Hotel Aquarion hotel logohotel logo

Reviewed: 4 weeks ago (08/01/2026)

Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. Jesteśmy bardzo wdzięczni za wszystkie sugestie, które otrzymujemy. Dzięki nim możemy nieustannie podnosić jakość świadczonych usług. Państwa opinie są dla nas cennym źródłem inspiracji i motywacją do ciągłego doskonalenia.
Zespół Hotelu Aquarion Family & Friends
Reviewed: 4 weeks ago (07/01/2026)

Date of experience: 10/2025

Szanowna Pani Kleino,
bardzo dziękujemy za wypełnienie ankiety i najwyższe oceny. Cieszymy się, że pobyt w Hotelu Aquarion Family & Friends spełnił Pani oczekiwania, a także że była Pani zadowolona ze śniadań i obsługi. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mogli gościć Panią w naszym hotelu.
Z wyrazami szacunku,
Zespół Hotelu Aquarion Family & Friends
Reviewed: 4 weeks ago (05/01/2026)

Zespół Hotelu Aquarion Family & Friends
Reviewed: 5 weeks ago (03/01/2026)
Date of experience: 12/2025

Zespół Hotelu Aquarion Family & Friends
Reviewed: 5 weeks ago (03/01/2026)

Zespół Hotelu Aquarion Family & Friends
Reviewed: 5 weeks ago (31/12/2025)
Date of experience: 12/2025

Szanowni Państwo,
dziękujemy za czas poświęcony na wypełnienie ankiety po Państwa pobycie. Państwa opinia jest dla nas niezwykle ważna, ponieważ pozwala nam dostosowywać ofertę i usługi tak, aby każdy kolejny pobyt był jeszcze bardziej udany.
Cieszymy się, że wybrali Państwo nasz hotel i mamy nadzieję, że pobyt pozostawił po sobie miłe wspomnienia.
Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie.
Z serdecznymi pozdrowieniami
Zespół Hotelu Aquarion Family & Friends
Reviewed: 5 weeks ago (30/12/2025)
Date of experience: 11/2025

Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas na wypełnienie ankiety. Cieszymy się, że pobyt należał do udanych i są Państwo zadowoleni z jakości naszych usług.
Mamy nadzieję, że w niedługim czasie odwiedzą nas Państwo ponownie. Serdecznie zapraszamy.