (17/08/2023)

Buena

Apreciada clienta,
¡Agradecemos mucho su amable reseña! Nos alegra saber que su experiencia en el Hotel HCC Taber fue positiva. Siempre nos esforzamos por brindar un servicio excepcional y una estancia agradable a nuestros huéspedes. Si en el futuro decide visitar Barcelona nuevamente, estaremos encantados de recibirle una vez más en nuestro hotel. ¡Esperamos que tenga un maravilloso día!
Atentamente,
Joan Fuentes, Dirección HCC taber