logo hotelu Hotel Aquarionhotel logo
Public Reviews Score
93%

"Bardzo dobrze"

Bazując na 5,478 opiniach 11 portale
:
Brak nazwy publicznej
Sam
60-69 rok
Oceniony: 3 mies. temu (14.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Hotel bardzo mi się podobał, nowoczesny, nowy, świetny basen. Hotel nie jest blisko centrum Zakopanego, Krupówki, ale ładnie położony, z pięknym widokiem na Giewont. Bardzo chętnie tam wrócę, hotel spełnił moje oczekiwania.

Szanowna Pani Krystyno
Serdecznie dziękujemy za poświęcenie czasu i dodanie komentarza na temat pobytu w hotelu Aquarion Zakopane.
Cieszymy się, że trafiliśmy w Pani gust jeśli chodzi o naszą lokalizację, standard obiektu oraz dostęp do wspaniałego Aquaparku.
Zapraszamy do nas ponownie i mamy nadzieję, że wkrótce znów staniemy się bazą wypadową w odkrywaniu uroków Zakopanego i okolic.
Pozdrawiam
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Para
60-69 rok
Oceniony: 3 mies. temu (13.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Naprawdę przyjazny hotel

Szanowny Panie,
Dziękujemy, że docenił Pan standard Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane oraz atmosferę, jaka u nas panuje. Dokładamy wszelkich starań, aby wszyscy Goście wyjeżdżali z Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane zadowoleni, wypoczęci i z pięknymi wspomnieniami! Cieszymy się, że znów nam się to udało!
Zapraszamy do nas ponownie!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Para
20-29 rok
Oceniony: 3 mies. temu (10.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Bardzo życzliwa, pomocna i uśmiechnięta obsługa. Nowoczesne wnętrza, wszystko czyste i zadbane. Super

Szanowny Panie,
Dziękujemy za uznanie w kontekście recenzji wypoczynku w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane. Bardzo się cieszymy, że wszystkie aspekty naszej działalności zostały przez Pana maksymalnie ocenione. Jesteśmy szczególnie wdzięczni za komplementy kierowane w stronę naszego niezawodnego Personelu! Dla pozytywnych doświadczeń Gości i finalnie fantastycznej noty, każdego dnia dotrzymujemy obietnicy, którą składamy Państwu na etapie dokonywania rezerwacji.
Czekamy na Pana kolejne pobyty w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane.
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Rodzina
30-39 rok
Oceniony: 3 mies. temu (10.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Fantastyczny komfortowy pobyt dla całej rodziny z miła obsługa w tle i pysznym jedzeniem.
Relaks w pięknych wnętrzach i kojącej kolorystyce.

Szanowna Pani
Bardzo miło nam słyszeć, że jest Pani zadowolona z pobytu w hotelu Aquarion. Dziękujemy za wysoką ocenę naszych usług we wszystkich kategoriach !
Mamy nadzieję, że zawsze będziemy się Pani kojarzyć z pysznym jedzeniem, oraz ciepłą atmosferą i bezpieczeństwem.
Kiedy potrzebne będzie miejsce w górach na komfortowy odpoczynek - wie Pani gdzie jesteśmy!
Pozdrawiam,
Bartosz Matanyj
Dyrektor Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Lukáš
Para
30-39 rok
Oceniony: 3 mies. temu (10.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Spokojní obaja, krásne prostredie ,vybavenie

Dear Lukas
Thank you very much for the high rating and your comments regarding your visit to the Aquarion hotel.
It is nice to know that you enjoyed our location and the surroundings, breakfast buffet, rooms size and facilities.
Our team do everything to make our guests stay as comfortable and safe as possible.
We can't wait to welcome you back on your next visit to the Tatra Mountains!
Best regards
Bartosz Matanyj
General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopan
Brak nazwy publicznej
Biznes
40-49 rok
Oceniony: 3 mies. temu (03.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Super Hotel godny polecenia :-)

