"Très satisfait"

Basé sur 239 avis
De Deneef Stefaan
50-59 ans
Commenté: il y a 5 jour(s) (05/05/2026)
Date d'expérience: 05/2026

Pour le montant de 300 euros pour 2 jours, nous avons plus d’attentes

Seul
70-79 ans
Commenté: il y a 6 jour(s) (04/05/2026)
Date d'expérience: 05/2026

Très positive,c'était la 2ème fois ,j'y avais déjà séjourné en juillet 2025 et j'avais été très satisfaite.

De Claus - Ronde Tafel 87 Maldege..
Type
30-39 ans
Commenté: il y a 6 jour(s) (04/05/2026)
Date d'expérience: 04/2026

Het hotel op zich is proper en verzorgd. Wat verouderd maar je ziet dat de mensen jaarlijks investeren in het gebouw en de beleving, wat heel positief is. De keuken is echt geen aanrader.

Amis
50-59 ans
Commenté: il y a une semaine (03/05/2026)
Date d'expérience: 04/2026

Nous avons beaucoup aimé l'hôtel, vraiment bien profité. L'hôtel et ses alentours sont magnifique.

De Ivan
Famille
50-59 ans
Commenté: il y a une semaine (02/05/2026)
Date d'expérience: 04/2026

Tout était très bien, merci pour cet agréable moment.

60-69 ans
Commenté: il y a une semaine (02/05/2026)
Date d'expérience: 04/2026

superbe endroit et bien accueilli. A refaire

Amis
<20 ans
Commenté: il y a une semaine (01/05/2026)
Date d'expérience: 04/2026

Super! Niks op aan te merken!

Na het lezen van uw terugkeer na uw tussenstop in de Ardennen, danken wij u van harte. Het succes van uw verblijf is belangrijk voor ons en we zullen onze inspanningen in deze richting voortzetten. U kunt erop rekenen dat Hostellerie de la Claire Fontaine u opnieuw van harte welkom heet.
50-59 ans
Commenté: il y a une semaine (01/05/2026)
Date d'expérience: 04/2026

Een goed hotel , goede locatie voor wandelaars, lekker ontbijt en onze hond was welkom

50-59 ans
Commenté: il y a 2 semaines (26/04/2026)
Date d'expérience: 04/2026

Aangenaam hotel, alleen jammer dat bepaalde zaken niet mee verbouwd werden zoals kamerdeur & gang vloerbedekking; eerste keer dat we zulke kleine badkamer in hotel hadden; zoals gezegd was het ontbijt voortreffelijk

Wij danken u voor uw indrukken na uw verblijf en we zijn bijzonder blij te hebben gelezen dat u een aangenaam verblijf had. Aan de andere kant betreuren wij het dat uw verblijf in ons etablissement niet aan uw verwachtingen voldeed. U kunt altijd meer info krijgen bij uw boeken van een kamer en uw wensen uiten. We kijken ernaar uit u weer te zien.
De DELVAL
Entreprise
50-59 ans
Commenté: il y a 3 semaines (22/04/2026)
Date d'expérience: 04/2026

Très bonne expérience je reviendrai

Nous vous remercions d’avoir partagé votre expérience à l’hostellerie de la Claire Fontaine. Nous sommes toujours heureux d’avoir un suivi après le séjour de notre clientèle et nous le sommes encore plus lorsque votre séjour s’est bien passé. Au plaisir de vous revoir en Ardenne.
Retour en haut CERTIFICAT Qu'est-ce que c'est ?