By Sabine
Reviewed: 4 days ago (03/01/2026)
Date of experience: 12/2025

Top studio direct in centrum met mooi uitzicht op de burcht

By Jacob
Reviewed: 1 week ago (31/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Nous avons passé un très bon séjour, le meilleur était le spa. Merci !

Suite à votre commentaire, nous vous disons merci d’avoir pris le temps de l’écrire. Nous sommes heureux de constater que vous avez passé un agréable séjour ressourçant et en dépaysement total.
Merci de votre commentaire dont nous prenons bonne note et mettons tout en œuvre pour améliorer nos services.
Nous espérons vous accueillir prochainement en Ardenne
By KDV
Reviewed: 1 week ago (30/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Zeer aangename sfeer in het hotel
Vriendelijke en persoonlijke ontvangst
Zeer lekkere keuken (diner en ontbijt)

Na het lezen van uw terugkeer na uw tussenstop in de Ardennen, danken wij u van harte. Het succes van uw verblijf is belangrijk voor ons en we zullen onze inspanningen in deze richting voortzetten. U kunt erop rekenen dat Hostellerie de la Claire Fontaine u opnieuw van harte welkom heet.
By Marnix en Ginette
Reviewed: 1 week ago (28/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Leuk en aangenaam hotel om er te verblijven. Een min puntje dat we hadden was dat we slechte ontvangst hadden met de smartphone

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in de Hostellerie de la Claire Fontaine. We zijn altijd blij om een follow-up na het verblijf van onze klanten en we zijn nog meer, dus wanneer uw verblijf goed ging. De wifi van het hotel laat toe om goede verbindingen te maken met internet en met het telefoneren. Tot binnenkort in de Ardennen.
Date of experience: 12/2025

Des plus agréable. Nous apprécions particulièrement cet hôtel que nous fréquentons depuis de nombreuses années.

Nous vous remercions d’avoir pris de votre temps pour nous faire part de vos impressions suite à votre séjour parmi nous. Nous sommes heureux que vous ayez trouvé satisfaction à l’hostellerie de la Claire Fontaine et nous serions tout aussi heureux de vous accueillir lors de votre prochain passage en Ardenne.
Date of experience: 12/2025

Ik vond het een aangename ervaring. Bedankt.

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de Hostellerie de la Claire Fontaine. Dank voor uw opmerkingen ivm het restaurant. We hopen u graag van harte welkom te heten tijdens uw volgende bezoek aan de Ardennen.
Date of experience: 12/2025

Magnifique et avec la belle vue du château

Nous vous remercions d’avoir partagé votre expérience à l’hostellerie de la Claire Fontaine. Nous sommes toujours heureux d’avoir un suivi après le séjour de notre clientèle et nous le sommes encore plus lorsque votre séjour s’est bien passé. Au plaisir de vous revoir en Ardenne.
By .
Reviewed: 2 weeks ago (23/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Nous avons passé un excellent séjour.

C’est avec un réel plaisir que nous avons pris connaissance de votre commentaire. Nous éprouvons satisfaction de savoir que votre séjour fut un succès et nous vous remercions de nous l’avoir communiqué. Nous nous ferons une joie de vous accueillir à l’hostellerie de la Claire Fontaine pour un séjour en Ardenne tout aussi réussi.
By Stef en Rita
Reviewed: 2 weeks ago (21/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Wat nog beter kon: de armleuning aan de trap was mooi maar niet handig, snijdt een beetje in de handen. De trap is steil, voor oudere mensen en de hond niet evident. - De verwarming leek soms niet snel aan te slaan op de kamers; het paneeltje was wel zeer cutting edge, een ontdekking. Op bepaald moment vroegen we meer warmte maar er kwam vrij koude lucht uit de blazers bovenaan de muren... De keuken was goed bruikbaar en mooi nieuw, vrij volledig ingericht. Ook fijn was het ontvangstcadeau: de koffiepouches, de fles bier in het mandje; dat laat ons welkom voelen. Op de tv vonden we ons gewenste kanaal in het Nederlands voor het feuilleton.

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de Hostellerie de la Claire Fontaine en over de Quai Son. We noteren uw opmerkingen, onze dank hiervoor. We hopen u graag van harte welkom te heten tijdens uw volgende bezoek aan de Ardennen.
Reviewed: 3 weeks ago (16/12/2025)
Date of experience: 12/2025

nous ne recommanderons pas votre établissement et n'y reviendrons plus

Suite à votre commentaire, nous vous disons merci d’avoir pris le temps de l’écrire. Nous sommes heureux de constater que vous avez passé un agréable séjour, malgré les inconvénients perçus.
Votre choix de menu était le menu gourmand (qui est différent du gastronomique). Nous avons, en effet, vendu tous les desserts de ce menu et vous avons proposé un dessert fait maison.
Nous espérons vous accueillir prochainement en Ardenne pour une expérience meilleure.