hotellogo Hôtel de la Valleehotel logo
Onze klanttevredenheidsindex
88%

"Fantastisch"

Op basis van634 beoordelingen op 13 portals
:
Van Anoniem
Vakantiegangers
60-69 jaren
Beoordeeld: 2 jaar geleden (16/09/2017)
Datum van ervaring: 09/2017

Hôtel calme très bien situe excellent accueil

Kamer





100 %
Locatie





100 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Ontbijt





80 %
Van Van Even- M.
Vakantiegangers
50-59 jaren
Beoordeeld: 2 jaar geleden (15/09/2017)
Datum van ervaring: 09/2017

Betere service dan in de grote hotels, hier is klant koning. Steeds vriendelijk personeel.
Het hotel is ook gelegen in een rustige omgeving. Men kan van hieruit ook met de fiets rustig gaan rijden.

Kamer





100 %

propere en mooie kamer

Locatie





100 %

goede ligging voor fietsers ook weg uit de drukte plus garage

Hygiëne





100 %

elke dag alles kraaknet

Service





100 %

zeer vriendelijk en heel goede service .Spreken ook nederlands.

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %

niet duur en goede kwaliteit

Ontbijt





100 %

alles was aanwezig

Restaurant





100 %

zeer gevarieerde maaltijden zeer lekker

Van FROIDURE P.
Vakantiegangers
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (12/10/2016)
Datum van ervaring: 09/2016

cela fait la quatrième fois que nous venons dans cet hôtel si nous 'étions pas satisfait des prestations nous ne serions pas revenus. Un accueil et une gentillesse de tout le personnel, (devenus assez rares de ce jour) nous font et ferons revenir.

Kamer





100 %
Locatie





100 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Van Anoniem
Vakantiegangers
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (07/10/2016)
Datum van ervaring: 10/2016

Really had enjoyed our stay in the hotel specially made possible with very accommodating and helpful staff.

Kamer





80 %
Locatie





80 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Van Anne M.
Vakantiegangers
70-79 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (06/10/2016)
Datum van ervaring: 09/2016

Bon accueil, emplacement idéal. C'est la 3ème fois que nous allons dans cet hôtel et nous en sommes très satisfaits

Kamer





80 %
Locatie





80 %
Hygiëne





80 %
Service





80 %
Prijs/kwaliteit verhouding





80 %
Ontbijt





100 %
Restaurant





100 %
Van louche o.
Vakantiegangers
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (29/09/2016)
Datum van ervaring: 09/2016

Très agréable séjour ! Excellent accueil, personnel très sympathique, chaleureux, humain, attentif aux clients, très disponible aussi. Un réel plaisir (rare de rencontrer des gens aussi sympas). Nous recommanderions cet hôtel si besoin.

Kamer





80 %
Locatie





100 %
Hygiëne





80 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Ontbijt





100 %
Restaurant





80 %

Un petit potage pourrait être proposé

Van pouyet
Vakantiegangers
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (22/09/2016)
Datum van ervaring: 09/2016

chambre "Privilège", spacieuse, bien équipée, bonne literie, sdeb suffisamment grande avec bonne cabine de douche. Produits d'accueil, frigidaire/bar ... appréciés.

Nous vous remercions d'avoir choisi notre établissement et d'avoir pris le temps de répondre à ce questionnaire.

Au plaisir de vous recevoir à nouveau.

L'équipe de l'Hôtel de la Vallée
Kamer





100 %
Locatie





80 %
Hygiëne





80 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Ontbijt





80 %
Restaurant





80 %
Van boussion
Vakantiegangers
50-59 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (02/09/2016)
Datum van ervaring: 08/2016

très satisfait? ce sera avec plaisir de pouvoir y retourner

Kamer





100 %
Locatie





100 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Ontbijt





100 %
Van silvia o.
Vakantiegangers
40-49 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (27/08/2016)
Datum van ervaring: 08/2016

Ottima accoglienza e disponibilitá.ci vorrei tornare

Kamer





80 %
Locatie





100 %
Hygiëne





100 %
Service





80 %
Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Ontbijt





60 %
Van MORENO
Vakantiegangers
60-69 jaren
Beoordeeld: 3 jaar geleden (26/08/2016)
Datum van ervaring: 08/2016

Nous retournerons avec plaisir dans cet hôtel où nous avons été accueilli très chaleureusement et avec grande gentillesse

Kamer





100 %

Grand lit

Locatie





100 %
Hygiëne





100 %
Service





100 %

Repas pris à l'hôtel le soir , très bien servi et très bon.

Prijs/kwaliteit verhouding





100 %
Ontbijt





100 %
Restaurant





100 %
Terug naar boven CERTIFICAAT wat is dit?

Hôtel de la Vallee verzamelt geen beoordelingen meer met Customer Alliance.