logo hotelu Hotel Aquarionhotel logo
Public Reviews Score
93%

"Bardzo dobrze"

Bazując na 4,836 opiniach 10 portale
:
Jana
Przyjaciele
60-69 rok
Oceniony: 5 dni temu (13.10.2021)
Data usługi: 10.2021

Všetky služby poskytnuté hotelom na vysokej úrovni. Profesionálny a ústretový personál. Strava vynikajúca. Jediný nedostatok zariadenia je pomerne chladná voda v bazénoch, vnútorných aj vonkajších, okrem jedeného, najmenšieho. Návštevník wellness by očakával vyššie teploty vody.

Petr
Rodzina
40-49 rok
Oceniony: 2 tyg. temu (02.10.2021)
Data usługi: 09.2021

parkování před hotelem by mělo být jen na 20 min a pouze pro Check in.

Dear Petr
Thank you very much for the high rating!
We are glad that our team was able to make your stay memorable. This is exactly what we strive for!
Looking forward to hosting you again, hoping your next visit will be as pleasant as the previous one.
Kindest regards
Bartosz Matanyj
General Manager,
Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
60-69 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (26.09.2021)
Data usługi: 09.2021

Excellent.
Excellent

Dear Guest
Thank you so much for staying at the Aquarion hotel in Zakopane. Your comment Excellent means the world to us!
It makes us all happy to know that you loved everything here, from our super breakfast to the service.
We always aim for the comfort of our guests first, and we have made it.
If you are travelling to Zakopane again soon, you know where we are!
Kindest regards
Bartosz Matanyj
Deputy Hotel Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane.
Brak nazwy publicznej
Rodzina
20-29 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (20.09.2021)
Data usługi: 09.2021

Bardzo udany pobyt :-)

Szanowny Panie
Bardzo miło nam słyszeć, że jest Pan zadowolona z pobytu w hotelu Aquarion. Cieszymy się, że zarówno lokalizacja, standard hotelu jak i nasza oferta kulinarna przypadły Panu do gustu. Mamy nadzieję, że nasz serwis i uroki miasta pozostaną najtrwalszym wspomnieniem z pobytu w górach.
Zapraszamy serdecznie do ponownych odwiedzin!
Pozdrawiam
Bartosz Matanyj
p.o. Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Alexander H
Przyjaciele
30-39 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (19.09.2021)
Data usługi: 09.2021

Sehr sauberes und modernes hotel, sehr guter Service. Das Frühstücksbuffet ist absolut hervorragend.

Dear Alexander
We very much appreciate your feedback following your recent stay at the Aquarion hotel.
It is so good to know you had a comfortable and memorable time with us!
Your kind compliments regarding our food offerings and our excellent staff are appreciated and will surely share with the entire Aquarion team.
If youre travelling to Zakopane again soon, you know where we are!
Best regards
Bartosz Matanyj
Deputy Hotel Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
Dudek
Para
60-69 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (16.09.2021)
Data usługi: 09.2021

Nie mamy żadnych uwag, wszystko na wysokim poziomie, obsługa miła, kuchnia znakomita. Dziękujemy i pozdrawiamy: Krystyna i Andrzej.

Szanowni Państwo
Jest nam niezmiernie miło, że nie zawiedliśmy zaufania, którym obdarzyli nas Państwo decydując się na rezerwację w naszym obiekcie.
Cieszymy się, że zarówno standard hotelu, oferta kulinarna jak i jakość obsługi spełniły Państwa oczekiwania. Zadowolenie naszych Gości jest naszą największą nagrodą!
Mamy nadzieję, że będziemy mogli gościć Państwa ponownie.
Pozdrawiam serdecznie
Bartosz Matanyj
p.o. Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
40-49 rok
Oceniony: 6 tyg. temu (05.09.2021)
Data usługi: 09.2021

Bardzo miły pobyt . Życzliwa obsługa , czyste pokoje . Super lokalizacja

Szanowna Pani/Panie
Dziękujemy za wybranie naszego hotelu, oraz za nadesłanie opinii dotyczącej swojego pobytu. Jest nam bardzo miło, że spełniliśmy Pana/Pani oczekiwania oraz z faktu bardzo wysokiej oceny.
Mamy nadzieje, że w przyszłości odwiedzi nas Pani/Pan ponownie.
Zapraszamy serdecznie oraz pozdrawiamy z Zakopanego!
Z poważaniem,
Bartosz Matanyj
p.o. Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
50-59 rok
Oceniony: 2 mies. temu (24.08.2021)
Data usługi: 08.2021

We have spent three wonderful days in Zakopane.

Dear Donna,
thank you very much for such a nice opinion.
It is wonderful to see, that you enjoyed your stay.
We are looking forward to hosting you again soon.
Best regards,
Dominika Krysa
Reception Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
Oceniony: 2 mies. temu (22.08.2021)
Data usługi: 08.2021

Bardzo dobrze , jako hotel sieciowy na odpowiednim poziomie , bardzo dobra kuchnia i obsługa.

Szanowny Panie Marku,
Bardzo dziękujemy za wysoką i pozytywną opinię o Hotelu Aquarion w Zakopanem sieci Dobry Hotel.
Serdecznie zapraszamy ponownie do wizyty w naszym hotelu u podnóża Tatr.
Pozdrawiam,
Bartosz Matanyj
p.o. Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
30-39 rok
Oceniony: 2 mies. temu (19.08.2021)
Data usługi: 08.2021

Bardzo zadowolony z powodu

Szanowny Panie Sebastianie,
Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był udany.
Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia nas ponownie.
Pozdrawiam,
Bartosz Matanyj
p.o. Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Powrót do początku CERTYFIKAT co to jest?