Hotel Aquarion hotel logohotel logo

By Małgorzata Dulowska
Date of experience: 01/2020

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu, obsługa na najwyższym poziomie, posiłki pyszne! Wrócimy na pewno.

Szanowna Pani Małgorzato,
dziękujemy za wystawioną opinię! Każdego dnia robimy wszystko, by pobyt naszych Gości był wart miłych wspomnień.
Mamy nadzieję, iż w niedługim okresie czasu zawita Pani ponownie w nasze progi.
Do zobaczenia wkrótce!
Date of experience: 01/2020

Spedzilsmy dzieki Panstwu swieta w badzo milej atmoserze

Dziękujemy za wystawioną opinię! Każdego dnia robimy wszystko, by pobyt naszych Gości był wart miłych wspomnień. Cieszymy się, że udało się nam sprostać Państwa oczekiwaniom. Do zobaczenia wkrótce!
By Lucka

Málo parkovacích míst.

Dear Guest,
Thank you for taking the time to review your stay with us. We strive towards 100% Guest Satisfaction and your feedback is extremely important to us.
We look forward to welcoming you back soon!
Reviewed: 7 years ago (26/11/2019)
Date of experience: 11/2019

Bardzo miła i pomocna obsługa, pyszne śniadania, dobra lokalizacja, super widok, na pewno wrócimy nie raz i każdemu polecamy

By Bauch Jaroslaw
Reviewed: 7 years ago (23/11/2019)
Date of experience: 11/2019

bylem bardzo zadowolony z pobytu super
serwis,polaczenie z basenem udana idea.Hotel bede wszystkim polecal i oczywiscie w nastepnym roku widzimy sie,osobiscie dozucilbym jedna gwiazdke

By Kamil
Reviewed: 7 years ago (22/11/2019)
Date of experience: 11/2019

Bardzo dobry standard i super wyżywienie

By Pierzchała

Przyjemne czyste pokoje.
Pyszne śniadanie.

By Możdżeń
Date of experience: 11/2019

Komfortowy hotel z wysokim standardem obsługi. Świetny pokoik zabaw dla dzieci. Nasz dwulatek był zachwycony. A i rodzice mogli zagrać np. w ping pong. Śniadania i obiadokolacje mistrzostwo. Codziennie szeroki wybór menu. Wszystkie produkty najwyższej jakości. Wrócimy napewno

By xxx

Super
Super super super

By S.
Date of experience: 11/2019

Nowy, przyjemny hotel. Aquapark w zasięgu ręki, można przejść w szlafroku bezpośrednio z pokoju, bez suszenia, przebierania i całego przedsięwzięcia zwłaszcza jak się jest z dziećmi. Super śniadania i obiadokolacje. Dobra lokalizacja.