"Zelo zadovoljen/na"

Na podlagi 258 pregledov
40-49 let
Mnenje je napisano: Pred 3 dnevi (15/06/2026)
Datum izkušnje: 06/2026

Nous avons dormi au Quai Son (Studio 2 pers)

Z Ben Simons
Družina
70-79 let
Mnenje je napisano: Pred 3 dnevi (15/06/2026)

Voor herhaling vatbaar

60-69 let
Mnenje je napisano: Pred 4 dnevi (14/06/2026)
Datum izkušnje: 06/2026

In het algemeen zeer tevreden. Een klein minpuntje is het ontbreken van een antislipmatje in bad/douche. Door de hoogte van het bad moeilijk om eruit te stappen. Mijn man is er zelfs gevallen, gelukkig enkel een paar grote blauwe plekken

Z Alain
50-59 let
Mnenje je napisano: Pred 4 dnevi (14/06/2026)
Datum izkušnje: 06/2026

très positif dans l'ensemble, nous avons passé un bien agréable séjour en couple

Z Q. GLISSENAAR
50-59 let
Mnenje je napisano: Pred 2 tedni (06/06/2026)
Datum izkušnje: 05/2026

Goed. Zou het zeker aanraden.

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om uw indrukken van uw verblijf met ons te delen. Wij zijn blij dat u tevreden bent over de Hostellerie de la Claire Fontaine en wij hopen u graag van harte welkom te heten tijdens uw volgende bezoek aan de Ardennen.
Z Eduard
80+ let
Mnenje je napisano: Pred 2 tedni (03/06/2026)
Datum izkušnje: 06/2026

Prima en aan te bevelen.

We waren erg blij om uw commentaar te lezen. We zijn blij om te weten dat uw verblijf een succes was en we danken u voor het delen. Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen in Hostellerie de la Claire Fontaine voor een even succesvol verblijf in de Ardennen.
40-49 let
Mnenje je napisano: Pred 2 tedni (02/06/2026)

Ontspannen verblijf gehad.

Z Raymond
70-79 let
Mnenje je napisano: Pred 2 tedni (01/06/2026)

Heel aangenaam verblijf.

Na het lezen van uw terugkeer na uw tussenstop in de Ardennen, danken wij u van harte. Het succes van uw verblijf is belangrijk voor ons en we zullen onze inspanningen in deze richting voortzetten. U kunt erop rekenen dat Hostellerie de la Claire Fontaine u opnieuw van harte welkom heet.
Družina
40-49 let
Mnenje je napisano: Pred 3 tedni (31/05/2026)
Datum izkušnje: 05/2026

Expérience très positive. Bel hôtel. Mais les prix du restaurant sont exagérés.

C’est avec un réel plaisir que nous avons pris connaissance de votre commentaire. Nous éprouvons satisfaction de savoir que votre séjour fut un succès et nous vous remercions de nous l’avoir communiqué. Nous nous ferons une joie de vous accueillir à l’hostellerie de la Claire Fontaine pour un séjour en Ardenne tout aussi réussi.
Z Peter Oskam
70-79 let
Mnenje je napisano: Pred 3 tedni (31/05/2026)
Datum izkušnje: 05/2026

Teleurstellend. Wij hadden op basis van de informatie op de website er (veel) meer van verwacht. In belangrijke mate door de kamer die ons werd toegewezen. Wij zouden dit normaal niet geaccepteerd hebben, maar beseften dat einde middag een alternatief zoeken ook geen oplossing was. In ieder geval voor ons geen reden meer om nog eens te verblijven

Naar aanleiding van uw opmerking danken wij u voor het feit dat u de tijd hebt genomen om het te schrijven. We zijn blij dat u genoot van uw verblijf. Aan de andere kant hebben we helaas gelezen dat al onze diensten niet aan uw eisen hebben voldaan. Aarzel niet, om bij uw volgende reservering, uw wensen te uiten. Wij hopen u spoedig te verwelkomen voor een verblijf dat aan uw verwachtingen zal voldoen.
Nazaj na vrh CERTIFIKAT kaj je to?