logo hotelu Hotel Aquarionhotel logo
Public Reviews Score
93%

"Bardzo dobrze"

Bazując na 5,340 opiniach 11 portale
:
x
Rodzina
40-49 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (28.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Zadowolony z pobytu.

Szanowny Panie,
dziękujemy za najwyższą ocenę po pobycie i pozytywną opinię. Cieszymy się, że serdeczność naszego Zespołu i miła atmosfera przyczyniły się do pozytywnych wrażeń z wypoczynku w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane. Takie komentarze motywują nas do dalszej pracy.
Zachęcamy do rezerwacji kolejnych pobytów. Do zobaczenia w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Para
20-29 rok
Oceniony: 3 tyg. temu (25.04.2022)
Data usługi: 04.2022

A reggeli bőséges és finom volt, viszont a szoba tisztasága nem volt megfelelő. Piszkos szőnyeg, függöny, illetve állott, büdös ágynemű. A szálloda által ajánlott "kedvezményes" strand belépő többe került mintha külön vettünk volna jegyet.
A hotel munkatársai segítőkészek voltak, azonban az érkezés előtt küldött e-mailemre először nem egyértelmű, majd semmilyen válasz nem érkezett.

Stec
Rodzina
40-49 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (20.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Super serwis i profesjonalne zachowanie sie obslugi hotelowej

Szanowny Panie,
Jest nam niezmiernie miło czytać te pozytywne słowa, gdyż dla całej naszej Załogi taka opinia od Gościa to najlepsza nagroda za pracę, która jest dla nas pasją! Dziękuję w imieniu każdego Pracownika hotelu, który sprawił, że wspomnienia Pana z pobytu w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane będą należały do tych wyjątkowych. Zapraszamy do nas ponownie w niedalekiej przyszłości. My ze swojej strony postaramy się, aby kolejny urlop w naszym hotelu był równie fantastyczny!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
40-49 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (19.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Room serwis tylko na życzenie . Brak wieszaków na ubrania wierzchnie, wąska szafa z wieszakami i sporo półek . Malo praktyczne szczególnie przy wyjazdach zimowych. Kilka "pozostałości" po poprzednich gościach pod łóżkami. Jedzenie dość smaczne aczkolwiek nieco monotonne szczegolnie jak na pobyt świąteczny. Duży plus to dostęp bezpośredni do Aqua parku.

Brak nazwy publicznej
Para
50-59 rok
Oceniony: 4 tyg. temu (19.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Wspaniały pobyt przedświąteczny:)

Szanowna Panie Adamie
Dziękujemy serdecznie za miły komentarz i wysoką ocenę pobytu w hotelu Aquarion Zakopane.
Cieszymy się, że standard obiektu, bufet śniadaniowy oraz opieka naszej załogi sprawiły, że czuł się Pan komfortowo w naszych progach.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów staniemy się dla Pana bazą wypadową w odkrywaniu pięknego Zakopanego i okolic.
Pozdrawiam
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Sam
60-69 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (14.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Hotel bardzo mi się podobał, nowoczesny, nowy, świetny basen. Hotel nie jest blisko centrum Zakopanego, Krupówki, ale ładnie położony, z pięknym widokiem na Giewont. Bardzo chętnie tam wrócę, hotel spełnił moje oczekiwania.

Szanowna Pani Krystyno
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i dodanie komentarza na temat pobytu w hotelu Aquarion Zakopane.
Cieszymy się, że trafiliśmy w Pani gust jeśli chodzi o naszą lokalizację, standard obiektu oraz dostęp do wspaniałego Aquaparku.
Zapraszamy do nas ponownie i mamy nadzieję, że wkrótce znów staniemy się bazą wypadową w odkrywaniu uroków Zakopanego i okolic.
Pozdrawiam
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Para
60-69 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (13.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Naprawdę przyjazny hotel

Szanowny Panie,
Dziękujemy, że docenił Pan standard Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane oraz atmosferę, jaka u nas panuje. Dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy Goście wyjeżdżali z Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane zadowoleni, wypoczęci i z pięknymi wspomnieniami! Cieszymy się, że znów nam się to udało!
Zapraszamy do nas ponownie!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Para
20-29 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (10.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Bardzo życzliwa, pomocna i uśmiechnięta obsługa. Nowoczesne wnętrza, wszystko czyste i zadbane. Super

Szanowny Panie,
Dziękujemy za uznanie w kontekście recenzji wypoczynku w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane. Bardzo się cieszymy, że wszystkie aspekty naszej działalności zostały przez Pana maksymalnie ocenione. Jesteśmy szczególnie wdzięczni za komplementy kierowane w stronę naszego niezawodnego Personelu! Dla pozytywnych doświadczeń Gości i finalnie fantastycznej noty, każdego dnia dotrzymujemy obietnicy, którą składamy Państwu na etapie dokonywania rezerwacji.
Czekamy na Pana kolejne pobyty w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane.
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
30-39 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (10.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Fantastyczny komfortowy pobyt dla całej rodziny z miła obsługa w tle i pysznym jedzeniem.
Relaks w pięknych wnętrzach i kojącej kolorystyce.

Szanowna Pani
Bardzo miło nam słyszeć, że jest Pani zadowolona z pobytu w hotelu Aquarion. Dziękujemy za wysoką ocenę naszych usług we wszystkich kategoriach !
Mamy nadzieję, że zawsze będziemy się Pani kojarzyć z pysznym jedzeniem, oraz ciepłą atmosferą i bezpieczeństwem.
Kiedy potrzebne będzie miejsce w górach na komfortowy odpoczynek - wie Pani gdzie jesteśmy!
Pozdrawiam,
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Lukáš
Para
30-39 rok
Oceniony: 5 tyg. temu (10.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Spokojní obaja, krásne prostredie ,vybavenie

Dear Lukas
Thank you very much for the high rating and your comments regarding your visit to the Aquarion hotel.
It is nice to know that you enjoyed our location and the surroundings, breakfast buffet, rooms size and facilities.
Our team do everything to make our guests stay as comfortable and safe as possible.
We can't wait to welcome you back on your next visit to the Tatra Mountains!
Best regards
Bartosz Matanyj
General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopan
Powrót do początku CERTYFIKAT co to jest?