Hotel Aquarion hotel logohotel logo

Reviewed: 6 years ago (16/02/2020)
Date of experience: 02/2020

Polecam, jest to miejsce gdzie można spędzić przyjemnie czas z dziećmi, placyk dla dzieci, basen jest to coś co lubią dzieci najbardziej:) a do tego pyszne jedzenie. Polecamy cała rodziną

Szanowni Państwo,
W imieniu całego zespołu hotelu Aquarion chcielibyśmy podziękować za poświęcony czas oraz za przekazanie cennych uwag. Dziękujemy za opis hotelu.
Mamy nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawitają Państwo ponownie w nasze progi.
Do zobaczenia wkrótce!
Reviewed: 6 years ago (16/02/2020)

godny polecenia ,super aquapark

Dziękujemy za wystawioną opinię! Każdego dnia robimy wszystko, by pobyt naszych Gości był wart miłych wspomnień. Cieszymy się, że udało się nam sprostać Państwa oczekiwaniom. Do zobaczenia wkrótce!
Reviewed: 6 years ago (15/02/2020)
Date of experience: 11/2019

Pięknie spędzony urlop

Reviewed: 6 years ago (14/02/2020)
Date of experience: 02/2020

Bardzo ładny hotel, świetny basen i smaczne jedzenie. Polecam.

Szanowna Pani,
dziękujemy za wystawioną opinię! Każdego dnia robimy wszystko, by pobyt naszych Gości był wart miłych wspomnień.
Mamy nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawita Pani ponownie w nasze progi.
By Bach
Reviewed: 6 years ago (14/02/2020)
Date of experience: 02/2020

Bardzo polecam przede wszystkim super kuchnia.

By Manowski
Date of experience: 02/2020

Rewelacja. Wszystko w najlepszym porządku.

By Ewa
Date of experience: 02/2020

Pobyt udany. Pokój trochę ciasny dla 3 osób ze względu na dostawkę.

Szanowna Pani Ewo,
Mamy nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawita Pani ponownie w nasze progi.
Date of experience: 02/2020

Ogólnie ok, jednak do zmiany animacje, o ile to w ogóle można tak nazwać. Panie siedzące jakby za karę, zero inicjatywy. Pierwszy hotel w którym nie namawiałam dzieci na pójście na animacje, ta kwestia to porażka. Druga sprawa 6 dni pod rząd to samo na śniadanie, mało kreatywne ze strony kucharzy, obsługi czy kogokolwiek kto o tym decyduje. Kanapa rozkładana w pokoju zwanym salonem do wymiany, może i dla dziecka przejdzie do spania ale dla osoby dorosłej, nie ma mowy. Jest dobrze, ale są hotele do których wracam kilkakrotnie, tu musiałabym się zastanowić :)

Szanowna Pani,
W imieniu całego zespołu hotelu Aquarion chcielibyśmy podziękować za poświęcony czas oraz za przekazanie cennych uwag, które przekazaliśmy do odpowiednich kierowników.
Przepraszamy, że nie spełniliśmy wszystkich Pani oczekiwań podczas ostatniego pobytu, ale zapewniamy Panią, że zrobimy wszystko, aby następny był zdecydowanie bardziej udany.
Date of experience: 02/2020

Jedzenie przez cały pobyt powtarzało się i dla dzieci jedzenie slabe! Rok temu zdecydowanie lepsze desery i całe kolacje! W pokoju wykładzina była w kilku miejscach zalana brudna!

Group

okokokokomkokokokokoi