Hotel Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów **** hotel logohotel logo

Reviewed: 11 months ago (26/10/2025)

Bylo super

Szanowny Panie Marcellu,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią na temat pobytu w naszym hotelu. Cieszymy się, że Pański pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace Katowice/Chorzów**** był udany.

Zapraszamuy ponownie!

Z pozdrowieniami,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (22/10/2025)

It was good

Dear Ms. Busch,

Thank you very much for your kind feedback. We are pleased to hear that your stay at Hotel Diament Arsenal Palace **** was a good experience.

We hope to welcome you again soon — perhaps for an even more exceptional visit!

Kind regards,
Rooms Division Manager
Reviewed: 11 months ago (17/10/2025)

ok

Szanowny Panie Robercie,

dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że ogólne wrażenie z pobytu w Hotelu Diament Arsenal Palace było pozytywne. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie będziemy mogli w pełni zasłużyć na najwyższą ocenę.

Z wyrazami szacunku,
Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (16/10/2025)

Good

Szanowna Pani Justyno,

Dziękujemy za pozostawienie opinii oraz pozytywną ocenę. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był dla Pani udany. Mamy nadzieję, że wkrótce będziemy mieli przyjemność gościć Panią ponownie.

Alone
Reviewed: 11 months ago (16/10/2025)

Dobrze

Szanowny Panie Tomaszu,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu ocenił Pan pozytywnie. Mamy nadzieję, że przy kolejnej wizycie uda nam się jeszcze bardziej Pana zaskoczyć!

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 11 months ago (15/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Jeździmy sporo, zwłaszcza po Polsce i zatrzymujemy się w różnych hotelach, ale Arsenal w Chorzowie pozostawił w nas bardzo dobre i niezatarte wrażenia. Chętnie tutaj wrócimy będąc na Górnym Śląsku, będziemy również szczerze polecać go swoim znajomym i rodzinie. Zaskakujące jest to, że będąc hotelem sieciowym (Hotele Diament), zachowuje on swój szczególny charakter i niezapomnianą atmosferę. Czuliśmy się przez te kilka dni jak VIP, pomimo, że byliśmy zwykłymi gośćmi, na zwykłych prawach, Tutaj każdy gość może poczuć się wyjątkowo :-)

Szanowna Pani Agnieszko,

Z całego serca dziękujemy za tak piękne i pełne ciepła słowa! To dla nas ogromna radość, że pobyt w Hotelu Diament Arsenal Palace pozostawił w Pani oraz towarzyszących osobach tak dobre i niezatarte wspomnienia.

Szczególnie cieszy nas fakt, że doceniła Pani nie tylko unikalny charakter naszego obiektu, ale także atmosferę oraz podejście, dzięki któremu każdy Gość – bez względu na okoliczności – może poczuć się naprawdę wyjątkowo. Właśnie na tym zależy nam najbardziej.

Będzie nam niezmiernie miło gościć Panią ponownie podczas kolejnych wizyt na Górnym Śląsku – a za polecenia wśród rodziny i znajomych już teraz bardzo dziękujemy!

Z wyrazami szacunku,

Super, wracamy za rok :)

Szanowny Panie Pawle,

serdecznie dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię i zapowiedź powrotu do Hotelu Diament Arsenal Palace ****. Cieszymy się, że pobyt u nas był udany i z niecierpliwością czekamy na Państwa wizytę za rok!

Zapraszamy serdecznie!

Alone
Date of experience: 10/2025

Moje ogolne wrazenie bylo bardzo dobre polecam.

Szanowna Pani Ewo,

serdecznie dziękujemy za bardzo dobrą ocenę oraz polecenie Hotelu Diament Arsenal Palace ****. Cieszymy się, że pobyt u nas pozostawił u Pani pozytywne wrażenie.

Zapraszamy ponownie!

Date of experience: 10/2025

ogólne są ok, ale tak jak napisałem, czystość pokoju to jakaś pomyłka, 4* i pajęczyny?? albo włosy w łazience? mocno to słabe. no i ten kelner w restauracji też mocno średnio

Szanowny Panie Jacku,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcony na podzielenie się swoimi uwagami. Przepraszamy za niedogodności związane z czystością pokoju oraz problemami technicznymi z wodą – takie sytuacje są dla nas niedopuszczalne i nie odzwierciedlają standardów, do których dążymy. Niezwłocznie przekażemy te kwestie do odpowiednich działów, aby zostały jak najszybciej rozwiązane.

Cieszymy się, że obsługa recepcji spełniła Pana oczekiwania, natomiast bardzo przykro nam z powodu sytuacji w restauracji. Przepraszamy za pomyłki w zamówieniu oraz brak stosownego przeprosin – to nie jest standard, jaki chcemy zapewniać naszym Gościom.

Doceniamy wszystkie Pana uwagi, ponieważ pomagają nam one podnosić jakość usług. Mamy nadzieję, że da nam Pan szansę na pokazanie poprawy podczas kolejnej wizyty.

Kierownik Pionu Hotelowego
Reviewed: 12 months ago (03/10/2025)
Date of experience: 10/2025

Der Eindruck ist sehr gut, wobei ich Verbesserungsvorschläge hätte im Bereich des des Parkplatzes da. Wenn man im Hotel als Gast ist, sollte man nicht eine Gebühr von 60 Zl. für den Parkplatz noch zusätzlich bezahlen und es ist auch ein Viersternehotel so kenne ich das, dass die Parkplätze immer inklusive sind.

ehr geehrter Gast,

vielen Dank für Ihre sehr positive Bewertung und Ihre konstruktiven Anmerkungen zum Parkplatz. Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Service und dem Hotel insgesamt zufrieden waren.

Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns im Hotel Diament Arsenal Palace begrüßen zu dürfen und danken Ihnen für Ihr Vertrauen.

Mit freundlichen Grüßen,
Leiterin des Hotelbereichs