Hotel Aquarion hotel logohotel logo

By Marketa
Reviewed: 3 years ago (15/10/2022)
Date of experience: 09/2022

Krasny hotel s vybornym personalem

Dear Marketa,
Thank you for scoring us so high! We are glad, that we did not disappoint the trust you placed in us by deciding to make a reservation at our property.
We would love to give you a warm welcome and do our very best to make your stay special in the future!
General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
Reviewed: 3 years ago (09/10/2022)
Date of experience: 09/2022

Idealne miejsce do wypoczynku, duży plus za bezpośrednie połączenie z basenem no i śniadania pyszne.

Szanowna Pani,
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i dodanie komentarza na temat pobytu w hotelu Aquarion Zakopane.
Cieszymy się, że trafiliśmy w Pani gust jeśli chodzi o naszą lokalizację, standard obiektu oraz ofertę kulinarną. Bliskość do Aquaparku jest jednym z naszych głównych atutów i bardzo się cieszymy, że nasi goście mogą skorzystać z tej atrakcji niezależnie od pogody.
Mamy nadzieję, że dobre wspomnienia z naszego hotelu sprawią, że wkrótce Pani do nas powróci !
Pozdrawiam,
By Kuźniar
Reviewed: 3 years ago (19/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Świetna lokalizacja,dostęp bezpośredni do aquaparku,jedzenie przepyszne każdy znajdzie coś dla siebie, kącik dla dzieci, bardzo miła obsługa,bardzo ładne i funkcjonalne pokoje

Szanowna Panie Wojciechu
Dziękujemy za Pana pobyt w naszym obiekcie oraz podzielenie się opinią. Bardzo się cieszymy, że położenie i atrakcje hotelu Aquarion przypadły Panu do gustu.
Jesteśmy wdzięczni również za miłe słowa w stronę personelu, który z wielkim zaangażowaniem dba o komfort naszych gości.
Mamy nadzieję, że wkrótce zdecyduje się Państwo na powrót w nasze strony - Zapraszamy !
Pozdrawiam
By Smolarek
Reviewed: 3 years ago (10/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Wszystko ok obsługa super śniadania bardzo dobre

Szanowni Państwo,
serdecznie dziękujemy za rekomendacje po pobycie w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane oraz wskazanie naszych silnych stron! Rzeczywiście bogate i różnorodne śniadania to nasz wyróżnik. Cieszymy się, że nasi Goście także to zauważają i podkreślają w swoich opiniach.
Będzie nam niezmiernie miło móc gościć Państwa ponownie w niedalekiej przyszłości!
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Reviewed: 3 years ago (06/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Mega pozytywnie, nic dodać nic ująć. Polecam

Szanowna Pani,
Dziękujemy serdecznie za wspaniałą opinię! Niezmiernie przyjemnie nam czytać te ciepłe słowa. Cieszymy się, że pobyt w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane upłynął Pani w miłej atmosferze i mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy.
By Stasch
Reviewed: 3 years ago (05/09/2022)
Date of experience: 09/2022

Bardzo fajny hotel ,luksusowy i z miłą obsługą oraz bardzo dobre jedzenie.dużo atrakcji dla dzieci w tym numer jeden aquapark.Pozdrawiamy tez panią Asię i dziękujemy za zainteresowanie i miłą rozmowę

Szanowny Panie,
niezmiernie się cieszymy, że pobyt w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane zaliczył Pan do bardzo udanych, co odzwierciedla wysoka ocena. Jesteśmy uradowani, czytając kolejne pochwały na temat naszego obiektu, jego lokalizacji i rewelacyjnego rozwiązania dla fanów atrakcji wodnych, czyli bezpośredniego przejścia z hotelu do aquaparku. Jest nam niezmiernie miło, że sprostaliśmy Pana oczekiwaniom także na polu kulinarnym. Bardzo dziękuję również za konkretne opinie dotyczące organizacji sali zabaw. Nieustannie wzbogacamy naszą ofertę, w związku z czym Pana opinia ma dla nas wielką wagę.
Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin w Hotelu Aquarion Family & Friends, a my zrobimy wszystko, aby pobyt był jeszcze bardziej komfortowy niż ten mijający :-)
By zargavoli
Reviewed: 3 years ago (05/09/2022)

Szuper hotel, szuper reggelivel

Dear Guest,
Thank you for the great score! We are really happy that you are satisfied with your visit to the Aquarion hotel. We are glad that everything was at your convenience: you liked the food in our restaurant and felt comfortable with our location and services. Our entire hotel team enjoyed looking after you as much as you enjoyed your stay. We can't wait to welcome you back on your next visit to the Tatra Mountains!
Deputy General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
Reviewed: 3 years ago (03/09/2022)
Date of experience: 08/2022

Jedlo super, prostredie super, hotel super, personal super, akurat skoda ze izby neupratuju automaticky kazdy den a uteraky nemenia automaticky kazdy den ale len na poziadanie na recepcii. To sme boli prekvapeni lebo vsade na hoteloch je to automaticke.

Dear Guest,
Thank you for taking the time to review your stay with us. It is a pleasure to hear that you had a pleasant stay. We already noted your concerns and the concerned department take action on that. We would like to assure you that anything brought to our notice is treated with the utmost care and attention. We look forward to welcoming you again in the near future.
By Monika
Reviewed: 3 years ago (02/09/2022)
Date of experience: 08/2022

Uzasny hotel a cele prostredie, restauracia aj izby.

Dear Guest,
Thank you for choosing the Aquarion hotel as your travel destination. It is a pleasure to hear that you had a nice stay and you were pleased with our services. It is always encouraging to learn that our patrons are satisfied with their visit.
We look forward to welcoming you again and hearing about your future experiences with us.
By Bednarska
Reviewed: 3 years ago (26/08/2022)
Date of experience: 08/2022

Przemiła i pomocna obsługa hotelowa, bardzo dobre posiłki: świeże i zróżnicowane. Plus za możliwość przejścia do basenów przez hotel, szkoda tylko, że nie do końca jasne są zasady korzystania z nich w ramach pakietu. Ogromny minus za plamy na dywanie, niedoprane ręczniki oraz sierść zwierząt na ramie łóżka.

Szanowna Pani Małgorzato,
Serdecznie dziękujemy za wysoką notę wystawioną po pobycie w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane.
Zadowoleni Goście są dla nas najwyższą nagrodą i największą motywacją do dalszej pracy. Jest nam niezmiernie miło, że upodobali sobie Państwo jakość obsługi oraz nasz bogaty i różnorodny bufet śniadaniowy.
Jesteśmy wdzięczni za cenne uwagi przedstawione w komentarzu, które przeanalizowaliśmy wraz z działem służby pięter. Codziennie dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy Goście opuszczali nasz hotel w pełni usatysfakcjonowani. Wierzę, że kolejny Państwa pobyt w Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane pozostanie już w stu procentach niezapomnianym doświadczeniem.
Pozdrawiam,