Hotel Aquarion hotel logohotel logo

Super
Przemiła obsługa Pozdrawiam Was

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i również serdecznie pozdrawiamy.Wojciech Włodarczyk, Dyrektor Hotelu Aquarion Zakopane
By Josef Slíva
Date of experience: 11/2020

Celkový dojem z pobytu je velmi kladný. Hotel poskytuje služby na velmi vysoké úrovni, ať už jde o kvalitu ubytování, kvalitu jídla apod. Určitě to nebyla naše poslední návštěva a rádi do hotelu opět zavítáme. Jedinou vadou na kráse, kterou osobně nedokážu pochopit, je placené parkování pro hosty hotelu, proto hodnotím služby 4/5.

By Antonín Kavan
Date of experience: 11/2020

Vše skvělé až na to, že pokoj neměl otvírací okno a chyběl denní vzduch.

Date of experience: 11/2020

Veľmi príjemný hotel, výborné jedlo a akvapark sa nám veľmi páčil (najmä deťom). Voda v bazénoch čistá, teplá a hlavne akvapark nebol vôbec preplnený. Rovnako výborné bolo, že sme mali z hotela vstup priamo do akvaparku.

Date of experience: 11/2020

bardzo mio i fachowo, pyszne jedzenie, bardzo urozmaicone

By Adéla Coufalová
Date of experience: 11/2020

Úžasný hotel, výborné jídlo, super aquapark.

Date of experience: 11/2020

Bardzo pozytywnie oceniam hotel. Wszystkie prośby spełnione, hotel zaopiekował się mną po zakończeniu doby hotelowej (bo wieczorny pociąg z Zakopanego), za co jestem bardzo wdzięczna. Możliwość korzystania z bazy basenowej - bezcennie relaksujące. Polecam! Na pewno wrócę prywatnie z dziećmi!

Date of experience: 02/2020

Bardzo udany pobyt. Funkcjonalnie urządzone pokoje, miła obsługa, przepiękny widok na góry. Czyściutko. Połączenie z auaparkiem- super sprawa. Szlafroki, ręczniki basenowe, klapki- pełen komfort. Trochę mało miejsca w łazience, żeby powiesić wilgotne szlafroki i ręczniki basenowe. Generalnie byliśmy bardzo zadowoleni,

Date of experience: 02/2020

Wszystko ok. Mało dań obiadowych dla dziecka.

Dziękujemy za wystawioną opinię! Każdego dnia robimy wszystko, by pobyt naszych Gości był wart miłych wspomnień.
Mamy nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawitają Państwo ponownie w nasze progi.
Do zobaczenia wkrótce!
By Jacek Makowski
Date of experience: 02/2020

Hotel spełnił moje oczekiwania, do minusów zaliczyć trzeba problemy z miejscami parkingowymi przy hotelu

Panie Jacku, dziękujemy za wystawioną opinię. Każdego dnia robimy wszystko, by pobyt naszych Gości był wart miłych wspomnień. Cieszymy się, że udało się nam sprostać Państwa oczekiwaniom. Do zobaczenia wkrótce!