Hotel**** Dampfmühle hotel logohotel logo
Our Customer Satisfaction Index
85%

"Excellent"

Based on 557 reviews
:
By Anonymous
Couple
70-79 years
Reviewed: 4 days ago (22/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Jammer, dat de "lobby" niks voorstelt. We hadden graag bij aankomst b.v. een Kaffe mit Kuchen Teke aangetroffen, niks te krijgen, wel koffie, maar daar moest je eerste iemand voor "vangen". Nadat we de spullen naar boven hadden gebracht, hebben ewe onze fietsen afgeladen en naar een terras met K&K gezocht. Daar zaten zeker 10/15 mensen die we bij den incheck hadden gezien. Die gaven daar met zijn allen behoorlijk wat geld uit. Niet commercieel gedacht bij de Dm.

Friendliness of the reception





60 %

De receptie moet beter de dienst overdragen. Ik zou een 5 en een 1 kunnen geven. Wij hadden op de laatste avond 25-04 wat gegeten bij de Landschenke zur Grenze. Ik had betaald met pin. Toen ik de volgende morgen, 11.50 uur, bij het uitchecken wilde betalen/pinnen, kon ik nergens mijn portemonnee vinden, ook de kamer nog doorzocht. Mijn man pinde toen. Ik was behoorlijk overstuur. Ten einde raad zijn we naar de Lanschenke gereden en ja, daar lag mijn p. Ik had hem op de balie naast de pinautomaat laten liggen. De eigenaar heeft onmiddellijk de receptie van de Dampfm. gebeld om het te melden. We hadden nl verteld, dat we daar logeerden. Ook heeft die fantastische man meteen naar mijn bank gemaild om mijn verlies te melden Superservice. De vriendelijke vrouw aan jullie de receptie treft (waarschijnlijk) geen blaam, maar ik was Stinksauer. Die 2 uren paniek hadden voorkomen kunnen worden.

Breakfast





100 %

eigenlijk overal van, maar speciaal de honingraat, dat was een feestje. Jammer, dat het lijnzaad alleen verkrijgbaar was op de eerste dag, maar dat is een detail. Thuis eten we er n.l. veel van bij het ontbijt.

Restaurant





60 %

prijs/kwaliteit kan beter.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %

De dames van de huishoudelijke dienst hebben zich de benen uit het lijf gelopen om te zorgen, dat we op de dag van aankomst, 23-04, toch nog iets kregen om ons af te drogen. Wij kregen b.v. een badmat en twee hele kleine handdoekje, dat werkte ook even, was wel komisch. De wasserij had blijkbaar, hoorden we later, niets afgeleverd. De volgende dag was er niks bij, maar omdat ik met een paar dames wat contact had, lagen er de dag daarop twee badlakens op bed. Heel lief, maar we hebben die niet meer gebruikt. De twee kl. handdoekjes en de extra badmat waren genoeg. We hebben ze laten liggen met een fooi erop.

Friendliness of Staff





80 %
Tidiness and cleanliness of the location





60 %

dat weten jullie beter dan wij.

Selection and product quality





80 %

Voor wat we betaald hebben, was alles meer dan prima. Jammer, dat de zeepdispencer in de douche leeg was, maar ook daar vielen we niet over. zie voorgaande zin.

Selection and product quality





60 %
Accommodation





60 %

We hadden kamer 333. Later hoorden we dat we een appartement hadden. Nou, dat was humor, we hadden één stoel om makkelijk te zitten een een oncomfortabele "eetkamerstoel". Bedden waren prima.

Accessibility





60 %

Bedoelen jullie of het hotel konden vinden ? Dat was prima.

Price





100 %

de aanbieding via Zooweg was aantrekkelijk.

By Don S.
Couple
50-59 years
Reviewed: 5 days ago (21/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Zimmersafe funktionierte nicht störungsfrei (Batterien schwach), vor Neubelegung kurz überprüfen.

Gym





60 %

Geräte teilweise (elektronisch) nicht funktionstüchtig und ausgeleiert (mechanisch).

Friendliness of the reception





80 %

Immer hilfsbereit und um Zufriedenheit der Gäste bemüht.

Breakfast





80 %

Für (fast) jeden etwas dabei.

Restaurant





80 %

Nett eingerichtet.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %

Sehr hilfsbereites Personal.

Friendliness of Staff





100 %

Sehr nettes Personal.

Tidiness and cleanliness of the location





80 %

Nettes und gemütliches Hotel Ambiente, toller Raucherraum.

Selection and product quality





60 %

Nur Bio Eier anbieten!

Selection and product quality





80 %

Kleine aber gute Auswahl der Menüs.

Accommodation





80 %

Zimmer und Bad sauber und gut gereinigt vorgefunden.

Accessibility





80 %
Price





80 %

Angemessen.

