Hotel am Engelberg hotel logohotel logo

Reviewed: 8 years ago (31/01/2018)

gutes Hotel für die Durchreise

vielen herzlichen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Hotel und für Ihre gute Bewertung!

Wir freuen uns, wenn wir bei Ihrem nächsten Aufenthalt im schönen Remstal wieder Ihr Gastgeber sein dürfen.

(Direktor)
Reviewed: 8 years ago (29/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Sehr sauberes und freundliches Hotel das bestens für Dienstreisen sowie Kurzaufenthalte geeingnet ist.
Zim mer sind mehr als angemessen und modern.

Definitiv eine Empfehlunf wert.

vielen herzlichen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Hotel und für Ihre hervorragende Bewertung!

(Direktor)
Reviewed: 8 years ago (27/01/2018)

Sehr angenehm!

vielen herzlichen Dank für Ihren Aufenthalt in unserem Hotel und für Ihre sehr gute Bewertung!

(Direktor)
Reviewed: 8 years ago (25/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Sauberes und gutes Hotel.

By Leif
Reviewed: 8 years ago (19/01/2018)

General ok
Diturbing sound from hall, other rooms. Need earplugs.

Dear Guest,

thank you very much for your stay in our hotel and for your rating!

Please let me note something due to your critics:

In Winterbach we have a taxi company. It's called Taxi Bastone. But you as our guest can give us a note that you need a shuttle service from the railway station Winterbach to the hotel. We have a shuttle service which is for free of charge for our guests (railway station Winterbach to hotel and back).

We have two rooms which are located nearby the elevator and the stairway. But these rooms are cheaper because of their handicaps. We sell these rooms as last rooms available.

We look forward to hosting you again the next time you visit our beautiful Remstal region.

With my very best regards

(Director)
Reviewed: 8 years ago (16/01/2018)
Date of experience: 01/2018

insbesondere für Geschäftsreisende ein sehr geeigneter Hotelbetrieb mit angenehmer Atmosphäre

By Ruppert
Reviewed: 8 years ago (13/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Ein neues sehr schönes Hotel mit freundlichem Personal! 100% weiter Empfehlung!!

(Direktor)
Reviewed: 8 years ago (11/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Allgemein gut, Umgebung ja nach Zimmerlage etwas laut (Seite zur Bundesstrasse, Automat an Zimmer 101)

By Dirk
Reviewed: 8 years ago (10/01/2018)
Date of experience: 01/2018

Sehr sauber, freundliches Personal, Preis/Leistung unschlagbar!

(Direktor)
Reviewed: 8 years ago (07/01/2018)

Seh freundliches Personal, moderne Zimmer, gutes Frühstück