Hotel Aquarion hotel logohotel logo

Reviewed: 7 weeks ago (19/07/2026)

Szanowny Panie Arturze,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za wysoką ocenę naszego hotelu. Cieszy nas, że proces rezerwacji, zameldowania oraz uprzejmość personelu spełniły Twoje oczekiwania, podobnie jak wystrój pokoju i ogólna czystość w przestrzeniach wspólnych.

Doceniamy również wskazanie obszarów, w których możemy się jeszcze poprawić, szczególnie w kwestii serwisu sprzątającego i wyglądu przestrzeni ogólnodostępnych. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i motywuje nas do dalszego doskonalenia.
Z wyrazami szacunku,

Szanowny Panie ,

serdecznie dziękujemy za najwyższą ocenę oraz poświęcony czas na podzielenie się opinią.

Bardzo cieszymy się, że pobyt w Hotelu Aquarion Family & Friends spełnił Państwa oczekiwania.

Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie będziemy mieli przyjemność Państwa gościć.

Zespół Hotelu Aquarion Family & Friends

Dear Guests,

Thank you very much for such a high rating and your positive comments regarding the service, the booking process, check-in and check-out, as well as the appearance and cleanliness of the rooms and public areas.

We are pleased that your stay at our hotel met your expectations and was completely satisfactory.

Your recognition is incredibly motivating and serves as valuable confirmation of the quality of our services.

Best regards,
The Aquarion Family & Friends Hotel Team

Szanowny Gościu,

dziękujemy za przekazanie szczegółowej opinii na temat pobytu w naszym hotelu.

Z wdzięcznością przyjmujemy pozytywne oceny dotyczące procesu rezerwacji, zameldowania, wymeldowania oraz pracy serwisu sprzątającego i czystości przestrzeni ogólnodostępnych. Cieszy nas również satysfakcja z przebiegu obsługi i docenienie uprzejmości personelu.

Jednocześnie jest nam przykro, że wygląd i czystość pokoju nie spełniły Pana oczekiwań. Każda taka informacja jest dla nas ważną wskazówką do dalszej pracy nad poprawą standardu świadczonych usług.

Dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się spostrzeżeniami, które pomogą nam rozwijać naszą ofertę i lepiej odpowiadać na potrzeby Gości.
Z wyrazami szacunku,

Szanowni Państwo,

dziękujemy za najwyższą ocenę oraz za poświęcony czas na podzielenie się opinią po pobycie w naszym hotelu.

Jest nam niezwykle miło, że wszystkie aspekty Państwa wizyty spełniły oczekiwania, a standard obsługi oraz komfort i czystość zarówno pokoi, jak i przestrzeni ogólnodostępnych zostały przez Państwa docenione.

Cieszymy się, że skorzystali Państwo z naszej oferty i pozytywnie odebrali każdy etap pobytu w hotelu Aquarion Family & Friends.

Szanowny Gościu,

serdecznie dziękujemy za bardzo wysoką ocenę oraz za czas poświęcony na podzielenie się swoją opinią.

Cieszymy się, że pobyt w Hotelu Aquarion Family & Friends spełnił Państwa oczekiwania pod względem obsługi, procesu rezerwacji, czystości i komfortu pokoi, a także przestrzeni ogólnodostępnych.

Państwa uwagi dotyczące serwisu sprzątającego są dla nas istotnym źródłem informacji i motywują nas do dalszego doskonalenia świadczonych usług.

Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję powitać Państwa ponownie.

Szanowni Państwo,

dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu.

Jest nam bardzo miło, że wysoko ocenili Państwo obsługę, uprzejmość personelu, proces rezerwacji oraz komfort pokoju. Szczególnie doceniamy pozytywne uwagi dotyczące czystości zarówno w pokoju, jak i w przestrzeniach ogólnodostępnych.

Państwa sugestie w odniesieniu do procesu zameldowania oraz serwisu sprzątającego w trakcie pobytu są dla nas istotne i motywują nas do dalszego doskonalenia naszych usług.

Dziękujemy za zaufanie i wybór naszego hotelu.

Szanowni Państwo,

dziękujemy za czas poświęcony na wypełnienie ankiety po Państwa pobycie.

Państwa opinia jest dla nas niezwykle ważna, ponieważ pozwala nam dostosowywać ofertę i usługi tak, aby każdy kolejny pobyt był jeszcze bardziej udany.

Cieszymy się, że wybrali Państwo nasz hotel i mamy nadzieję, że pobyt pozostawił po sobie miłe wspomnienia.

Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie.

Szanowni Państwo,

serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na wypełnienie ankiety oraz za najwyższe oceny przyznane podczas Państwa pobytu.

Cieszymy się, że zarówno obsługa, procesy rezerwacyjne, jak i czystość oraz wygląd hotelu spełniły Państwa oczekiwania. Satysfakcja Gości jest dla nas niezwykle ważna i motywuje nas do dalszego podnoszenia jakości naszych usług.

Mamy nadzieję, że pobyt w naszym hotelu pozostawił miłe wspomnienia i będziemy mieli okazję gościć Państwa ponownie.Zespół Hotelu Aquarion Family&Friends
Reviewed: 2 months ago (16/07/2026)

Szanowny Pani ,

Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że wysoka ocena wielu aspektów pobytu, takich jak czystość pokoi, profesjonalizm personelu i sprawna obsługa recepcyjna, przełożyły się na pozytywne wrażenia.

Zwróciliśmy uwagę na niższą ocenę serwisu sprzątającego podczas pobytu. Doceniamy tę wskazówkę i dołożymy starań, aby usprawnić ten element naszych usług.