By Roland G.
Family
60-69 years
Reviewed: 5 days ago (21/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Dieser Fragebogen kommt viel zu spät. Die positiven Einfrücke schon sehr verblasst. Innerhalb einer Woche wäre es am Besten gewesen. Da das Personal beim saubermachen sowieso das Licht anmacht, kann es auch gleich dem Hausmeister melden, falls eine Glühbirne defekt ist oder etwas anderes nicht in Ordnung ist. Praktikanten sollten besser dahingehend geschult werden, dass Sauberkeit das oberste Gebot ist. Sie hätten auch ein freundlicheres Gesicht machen können. Ich habe Ihr Hotel bereits Anderen weiterempfgohlen.

Friendliness of the reception





100 %

Das freundliche Eingehen auf Fragen

Breakfast





80 %

Auswahl, Ambiente. Das Einzige, was nicht okay war, bestand darin darin, dass die Praktikanten die Tische nur sehr oberflächlich gereingt haben. Krümel hätten komplett entfernt werden müssen und danach hätte der Tisch auch abgetrocknet werden müssen.

Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %
Tidiness and cleanliness of the location





80 %

Die Glühbirne im kleinen Flur war defekt und wurde auch nicht im Laufe des Tages ausgetauscht, obwohl dem Zimmermädchen Bescheid gegeben wurde.

Selection and product quality





100 %
Accommodation





100 %

Raumaufteilung und Ausstattung

Accessibility





100 %
Price





80 %
By Moes C.
Family
50-59 years
Reviewed: 6 days ago (20/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Im großen ganzen ein sehr schönes Hotel, die Leute an der Rezeption sehr nett und entgegenkommend. Das Frühstück morgens war sehr lecker nur fehlt es an Organiisation. Ich bin 5 mal aufgestanden weil Löffel, Gläser, Kaffee, Brot und,andere Esswaren auf dem Buffet fehlten. Und wenn eine der Damen wo die Tische abräumt fragt ob sie schon abräumen darf obwohl ich noch am Früstücken bin hab ich ja nichts dagegen aber wenn ich mein Brot grad in den Mund stecke und sie mir zehn mal über den Teller fährt dann nervt das schon und das ist ein Mangel an Manieren gegenüber vom Gast, es gibt ja auch dann ein Art und Weise seine Arbeit zu tun ohne den Kunden zu stören und ich hab mich dann etwas aufgeregt. Nachher hab ich ihr dann gesagt wieso ich mich aufgeregt habe und dann wurde sie auch noch dumm und fresch. Ich bin so etwas nicht nötig da ich ja der Gast bin und finde das einfach nur unverschämt. Solche Mitarbeiter braucht kein Mensch da diese ihnen nur die Kunden vergraulen.
Die Zimmer sind ganz ok, aber auch da mangelt es an der schnelligkeit des Putzteams das dann um 16h Nachmittags das Zimmer immer noch nicht geputzt hatten und wir keine frischen Tüscher im Bad zum duschen hatten. Ich hoffe sie ändern ein paar Sachen diesbezüglich denn ich hab an dem Wochenende noch 2,3 Leute gehört die sich wegen dieses und jenes aufgeregt haben. Waere schade denn dass Hotel ist ansonsten ganz in ordnung und das Restaurant war auch ganz lecker.

Breakfast





60 %

Bessere organisation

Restaurant





80 %

Guter Service und das Essen war sehr lecker

Friendliness of the reception





80 %

sehr nett und entgegenkommend

Freundlichkeit der Mitarbeiter





40 %

Sie haben eine sehr fresche Dame beim Frühstück

Friendliness of Staff





80 %
Selection and product quality





80 %

Vielfälltig

Selection and product quality





80 %
Tidiness and cleanliness of the location





60 %

Um 16h war unser Zimmer noch nicht geputzt und noch immer keine frischen Tücher

Accommodation





80 %
Accessibility





80 %
Price





100 %
By Anonymous
Couple
40-49 years
Reviewed: 1 week ago (18/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Die Bäder müssten renoviert werden und mehr auf Sauberkeit in den Zimmer geachtet werden

Friendliness of the reception





80 %
Breakfast





100 %

War alles da was man braucht

Restaurant





80 %
Bar





80 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





80 %

Haben alle unsere Fragen beantwortet

Friendliness of Staff





80 %
Tidiness and cleanliness of the location





60 %
Selection and product quality





80 %
Selection and product quality





80 %
Accommodation





60 %
Accessibility





60 %

Mehr Parkplätze

Price





80 %
By Werner
Couple
60-69 years
Reviewed: 1 week ago (18/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Waren nur eine Nacht dort und haben nicht im Hotel gebucht. Der Preis für uns war Top!