Szanowny Panie Pawle,
Dziękujemy za uznanie w kontekście recenzji wypoczynku w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane. Bardzo się cieszymy, że wszystkie aspekty naszej działalności zostały przez Pana maksymalnie ocenione. Dla pozytywnych doświadczeń Gości i finalnie fantastycznej noty, każdego dnia dotrzymujemy obietnicy, którą składamy Państwu na etapie dokonywania rezerwacji.
Czekamy na Pana kolejne pobyty w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane.
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Martina
Para
40-49 rok
Oceniony: 3 mies. temu (03.04.2022)
Data usługi: 04.2022

Již jsem byla podruhé..a neee naposled...opět spokojenost

Dear Martina,
Thank you very much for choosing our hotel again and for your review! It makes us all happy to know that you loved everything during your stay at Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane.
We always aim for the comfort of our guests first, and we have made it.
Looking forward to hosting you again, do not forget to bring your friends with you. There are so many beautiful places in The Tatra Mountains to visit and fantastic trails to explore!
Best regards
Joanna Nowak-Wojtanowska
Deputy General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
Rutka
Biznes
40-49 rok
Oceniony: 4 mies. temu (17.03.2022)
Data usługi: 03.2022

Niezapomniany wyjazd z przepiękną pogodą i ogromem pozytywnych wrażeń.

Szanowny Panie Pawle,
dziękujemy za docenienie walorów Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane i pozostawienie najwyższej oceny po pobycie. Zadowolenie Gości jest dla nas wymarzoną nagrodą, a zarazem motywacją do dalszej pracy nad utrzymywaniem standardów obsługi na wysokim poziomie. Cieszymy się, że w trakcie Pana pobytu aura dopisała! W Zakopanem z utęsknieniem wypatrujemy już oznak wiosny, choć wczorajsze opady śniegu uświadamiają nam, że zimowe warunki w górach potrwają pewnie do maja! Zatem śmiało zapraszamy jeszcze na narty w tym sezonie, a my z radością powitamy Pana ponownie w naszym hotelu!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Maroš
Rodzina
30-39 rok
Oceniony: 4 mies. temu (05.03.2022)
Data usługi: 03.2022

Pekný hotel príjemný personál malému sa veľmi páčilo

Dear Maros
We are delighted that you had a fantastic experience at the Aquarion hotel in Zakopane. The team does endeavour to provide a welcoming atmosphere and is ready to do its utmost to ensure that our guests have an enjoyable stay. Your comfort is our top priority!
We can't wait to welcome you back on your next visit to the Tatra Mountains.
Best regards
Bartosz Matanyj
General Manager, Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane
Brak nazwy publicznej
Para
30-39 rok
Oceniony: 4 mies. temu (05.03.2022)
Data usługi: 03.2022

Odwiedziliśmy z mężem hotel 4 raz. Wszystko jak najbardziej pozytywnie !!!! Na pewno wrócimy kolejny raz !!!

Szanowni Państwo,
ogromnie cieszy nas fakt, że zaufali nam Państwo po raz kolejny i wybrali Hotel Aquarion Family & Friends Zakopane na miejsce swojego wypoczynku. Radość nas przepełnia, że tak wysoko ocenili Państwo swój pobyt, który pozostawił po sobie wyłącznie pozytywne wrażenia! Zapewniam, że zrobimy wszystko, aby każdy następny był jeszcze bardziej komfortowy i jeszcze bardziej wyjątkowy od tego mijającego! Z tego miejsca serdecznie zapraszam do zapoznania się z najnowszą ofertą na stronie www.hotelaquarion.pl, gdzie znajdą Państwo atrakcyjne pakiety pobytowe: Wiosna z Aquaparkiem, Wielkanoc oraz Rodzinne wakacje w górach.
Miło nam będzie wkrótce powitać Państwa ponownie w Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane!
Z wyrazami szacunku
Joanna Nowak-Wojtanowska
Zastępca Dyrektora Hotelu Aquarion Family & Friends Zakopane
Powrót do początku CERTYFIKAT co to jest?