Hotel Aquarion hotel logohotel logo
Public Reviews Score
93%

"Excellent"

Based on 5,478 reviews across 11 portals
:
By Kwaśniak
Alone
30-39 years
Reviewed: 5 days ago (29/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Możliwość regeneracji w aquaparku po dniu na szlaku była rewelacyjna.

No Public Name
Family
30-39 years
Reviewed: 2 weeks ago (21/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Rewelacyjny hotel dla rodzin z dziećmi, na pewno wrócimy ponownie

Szanowna Pani Izabelo
Dziękujemy bardzo za pozostawienie komentarza dotyczącego pobytu w hotelu Aquarion Zakopane.
Jest nam niezmiernie miło wiedzieć, że cały kompleks, wyżywienie, strefa basenów i personel spełniły Pani oczekiwania - Zadowolenie naszych Gości jest naszą największą nagrodą!
Mamy świadomość tego, jak ważny jest Państwa czas wypoczynku, nierzadko długo wyczekiwanego. Rzeczywiście, zapewniamy szereg atrakcji dla naszych najmłodszych odwiedzających: od dostępu do nowoczesnego Aquaparku przez dobrze wyposażoną salę zabaw oraz ciekawą ofertę kulinarną. Z nami rodziny się nie nudzą niezależnie od pogody :)
Dokładamy wszelkich starań aby czas urlopu naszych gości był nie tylko udany, ale także bezpieczny.
Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mieli przyjemność powitać Panią ponownie.
Zachęcamy do zapoznania się z bogatą ofertą pakietów na naszej stronie internetowej a nam proszę pozostawić stworzenie unikalnych warunków do spędzenia beztroskich chwil z najbliższymi!
Pozdrawiam
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
By Martin
Family
30-39 years
Reviewed: 4 weeks ago (09/06/2022)
Date of experience: 06/2022

Vynikající jako vždy.

Dear Guest,
Thank you very much for choosing the Aquarion Hotel, Zakopane, and for the high rating. We are pleased to know that you enjoyed your overall stay with us, and our team was able to make the visit memorable.
Hope your next holiday in the Tatra mountains is just around the corner!
Best regards
Joanna Nowak-Wojtanowska
Deputy General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
By Patricia
Family
20-29 years
Reviewed: 4 weeks ago (08/06/2022)
Date of experience: 06/2022

S pobytom sme boli veľmi spokojný .

Dear Guest,
Thank you very much for choosing the Aquarion hotel and taking the time to score us. We are thrilled you enjoyed your stay and found so many aspects of our hotel to your taste. It has been our pleasure to host you, and we would very much welcome the opportunity to maintain your confidence in our services and look forward to greeting you soon.
Warm greeting from Zakopane!
Best regards
Joanna Nowak-Wojtanowska
Deputy General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
By x
Family
40-49 years
Reviewed: 2 months ago (28/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Zadowolony z pobytu.

Szanowny Panie,
dziękujemy za najwyższą ocenę po pobycie i pozytywną opinię. Cieszymy się, że serdeczność naszego Zespołu i miła atmosfera przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wypoczynku w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane. Takie komentarze motywują nas do dalszej pracy.
Zachęcamy do rezerwacji kolejnych pobytów. Do zobaczenia w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
No Public Name
Couple
20-29 years
Reviewed: 2 months ago (25/04/2022)
Date of experience: 04/2022

A reggeli bőséges és finom volt, viszont a szoba tisztasága nem volt megfelelő. Piszkos szőnyeg, függöny, illetve állott, büdös ágynemű. A szálloda által ajánlott "kedvezményes" strand belépő többe került mintha külön vettünk volna jegyet.
A hotel munkatársai segítőkészek voltak, azonban az érkezés előtt küldött e-mailemre először nem egyértelmű, majd semmilyen válasz nem érkezett.

By Stec
Family
40-49 years
Reviewed: 2 months ago (20/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Super serwis i profesjonalne zachowanie sie obslugi hotelowej

Szanowny Panie,
Jest nam niezmiernie miło czytać te pozytywne słowa, gdyż dla całej naszej Załogi taka opinia od Gościa to najlepsza nagroda za pracę, która jest dla nas pasją! Dziękuję w imieniu każdego Pracownika hotelu, który sprawił, że wspomnienia Pana z pobytu w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane będą należały do tych wyjątkowych. Zapraszamy do nas ponownie w niedalekiej przyszłości. My ze swojej strony postaramy się, aby kolejny urlop w naszym hotelu był równie fantastyczny!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
No Public Name
Family
40-49 years
Reviewed: 2 months ago (19/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Room serwis tylko na życzenie . Brak wieszaków na ubrania wierzchnie, wąska szafa z wieszakami i sporo półek . Malo praktyczne szczególnie przy wyjazdach zimowych. Kilka "pozostałości" po poprzednich gościach pod łóżkami. Jedzenie dość smaczne aczkolwiek nieco monotonne szczegolnie jak na pobyt świąteczny. Duży plus to dostęp bezpośredni do Aqua parku.

No Public Name
Couple
50-59 years
Reviewed: 2 months ago (19/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Wspaniały pobyt przedświąteczny:)

Szanowna Panie Adamie
Dziękujemy serdecznie za miły komentarz i wysoką ocenę pobytu w hotelu Aquarion Zakopane.
Cieszymy się, że standard obiektu, bufet śniadaniowy oraz opieka naszej załogi sprawiły, że czuł się Pan komfortowo w naszych progach.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów staniemy się dla Pana bazą wypadową w odkrywaniu pięknego Zakopanego i okolic.
Pozdrawiam
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
No Public Name
Alone
60-69 years
Reviewed: 3 months ago (14/04/2022)
Date of experience: 04/2022

Hotel bardzo mi się podobał, nowoczesny, nowy, świetny basen. Hotel nie jest blisko centrum Zakopanego, Krupówki, ale ładnie położony, z pięknym widokiem na Giewont. Bardzo chętnie tam wrócę, hotel spełnił moje oczekiwania.

Szanowna Pani Krystyno
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i dodanie komentarza na temat pobytu w hotelu Aquarion Zakopane.
Cieszymy się, że trafiliśmy w Pani gust jeśli chodzi o naszą lokalizację, standard obiektu oraz dostęp do wspaniałego Aquaparku.
Zapraszamy do nas ponownie i mamy nadzieję, że wkrótce znów staniemy się bazą wypadową w odkrywaniu uroków Zakopanego i okolic.
Pozdrawiam
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Back to Top CERTIFICATE what's this?