Friendliness of the reception





100 %

Sehr hilfsbereit

Breakfast





100 %

Wabenhonig

Bar





80 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





100 %
Tidiness and cleanliness of the location





80 %
Selection and product quality





100 %
Accommodation





80 %
Accessibility





80 %
Price





80 %
By Gaby
Couple
50-59 years
Reviewed: 1 week ago (17/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Kommen gerne wieder

Friendliness of the reception





100 %

Der junge Mann erledigte alles freundlich und promt

Breakfast





100 %

Reichlich

Bar





100 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





80 %
Tidiness and cleanliness of the location





100 %

Hat alles ggepasst

Selection and product quality





100 %

Super Buffet

Accommodation





80 %
Accessibility





100 %
Price





100 %

Zimmerpreise ok. RESTAURANTE etwas zu teuer

By Anonymous
Couple
50-59 years
Reviewed: 1 week ago (17/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Meer informatie over fietsroutes zou heel fijn zijn. Bij grote drukte meer personeel inzetten bij het ontbijt

Restaurant





80 %
Friendliness of the reception





80 %
Breakfast





80 %

Ruime keus van heerlijke produkten, vers fruit, brood en beleg yoghurt enz. enz.

Friendliness of Staff





80 %
Freundlichkeit der Mitarbeiter





80 %
Selection and product quality





60 %

Er was de laatste ochtend veel te weinig personeel. De sapjes waren allemaal tegelijk op, de broodjes waren op, yoghurt was op. Er liep maar 1 jonge knul, en het meisje dat hielp ruimde alleen de tafels leeg, maar hielp niet om bij te vullen.

Selection and product quality





80 %
Tidiness and cleanliness of the location





80 %

Mooie entree, en schoon.

Accommodation





100 %
Accessibility





80 %
Price





80 %

We hadden een groot appartement voor een mooie aanbiedingsprijs via Zoweg.nl. Dat was geweldig.

By R. van der V.
Couple
50-59 years
Reviewed: 1 week ago (17/05/2019)
Date of experience: 05/2019

hotel heeft een opknapbeurt nodig.

Friendliness of the reception





60 %

lang wachten, vriendelijke medewerker

Breakfast





60 %

ontbijtbuffet werd niet bijgehouden, kreeg daardoor een rommelige indruk. koffie apparaat was defect, is ook niet gerepareerd, kregen koffie uit kannen, als je om koffie vroeg werd er een kan van een tafel gepakt waar de vorige ontbijters klaar waren

Restaurant





40 %

alleen op aankomst dag gegeten van het buffet, kregen de indruk dat er niets van de kaart te bestellen was. buffet was niet lekker en lauw/koud

Freundlichkeit der Mitarbeiter





60 %

stugge mensen, laatste avond 1e echt vriendelijke medewerker ontmoet

Friendliness of Staff





60 %
Tidiness and cleanliness of the location





60 %
Selection and product quality





60 %
Selection and product quality





80 %
Accommodation





80 %
Accessibility





80 %
Price





60 %
By Anonymous
Couple
60-69 years
Reviewed: 1 week ago (17/05/2019)
Date of experience: 05/2019

Man könnte sehr viel daraus machen wenn man sich mehr Mühe geben würde, vor allem die Außenterasse , die Launchecke Kissen total ausgerissen und von Vogelkot beschmutzt sieht nicht gerade einladend aus.Und das man noch nicht mal in der Lage war Teller mit Essen und leere Flaschen u.Gläser vom Vortag wegzuräumen .

Friendliness of the reception





60 %

Das man beim Check out nicht mal ge.fragt hat wie es gefallen hat sehr unfreundlich.

Breakfast





80 %

Auswahl war ausreichend.

Restaurant





60 %

Beim ersten Abend war es zufriedenstellend, beim zweiten Abend die reine Katastrophe, haben fast eine Stunde gewartet bis man uns fragte was wir Essen möchten wurden total übersehen als dann endlich jemand kam zur Bestellung aufnehmen bekam mein Mann die Vorspeise nach dem Hauptgang einfach nur unmöglich

Freundlichkeit der Mitarbeiter





60 %

war alles sehr hektisch Personal total überfordert.

Friendliness of Staff





80 %

Der junge Mann hat zwar versucht alles wieder gut zu machen , leider waren soviel Sachen passiert das wir keine Lust mehr hatten.Unserer Meinung nach sind die 4 Sterne nicht gerechtfertigt.

Tidiness and cleanliness of the location





60 %

schmutzige Gläser standen noch vom Vortag hinter der Theke

Selection and product quality





80 %

war in Ordnung

Selection and product quality





60 %

haben für das Preisleistungsverhältnis schon was besseres erlebt.

Accommodation





40 %

renovierungsbedürftig

Accessibility





60 %

hielt sich in Grenzen

Price





60 %
Back to Top CERTIFICATE what's this?